mQ-Ultra: Kunnen wij met collectieve positieve gedachten een stille storm aanwakkeren? #WeAreTheStorm

mQ ultra stille stormmQ-Ultra: Kunnen wij met collectieve positieve gedachten een stille storm aanwakkeren? Velen hebben al wel eens gehoord van de geheime MK-Ultra mind control programma’s van de CIA. Deze week in een (negatieve) video die daar de spin aan had gegeven mQ-ultra met de Q van Q Anon. Zijn gedachte was dat op deze manier alle activisten zich zouden verraden. Ha, ha, denk ik dan. Die zijn allemaal stuk voor stuk al bekend via de Google. YouTube, Twitter en Facebook spionage robots. Sta jij nog niet op de radar, dan mag jij je gerust zorgen maken, dan heb je nog nooit ook maar iets durven te zeggen.

de mQ-ultra stille storm

mQ ultra

Maar denk ik dan, zijn wij met z’n allen wereldwijd met onze gebundelde collectieve gedachten ook niet actief bezig met een vorm van mind control? Dat negatieve spel van mind control kunnen wij toch in feite ook bewerkstelligen in een collectieve positieve vorm?

TV kijken doe ik zelden meer maar om Frans te leren keek ik gisteren naar het programma Le Point op TV 5 Monde. Het onderwerp was de zorgelijke ontwikkeling op voorheen rijke visgronden naar kreeften. Experts struikelden zowat over de woorden global warming, le réchauffement climatique in dit geval. Terloops werd ook even gemeld het raadselachtige “verschijnsel” dat hoger naar het koude noorden de kreeften visserij was verdrievoudigd. Het woord global warming werd in dit blokje informatie niet een keer gebruikt. Maar weer terug naar de zorgelijke gebieden kwamen de struikelwoorden (nieuw in scrabble) weer ruimschoots aan bod. Niemand repte over mogelijke vervuiling of daar ook onderzoek naar was gedaan, het zou zomaar kunnen. Verder heb ik ook al berichten vernomen over de daling van de pH waarden in sommige gebieden. Een andere logische verklaring zou ook kunnen zijn de natuurlijke schommelingen van de aarde. De kreeften zouden dan beter kunnen gedijen in voorheen te koude gebieden. Een verschuiving van de temperatuurzones die dus niets te maken >> zouden-kunnen-hebben << met onze struikelwoorden global warming. Als je bewust bent van deze mind control methoden moet je erom lachen al blijft deze vorm van hersenspoeling wel een zorgenkindje voor de minder wakkeren.

Bewustzijn

Heb jij wel eens ervaren dat op dagen dat je in een goede bui bent, positief geladen, je datzelfde ook ervaart bij de mensen rond om je heen? Maar dan kan dus evengoed ook in de negatieve zin als je een kut dag hebt, om maar eens even een niet genderneutraal woord te gebruiken.

Sinds ik mij daar bewust van ben heb ik mijzelf aangeleerd altijd met positieve gedachten te gaan slapen en weer opstaan met eveneens een positieve mindset. (mentalité, weer een woordje Frans geleerd dat ik dus eigenlijk al kon). Als ik om de een of andere reden gedurende de dag wel eens afdwaal in negatieve gedachten ben ik mij daar snel van bewust en vraag mij dan steeds af; “gaan deze gedachten mij iets brengen?” Het antwoord is vrijwel altijd gelijk nee.

Positieve gedachten kunnen onze wereld vorm geven.

#HRCvideo

In mijn vrij recente artikel; “de Storm” gaf ik aan in welke flow we ons momenteel bevinden. De openbaring van de wereld die eeuwenlang bestuurd werd vanuit een negatief gedachtenveld. De hele zooi van negativiteit die vele mensen zal overdonderen. Maar, … uiteindelijk zullen gaan leiden naar een betere vreedzame wereld. Is dit niet een langzaam maar zeker pad waarvan in 2012 geroepen werd halleluja nu gaat het gebeuren?

Wat kunnen wij daar aan doen, als collectief, bewuste wakkere mensen?

#HRCvideo,
#ReleaseTheVideo,
#MAGA, #QAnon,
@realDonaldTrump
#WeAreTheStorm,
mQ-Ultra: Kunnen wij met collectieve positieve gedachten een stille storm aanwakkeren?

Zouden wij niet een collectieve stille storm kunnen creëren met onze collectieve geesten, anderen onbewust uit nodigen in onze flow, een flow waarin wij vertrouwen hebben in “het plan”. Een mQ ultra flow? Trust the Plan.

— Henk Mutsaers