Mijn preventieve gezondheid scan (nes health 2014)


henk mutsaers Voor de meerderheid van alle mensen wordt een gezondheidstest geassocieerd met het opsporen van een gebrek om dit te corrigeren (genezen). In de reguliere gezondheidszorg is het maar al te vaak een probleem of gebrek onderdrukken in plaats van de oorzaak opsporen en verhelpen. Vele mensen zeggen ‚dit zelfs niet te willen weten’.

Maar bij energetische gezondheidstesten is een onbalans op gebrek preventief op te sporen, nog lang voordat het zich manifesteert als een ongemak of probleem.

gedachtenvoer

Nes Health hoe werkt het?

De NES scan zie ik persoonlijk dan ook als een uitgelezen mogelijkheid om preventief jaarlijks vast te stellen, ….. of ik nog op de goede weg ben, …. of ik niet een verkeerde afslag heb genomen? Sommige veranderingen in ons levenspatroon sluipen er wel eens zonder erg in. Wat doet dit met onze gezondheid? Heb ik wel een optimaal voedingspatroon? Kan ik de stress van mijn dagelijks bestaan wel aan? Hoe zit dat met de toenemende elektrosmog en hoe gaat mijn lichaam daar mee om? Vele, vele vragen, … maar gelukkig ook vele oplossingen en mogelijkheden.

En …. wat is er mooier om te weten dat je in grote lijnen op de juiste weg bent en daarbij aanwijzingen krijgt om op detail bij te sturen. Want oud worden is leuk, .. als je levenskwaliteit gelijke tred kan houden met jouw verlangens.

In 2007 kreeg ik een uitnodiging van Saira Moeniralam om kennis te maken met de NES scan, sindsdien wordt de test elk jaar uitgevoerd door Rian Bruijne in Etten Leur wat dichter bij huis. In 2009 heb ik de test zelfs vier keer in een enkel jaar gedaan om te zien wat mijn werk en levensstijl / voeding voor resultaten bracht. Gewapend met deze kennis kun je de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. En ja …. dit jaar heb ik ook een verkoudheid opgelopen maar niet in die mate van vroeger kan ik mij herinneren, … want dat was echt al weer zo’ vijftien jaar geleden dat ik (even) een zakdoek nodig had! Gezondheid is een stuk eenvoudiger als je de gezondheid kan optimaliseren en ik heb voor mijzelf dit jaar alweer een paar aandacht puntjes waar ik wil zien of mijn veranderingen ook resultaat scoren.

Vertrouwen krijgen in een techniek

In 2009 had ik de dag voor de test bij sloopwerkzaamheden een grote steen op mijn grote teen gekregen. Ik had die dag geen werkschoenen aan, die stonden in de auto bij een collega die zich ziek gemeld had. De teen was behoorlijk blauw en pijnlijk. De NES scan bracht het verstoorde energieveld ter plaatse keurig in beeld. In dit geval doet de natuur zijn werk zelf, soms is het handig als we van buitenaf wat extra (natuurlijke) hulp krijgen.

Voordat ik deze test liet doen waren mijn aandachtspunten natuurlijk hoe het zat met de asbest gevoeligheid omdat ik daarin werkzaam ben. Dat zat dus goed met een groene uitslag. Verder had ik al twee maal de test in de winter laten doen waarbij iedere keer vitamine D gebrek naar voren kwam. Vorig jaar had ik een UV lamp gekocht die ik twee maal per week gedurende een twintigtal minuten gebruik. Ik vroeg mij af of dit voldoende was in de winterperiode en dat bleek ook zo te zijn. Alle rode uitslagen die verder in mijn test naar voren kwamen bleken stuk voor stuk stress gerelateerd te zijn. Voor mij een duidelijke zaak want ik weet exact hoe dat komt alleen de oplossing heb ik niet helemaal in de hand. Bedrijven die stuk voor stuk hun betalingsverplichtingen niet, of veel te laat nakomen. Dat stress een mega invloed kan hebben op je gezondheid bleek met deze uitslag maar al te duidelijk. Zoeken naar een andere werkgever is dan ook een stap die ik (weer) in werking gezet heb! | zie uitslag test

Info Rian Bruijne
www.prevent-care.eu