Medische moorden, met politieke goedkeuring, diep begraven door de media


medische moordenMedische moorden, met politieke goedkeuring, diep begraven door de media

Nog even voor de verkiezingen vertalen we dit artikel van Jon Rappoport over de medische maffia. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat dit elk jaar plaatsvindt zonder dat er een opstand uitbreekt onder de bevolking? Met volledige toestemming van de politiek en begraven door de media, … lees verder

medicijnen zeer dodelijk

Opnieuw een verwoestende openbaring over dodelijke geneesmiddelen begraven

Origineel titel: Another devastating revelation on killer medical drugs is buried

Zo nu en dan komt er een schandaal aan het licht, een analyse die het vertrouwen in het medische systeem doet ontploffen. Het kan worden weergegeven als een krantenartikel, of een recensie gepubliceerd in een medisch tijdschrift. Het lot is altijd hetzelfde. Het zinkt als een steen in een donker meer. Alsof het nooit gebeurd is.

Maanden of zelfs jaren later, twijfelen mensen aan hun eigen geheugen die het oorspronkelijke artikel beginnen te lezen. “Heb ik dat echt gelezen? Als ik dat had, dan zouden er zeker ook andere artikelen over zijn geschreven. Er zou rep en roer geweest zijn … “

Nee, het is de gewoonste zaak van de pers om ongemakkelijke en ongewenste verhalen te begraven en geven deze artikelen een snelle dood. Het is een andere vorm van censuur.

Bijvoorbeeld:

Het citaat is: BMJ 7 juni 2012 (BMJ 2012: 344: e3989). Auteur, Jeanne Lenzer.

Lenzer verwijst naar een rapport van het Institute for Safe Medication Practices: ‘Het berekende dat in 2011 voorgeschreven medicijnen werden geassocieerd bij twee tot vier miljoen mensen in de VS die ervaarden “ernstige invaliditeit of zwaar lichamelijk letsel, met inbegrip van 128.000 doden.’

Het rapport noemde dit “een van de belangrijkste gevaren voor de mens als gevolg van menselijke handelen.”

En hier is de de dolk. Het rapport werd opgesteld door externe onderzoekers, die in de FDA’s eigen database zochten bij “ernstige bijwerkingen [medisch-drug] evenementen.”

Daarom, om te zeggen dat de FDA niet op de hoogte is van deze bevinding zou absurd zijn. De FDA weet dit. De FDA weet dit en zegt er totaal niets over, omdat de FDA zelf medicijnen veilig verklaart en zijnde werkzaam, ALLE MEDICIJNEN die routinematig mensen verminken en Amerikanen doden.

En hier is nog een “steen die in het meer is gezonken”. Ik kwam het net weer tegen. Deze is van de 27 juni 2014, een artikel van het Harvard Safra Centrum voor ethiek in hun nieuwsbrief, door Donald Light:

“Weinigen weten het dat systematische reviews van het ziekenhuis files vonden dat zelfs de juist voorgeschreven medicijnen (afgezien van verkeerd voorgeschreven, overdosering, of vrij verkrijgbare medicijnen) veroorzaken ongeveer 1,9 miljoen hospitalisaties per jaar. Een andere 840.000 gehospitaliseerde patiënten krijgen medicijnen die ernstige bijwerkingen hebben die voor een totaal van 2.740.000 ernstige bijwerkingen veroorzaken. Ongeveer 128.000 mensen sterven [per jaar] aan de door de dokter voorgeschreven medicijnen. Dit maakt recept plichtige geneesmiddelen een belangrijk risico voor de gezondheid, de rangschikking op nummer 4 met een beroerte als een belangrijke oorzaak van de dood. De Europese Commissie schat dat de bijwerkingen van geneesmiddelen op recept 200.000 doden veroorzaken; dat is tezamen ongeveer 328.000 patiënten in de Verenigde Staten en Europa die jaarlijks door medicijnen sterven. De FDA heeft deze feiten niet erkend en in plaats daarvan verzamelen ze een klein deel van de gevallen”.

Elk weldenkend mens zou een massale reactie op deze verhalen verwachten. Hoog Politiek overleg, rechtszaken, arrestaties en vervolging van functionarissen van de FDA en de farmaceutische managers, onderzoekers, wetenschappers, massale ontslagen bij de redactie van medische tijdschriften die studies publiceerden, de hemel in prijsden van deze moord medicijnen.

Maar nee, dat gebeurd niet.

In wezen zijn deze criminelen met rust gelaten, en ze blijven in hun werk. Ze zijn als oorlogsmisdadigers die zich hebben laten belonen voor hun misdaden tegen de mensheid.

En dezer dagen, zijn het de elite media die kraaien over “nep nieuws” en zijn zelf niet in de schijnwerpers gezet voor hun jarenlange onoplettendheid bij medische moord.

In hun zwijgen, bekrachtigen ze deze medische moorden.


Noot: 328.000 doden per jaar in het westen, de EU en de VS. Dat zijn 898,6 doden per dag. Deel dat door het dagelijks neerstorten van ruim twee en een kwart 747 / 400 Boeing vliegtuigen. Elke dag. Zou jij dan nog durven te vliegen. Ik weet zeker dat de luchtvaart tot een complete stilstand zou komen.

En dit vindt nog steeds plaats, elke dag, elk uur, elke minuut! En daar ga jij op 15 maart je goedkeuring aan geven. Met je volle verstand ga je stemmen op de zittende politici die er toen en nu verantwoordelijk voor zijn. Er is geen enkele man of vrouw in de politiek die zich aan deze verantwoording kan onttrekken, … en ook de stemmers op de oude “garde” zijn eveneens mede verantwoordelijk. Ik wens jullie heel veel wijsheid op 15 maart.

— Vertaling en noot: Henk Mutsaers [Ik stem FvD]

P.S. Ik hoor soms mensen hardop denken; “Ja maar wat dan, als alternatief?” Er zijn vele honderden methoden om weer gezond te worden, … in wat men noemt het alternatieve circuit. Echter, … ten eerste dien je zelf aan de slag te gaan en je vitamine en mineralen opname te maximaliseren en je lichaam te reinigen van giftige stoffen. Dat kun je allemaal zelf thuis doen. Hier vindt je een van de vele alternatieve therapie methodes: