Mark, gaan de dominostenen vallen?


de EU puzzel De brief van Mark Rutte: Beste Mark, als wij wel respect hebben voor andere mensen, de boel niet vernielen maar wel, … “Bereid zijn om alles waar we als Nederland zo hard voor hebben gewerkt, omver te gooien”. en “De komende tijd is bepalend voor de koers van ons land”. De vraag van vele “andere” Nederlanders is. Willen wij wel de koers blijven varen van de Bilderbergers? Het antwoord krijgen we op 15 Maart.

15 Maart 22.22 uur De exit polls zijn binnen T E L E U R S T E L L I N G
Mijn conclussie: N E D E R L A N D … IS NOG NIET WAKKER
Gaat de zon straks onder voor de oude garde? Het kartel?

kan de VVD de dominostenen val tegenhouden

Mark Rutte; Uit de brief; “Ik zou nergens anders willen wonen. U wel?” Ja Mark, ik zou wel naar Frankrijk willen waar mensen de straat op gaan en nog massaal durven op te komen voor hun rechten. Maar we kunnen nu zonder klappen te krijgen ook ons “steentje” bijdragen. Een dominosteentje, zo’n heel klein steentje zal als een mokkerslag aankomen in het VVD kamp.

krijgen wij nu weer democratie

gaan de dominstenen vallen

Gaat er een einde komen aan het onder de mat vegen van twee heel belangrijke referenda, het negeren van onze stemmen? De EU grondwet uit 20015 en het referendum van 2016 waar de EU in de Oekraine de aggresor was en niet Rusland. Komt er nu eindelijk een einde aan jullie politieke spelletjes? Gaan we nu ook regeren volgens bindende referenda die zo mooi werken in Zwitserland zoals men berichtte bij BNR. In Zwitserland werkt het wel om de een of andere reden. Wel Mark, we kunnen dat hier ook werkende krijgen. Echte politiek … zonder dat er MH17 bloed aan onze vingers kleeft. Over normen en waarden gesproken. Wij voelen ons al lang niet meer thuis in eigen land, hoe dat komt geeft te raden. 15 Maart wordt het blijtjesdag als de zwijgende minderheid, niet detecteerbaar door de sleepnet spionagediensten hun stem gaan uitbrengen. Zonder geheim overleg maar wel recht voor z’n raap.

– Henk Mutsaers