Maakt Nieuw Bewijs Co2 Opwarming een Hoax ?

Save as PDF 

global warming Elke 20.000 jaar veranderd de Sahara van woestijn tot groen land.

Hoe komt dit en weet men deze jaartallen zo accuraat in kaart te brengen. De geheimen kunnen ontrafeld worden door grondmonsters uit de zeebodem en andere informatie komt uit grond radar ruimtefoto’s die opgedroogde meren en rivieren laat zien in de Sahara.

global warming in de sahara
Schelpen vormen het bewijs dat de Sahara eens meren, rivieren en zelfs een oceaan vormden. Fosiele resten van vissen vormen het bewijs dat de Sahara eens werd verbonden met open water door een rivier. Maar hoe snel veranderde deze groene oase in een woestijn? In Libie vond men de bewijzen van de meest dramatische klimaat verandering in de laatste duizend jaren. En Co2 lag daar niet aan ten grondslag.

Kijk ook naar deze BBC Horizon documantaire over een mogelijke nieuwe ijstijd