Kun jij je eigen gedachten wel vertrouwen?

gedachten Het beïnvloeden van je gedachten is in feite niets meer of minder dan een beperking van je vrijheid van denken en handelen. De media zijn daar goed in om je “op andere gedachten te zetten”. Zelfstandig nadenken begint steeds meer een kunst te worden, want wie gunt zich de tijd nog om allerlei zaken zelf te onderzoeken. Het is niets voor niets dat ik gekozen heb voor de domeinnaam gedachtenvoer. Mensen voer te geven om zelf verder onderzoek te gaan doen.

gedachten politie

Gedachtengoed

De gedachte manifesteert zich in het woord,
het woord manifesteert zich in de daad,
de daad ontwikkelt zich tot een gewoonte,
en de gewoonte verhardt zich tot een karakter.

Streef een ongebonde geest na, van onderen van boven en er dwars doorheen. Hoe we op situaties reageren wordt vaak bepaald door onze gebruikelijke denkpatronen. Zolang die patronen bestaan, reageren we keer op keer op de zelfde automatische manier. De herkenning van onze geconditioneerde gedachten is de eerste stap om de cyclus te stoppen en door onze zelfopgelegde banden te breken en op die manier het pad te openen naar verbeelding, emotionele vrijheid, persoonlijke vervulling en geestelijke verlichting.

Het is voor ons belangrijk om goede gedachten te hebben, want wij worden wat wij denken.
— Boeddha

Wijze woorden van Boeddha maar ook de uitspraak van Godfried Bomans; “Er is zelden iets wat ik zeg of denk of het tegenovergestelde gaat ook door mijn gedachten”.

Een van de best gelezen artikelen gedurende de jaren is het artikel over het referentiekader. In de gevangenkampen van Rusland had men al uitgevonden dat fluoride mensen gedwee kon houden door deze giftige stof aan het water toe te voegen. Nu zit het nog steeds bij veel landen in het water en bij ons in de tandpasta. Het uitoefenen van controle over de gedachten van mensen is een wetenschap die in het geheim al jaren wordt toegepast. (Mind control)

Deze week (week 45-2015) bereikte mij het bericht dat de schrijfster van het boekje; “Wat zit er in ons eten“, Corinne Couget gezelfmoord was. (Moord die moet lijken op zelfmoord). Het leven (gedachtengoed) van klokkenluiders loopt meer en meer gevaar. Vanochtend vernam ik dat de dertigste natuurarts binnen enkele maanden zelfmoord (zou) hebben gepleegd (Dr. J.E. Block MD, PhD, FACP ) dertig artsen binnen slechts enkele maanden. Maar er zijn ook nog andere wapens die mensen de boodschap mee moeten geven dat klokkenluider zijn / worden gevaarlijk is. pijlen

Zeer geheime wapens die je gedachten kunnen beïnvloeden

Waarschijnlijk is de meest verschrikkelijke consequentie van deze wapens dat het niet langer mogelijk is jezelf, je kinderen, je dierbaren te beschermen. Je kan niet meer zeggen: blijf in deze kamer dan ben je veilig. De aanvallers kijken, branden, koken, lezen en manipuleren je gedachten gewoon door de muren van je huis. Politie is niet uitgerust om hier iets tegen te doen en kan je dus niet helpen, niemand kan je helpen.

Een apparaat waarmee je iemand’s gedachten kan lezen is een wapen, immers je valt deze persoon aan, niet zijn lichaam maar zijn geest. Hetzelfde kan gezegd worden van een apparaat waarmee je gedachten in een brein kan forceren zonder dat het slachtoffer dit weet. Dit is niet alleen mogelijk vandaag, het wordt ook gedaan. Een aantal slachtoffers constateert roof van ideeën. Dit zal niet alleen bij hen gedaan worden! Of er worden pogingen gedaan slachtoffers met hun gedachten te blackmailen. Andere slachtoffers constateren dwanggedachten die zich blijven herhalen en dromen vaak vreemde dromen. Gedachtenlezen wordt gebruikt om te martelen door je feedback te geven over je gedachten. Voorbijgangers zeggen dingen waar je over denkt en die alleen jij maar kan weten. Het laatste dat je dacht voor jezelf te hebben, namelijk je gedachten, blijkt ook niet meer privé, een onvoorstelbaar verschrikkelijk gevoel. En degenen die dit niet weten en zich door hun gedachten laten leiden zijn eigenlijk niet meer dan robots. Vanzelfsprekend hebben veel slachtoffers zo hun gedachten over bijvoorbeeld de ‘vreemde’ schietincidenten waarbij een gestoorde zomaar achteloos mensen lijkt te vermoorden.
http://www.elektromagnetischewapens.nl/

“A radical is one who speaks the truth.”
— Charles A. Lindbergh, Sr.
(1859-1924) Congressman (R-MN), father of famous aviator

Zomaar wat gedachten, en zoals altijd aan de lezers de taak om zich zelf daarin te verdiepen.
— Henk Mutsaers


Achter al onze gedachten schuilt de wens gelukkig te zijn.
— Dorien Paymans

Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken.
— Marcus Aurelius

Als je je laat leiden door je gedachten over jezelf, laat je je leiden door toeval.
— Onbekend