Komkommertijd

in balans blijven Het is een bekend gegeven in de vakantietijd, weinig nieuws, de zogenaamde komkommertijd.

Maar blijf allert want belangrijke zaken gebeuren vaak in de vakantie tijd en rond de jaarwisseling als mensen minder allert zijn.

Even wat korte berichten ….

gedachtenvoer

Zonnecrème veroorzaakt kanker, …

… dat is al lang bekend onder de mensen die de alternatieve media volgen. Er is nu ook een ingredient bekend wat bijzonder schadelijk is gebleken. De synthetische vorm van vitamine A blijkt in combinatie met langdurig zonlicht huidkanker te veroorzaken. Op de website van What Doctors Don’t Tell You lazen we jaren geleden al dat huidkanker en het gebruik van zonnecrème paralel lopen. Hoe meer zonnecrème er in een land verkochte wordt hoe meer gevallen van huiskanker. Zelf gebruik ik kokosvet als after sun als het nodig mocht zijn. Verder smeer ik nooit maar gezonde voeding geeft meer bescherming van binnen uit.
Zonnecrème op natuurlijke basis.

Zes artsen vermoord in Florida (VS)
Dat het beroep van bankier niet zonder gevaar is weten we al een jaartje omdat er inmiddels al zeventig om het leven zijn gekomen. Geld maakt dus niet gelukkig mogen we (weer) concluderen voor deze groep. Het financieel systeem staat zo’n beetje op instorten en eist klaarblijkelijk zijn slachtoffers. Wat er met de artsen gaande is, dat is nog niet duidelijk. Er was echter wel een duidelijke overeenkomst, allen hadden een holistische achtergrond. (Kijken naar het geheel. Overwegende benadering van de alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur, homeopathie, voetreflexologie, enz.)

Het medisch beroepsgeheim
Door het opheffen van het medisch beroepsgeheim is de vertrouwensrelatie in het geding. Patiënten kunnen er dan niet meer van op aan dat alleen hun belang gediend zal worden, wanneer zij zich tot een dokter wenden. Een arts zal uit angst voor repressie meewerken aan de eisen van de overheid en hij zal zijn zorg aanpassen. Ziek van Zorg

MH17 verhaal van “onze” overheid stinkt
Het veranderen van de gegevens op Flight radar, en andere mysterieuze zaken als winterkleding in de koffers en kogelgaten in de cockpit. Toch zal het rapport gaan uitwijzen dat het neerhalen van vlucht MH17 door een raket heeft plaatsgevonden, en er moet een tribunaal komen om de schuldige aan te wijzen vindt Nederland. Rusland is het daar niet mee eens en wil een verbod instellen op de invoer van bloemen. “Land- en tuinbouworganisatie LTO Nederland vindt het hoogst onwaarschijnlijk dat het vinden van ”beestjes” door de Russen als reden voor het dreigende importverbod wordt gegeven.” Maar voor de Russen is elke reden een goede reden en zijn ze de leugens van Nederland meer dan beu!

TTIP dreigt steeds dichterbij te komen
… en daarmee waarschijnlijk het ophebben van alle GMO beperkingen voor bedrijven als Monsanto. Nu is zonder Monsanto de voedingskwaliteit al verre van optimaal waardoor ik zes jaar geleden al had beslist toch iets met een volkstuin te gaan doen. Dit las ik daar deze week over in de nieuwsbrief van Vreeken’s zaden: “Of je nu in een paar potten aan het kweken bent of op een tuin van een bunder: jullie hebben een goede keus gemaakt, je bent namelijk een streepje gelukkiger dan de rest van de mensheid! Het bezig zijn met planten, het eten van zelf geteelde groenten en het plukken van bloemen uit eigen tuin: ziehier een optelsom van geluksmomenten, die je niet moet onderschatten. Daarom houd ik zo enorm van mijn vak! Mijn aanvoer van steeds verse en vernieuwende zaden en planten geven jullie terug in de vorm van dankbare en verbaasde mailtjes: uiteindelijk is de zaadhandelaar de meest gelukkige mens ter wereld!”.

Intussen
… heb ik gisteren een mp3 speler besteld en neem ik een collectie muziek mee op vakantie om ook eens te proberen of Yoga wat is voor mij. Even tot rust komen in deze hectische wereld, even proberen mijn hersenen op een lagere kloksnelheid te laten draaien.

Wat ook leuk is …
… is dat er deze week een CD uitgekomen is van de Duitse band de Bayou Alligators met vier nummers van mij daarop waaronder natuurlijk een tekst met een boodschap: “That’s the catch“. Op de CD ingezongen door Frank Muller maar als je ze wilt hebben krijg je van mij de tracks zoals ik ze zelf heb ingezongen. 13 December 2014 hebben we samen al een optreden gedaan in Raamsdonk en voor oktober dit jaar mag ik in Duitsland aantreden voor een of twee optredens. meer info:

— Henk Mutsaers