Kennis is macht,… maar wordt ook fout gebruikt


kennis is macht Wie heeft deze spreuk ook in zijn gedachten gegrift? “Kennis is macht?” Maar, … wat kan je met die kennis als je hem niet gebruikt, niet toepast. Dan geef je nog de macht uit handen, dan sta je niet in je eigen kracht.

Kennis delen gaat pas nadat je zelf de ervaring hebt.

Zeggen dat je gezond leeft is een mooi … voor jezelf, maar geloof ik dat ook? In de meeste gevallen helaas niet. Helaas, want ik heb wat andere inzichten die jouw geloof niet onderbouwen. Als een groep van +89.000 mensen via intracellulaire bloedtesten ernstige tekorten hebben, 99,5% mineralen tekort(en) en 76% vitamine tekort(en), en de groep als geheel is boven gemiddeld qua gezondheid bewustzijn, dan geloof ik je inderdaad niet. Laat het maar eens zien, … aan jezelf of je wel zo goed bezig bent. Bewijs het jezelf maar eens!

kennis is macht
Probeer maar eens een redelijk goed test resultaat te scoren in een wereld die bol staat van milieu gifstoffen, fijnstof, elektrosmog, GMO, pesticiden en enkele honderden niet natuurlijk stoffen in je voeding. Over giftige medicijnen praat ik hier niet want dan pas je al niet meer in het “ik leef gezond”, … sprookje.

Deze week vertaalde ik het artikel van Jon Rappoport; “Medische moorden, met politieke goedkeuring, diep begraven door de media“. Het artikel werd veel gelezen op mijn website, bijna twee keer zoveel als de gemiddelde artikelen. Dat is mooi want elk gevaar dat je kan vermijden is een goede zaak. Dat is dus een stukje waardevolle kennis. Maar ga je ooit nog eens een medicijn gebruiken, … omdat de dokter je dat verteld. Weet je dan ook nog dat 11% van alle medicijnen doen wat er op de verpakking staat en 51% pure kwakzalverij is, … van jouw dokter. Ondersteund door frauduleuze wetenschappers en farmaceutische bedrijven die een andere agenda (21) hebben dan jouw gezondheid. Stop je echter twee medicijnen tegelijkertijd in je mond dan haal je de veilige 1% niet.

Heb je dan moed en kennis genoeg om zelf je gezondheid ter hand te nemen? Zoals dotcom.radio cohost Ron Fonteine zegt; “De Echte Specialist ben je zelf .. als jij je verdiept in deze materie. Wat betreft gezondheid, dat is echt geen rocket science. Hele volksstammen waren eeuwenlange gezonder dan onze generatie, … en met een hogere gemiddelde leeftijd. Met al onze gestudeerde bollebozen hebben ze ons een stukje basiskennis ontnomen. Zelf zorgdragen voor je gezondheid.

Mijn artikelen worden ook als RSS feed doorgeplaatst op de LinkedIn tijdlijn en “Medische Moorden”, scoorde nul bezoekers. Nul? Op de website waren dat er bijna 2.000 in twee dagen. Dan moet ik ook denken aan de bekende Nederlanders die bijvoorbeeld kanker hebben gekregen. Mensen die een goede opleiding hebben genoten en dan hun behandeling uit handen geven aan de dokter en chemotherapie laten toepassen. Chemotherapie, als er iets niet werkt dan is het dat wel. Voor ruwweg 40% de reden dat ze de eerste 13 weken niet gaan overleven. Maar ja, … kanker krijgt dan de schuld. Kom geleerde heren, ga eens terug naar jezelf. Ga eens na waarom je die kanker hebt gekregen en ga die zaken oplossen, een voor een. Maar zorg dat je voorbereid bent, dat je al wat basiskennis bezit en je niet verlamt wordt door angst als het jou treft en nog in staat bent helder te denken. Nog beter, … zorg dat je zoveel kennis bezit dat de kans op ziektes minimaal is. Zorg dat je net zoveel kennis van de natuur bezit als al die ongeletterde mensen uit de geschiedenis.

WE MOETEN ZIEKTES BESTRIJDEN.

Dat is wat al die goede doelen ons willen laten geloven. Ha, ha, … laat me niet lachen. We moeten de boeren weer leren echte voeding te produceren of desnoods net al ik een groot deel weer zelf kweken op de volkstuin. We moeten GMO een halt toeroepen en de Unilever en consorten van deze wereld gewoon totaal boycotten, en dat is eveneens van toepassing op de politiek die dit allemaal namens ons claimt en goedkeurde. Ons lichaam heeft een blauwdruk om gezond te zijn, onze enige verantwoording is er goede bouwstoffen in te stoppen.

Kennis zelf toegepast, pas dan kan je richting geven aan anderen.

– Henk Mutsaers

neem je gezondheid i je eigen handen