Kankerkoorts, is dit de doorbraak in kankerbehandeling?

kankerkoorts In juli 2016, na tien jaar ongeneeslijke prostaatkanker, vatte Wim Huppes kankerkoorts en kon hij weer eten. De Epoluthon lamp die hij gebruikte, zendt uiterst krachtige lichtflitsen uit. In tegenstelling tot chemotherapie, voelde hij zich gezond worden en kon hij het leven weer oppakken.

Het omslagpunt in kanker behandeling … ?

het omslagpunt in kanker geneeskunde ?

koorts metingWims kanker had, net zoals bij alle kankers, zijn immuunsysteem overgenomen.  Het is angstaanjagend, hoe de afweer wordt geblokkeerd en het tot slaaf gemaakte immuunsysteem de kankergroei bevordert. Om hetimmuunsysteem te bevrijden, wordt eerst een aluminium bevattende gel op de huid aangebracht. Het lichaam brengt het aluminium naar de kanker, waar de lichtflitsen het aluminium laten oplichten. Dit oplichten (luminescentie) wekt de immuun cellen uit hun inactiviteit, waardoor kankerkoorts ontstaat. Zie Figuur 1 – Smartphone Hittebeeld

Kanker
TippingPoint4Cancer levert Epoluthon onder de Duitse wet. Het kost € 6000 voor zelfheling thuis of € 300.000 via klinieken in Duitsland.

Snelheidsmeter
kankerkoorts snelheidsmeter Met de snelheidsmeter op het maximum, veroorzaakte Wims kankerkoorts in een week volledige remissie. De lengte van de behandeling hangt af van vele factoren, met name van de grootte van de kanker. De patiënt controleert de snelheid van de behandeling in terugkoppeling op de hitte en de pijn in de kanker. Met de snelheidsmeter op 7, zie figuur 2 – vertrouw je instincten, duurt de behandeling ongeveer drie uur per dag gedurende vijftien weken. De koorts veroorzaakt ontsteking die aanvankelijk het volume van de kanker verdubbelt. De koorts kan verminderd worden met steroïden. Na het genezen is er een chelatieproces om het aluminium uit het lichaam te verwijderen.

Grondslag
De aluminium ingrediënt in de gel werd in 2016 goedgekeurd. De ingrediënt is uitgevonden door een Russisch kleurstofbedrijf. Na veiligheidsstudies bij knaagdieren, werd het de medische wereld ingeduwd. Het bleef verborgen omdat de artsen de ingrediënt verkeerd classificeren als chemotherapie. Toch trad een aanzienlijke kankerregressie op bij 92 procent van de patiënten, maar met een vijf jaar overlevingspercentage van bijna nul. Topinstituten in Rusland gebruiken het nog steeds als laatste redmiddel in combinatie met echte chemotherapie en andere therapieën. Omdat ze de behandeling als chemotherapie zien, leerden de Russen nooit het onderscheid maken tussen de immuunreactie en kankergroei. Het is gek dat na 60 jaar, honderden patiënten, sitebezoeken van Amerikaanse en Franse biologen, de artsen nog steeds niet doorhebben dat de aluminium bevattende ingrediënt de grondslag is van deze immunotherapie.

Leer meer over deze methode in de extra aflevering van dotcom.radio van eind juni 2017: Kankerkoorts