Kankerkoorts – Door: W.D. Chapman en W. Huppes

kankerkoorts Het lot dreef een creatieve groep kankerpatiënten bijeen, die is gekarakteriseerd met een sterke wil om te leven. Ze werkten een geneeswijze uit, die gebruik maakt van een huid-gel en een soort zaklamp. Het medicijn licht al 60 jaar gebruiksklaar. Na een grondige evaluatie is het in 2016 door de Russische autoriteiten goedgekeurd.

Door: W.D. Chapman en W. Huppes [ Engelse versie ] [ Tippingpoint 4 Cancer ]

tippingpoint 4 cancer
De groep ontwikkelde het geneesmiddel door in een huid-gel met een protocol voor zelf-heling thuis. Met de bijgeleverde lamp als aanjager van het immuunsysteem, is de behandeling verwant aan vaccinatie. Elke patiënt kan het uitproberen en meteen de geruststelling vinden dat kanker geneselijk is in een onmiskenbaar gevoel genaamd …
Kankerkoorts.
Juli 2016, na tien jaar ongeneeslijke prostaatkanker en een half jaar met een symptoomvolle maagwand-metastase, bracht Wim Huppes zichzelf in een remissie. Zijn instinct was om snel door te zetten met de lamp en de kankerkoorts en pijn te accepteren. Het effect was onmiddellijk en hij kon weer eten. Patiënten vertonen bij alle snelheden voordelen. Eentje ging ook snel door naar een remissie.kanker Twee gingen voor een gemiddelde snelheid en voelen zich beter met hun kankers onder controle. Twee verdere gebruikten de lamp voor korte perioden in combinatie met straling en chemotherapie en kregen een verbeterde respons op hun gangbare therapie. Met de snelheidsmeter op 7, zie Figuur 1 – Vertrouw je overlevingsinstinct, duurt de behandeling drie uur per dag gedurende enkele weken. De patiënt controleert de snelheid in afstemming het intense gevoel van hitte en pijn in de kanker. Vergeleken met chemotherapie, laat deze lichttherapie patiënten zich gezond voelen en een normaal leven leiden.

Epoluthon is niet echt nieuw, het medicijn in de gel dateert uit de jaren 1960. Het bevat aluminium dat vaak in vaccins wordt gebruikt. Een gespecialiseerd Russisch kleurstofbedrijf heeft dit geneesmiddel als een blauwe aluminiumjas voor kanker uitgedacht, die met rood licht een immunotherapie vormt. Na grondige veiligheidsstudies bij knaagdieren, hebben ze het geneesmiddel aan de medische wereld aangeboden. Het werkingsmechanisme bleef verborgen omdat de artsen de aluminiumjas als chemotherapie classificeerden. Dat slaat nergens op. Ook al hebben ze nooit de immunisering onderzocht, kregen ze kankerregressie bij 92 procent van de patiënten. Doordat ze geen immuniseringsprotocol ontwikkelden bleef het overlevingspercentage na vijf jaar bijna nul. Ze gebruiken het nog steeds als een laatste redmiddel in combinatie met echte chemotherapie, straling en andere therapieën zoals vitamine C.

Het is gek dat na 60 jaar en resultaten bij honderden patiënten, sitebezoeken van fundamentele wetenschappers uit de VS en Frankrijk, er tot voor kort geen goed behandelingsprotocol was. Echter, Amerikaanse en Franse biologen bevestigden wel de Russische bevindingen. Biologen begrijpen de superioriteit van de vaccinatiestrategie en de Amerikanen hebben zelfs risicokapitaal aangetrokken om te proberen een ??winstgevend octrooi te vinden, waarmee de dokters groen licht kunnen krijgen voor een protocolverandering. Dat octrooi mislukte en het aluminiumgeneesmiddel vond geen plaats in de Westerse richtlijnen. Het excuus is dat het vertalen van biologisch onderzoek naar de medische praktijk een hoog risico vormt voor kwetsbare patiënten. De 600 miljard per jaar inkomsten uit chemotherapie zijn in werkelijkheid het gevaar.

Biologie is fundamenteel

De wetenschap achter Epoluthon is ouder dan 60 jaar. In de 19e eeuw werd het elektromagnetisme van licht al begrepen. Tweehonderd jaar later ontkent de medische elite nog steeds dat elektromagnetisme fundamenteel is voor de geneeskunde. De biologie van elektromagnetisme ligt buiten hun gedachtegang, gericht als ze zijn op de inkomsten uit chemotherapie.

De biologie van elektromagnetisme laat zien dat de fotonen uit de aluminium-jas elektronen op de haren van de immuuncellen pulst, hun elektrische lading verandert en ze daardoor laat buigen, wat de immuuncel in actie schopt. Het licht van de lamp versterkt de immuunrespons in de femtometer (duizendmiljoen-miljoenste meter) grote wereld van de immuun-biologie. De lamp levert intense nanoseconde flitsen van hoog energetische fotonen in de optimale golflengte om door het lichaam te reizen en bij de kanker te komen. De flits eindigt in de aluminiumjas van de kanker, die op zijn beurt een tweede golf van fotonen uitzendt (luminescentie), welke zich gedraagt als een elektromagnetische golf, die de elektrische lading van de haren op de immuun-cellen draait en daarmee de immuuncellen activeert. De immuuntherapie op basis van aluminium bevordert zelfheling.

Cijferspel

House dramatiseert het werk van een ‘super dokter’, een held die altijd weer de weg naar genezing vindt voor de patiënt. In werkelijkheid controleert de medische elite de praktijk met richtlijnen, die artsen als slaven moeten volgen. De medische elite legt de richtlijnen op als een spreukenboek dat de biologie ziet als een wetenschap voor fruitvliegen – niet voor patiënten. Die elite maakt dat artsen op een voetstuk lijken te staan. In hun toverkostuum strooien ze “Ken-je Plaats” vloeken uit de richtlijnen over kankerpatiënten.

Biologie laat zien hoe kanker de controle over vitale aspecten van het immuunsysteem neemt en kankergroeifactoren laat produceren. Richtlijnen van de medische elite negeren deze biologie, waardoor artsen niet op zoek kunnen gaan naar een geneeswijze. Het best verkopende immunologische geneesmiddel uit de eliterichtlijnen is pembrolizumab (anti-PD1) van het farmaceutische bedrijf Merck. Het ontgrendelt 1 van 64 systeemsloten (PD-1) op het immuunsysteem, die door kanker worden ingesteld. Een aanpak die sleutels gebruikt om het immuunsysteem te ontgrendelen, beschouwt het als inactief, zie Figuur 2 – Vergelijking van inactieve en actieve behandelingen. Pembrolizumab ontketent geen groei van het immuunsysteem en biedt geen kans om het cijferspel te winnen van de kanker. Pembrolizumab is gekenmerkt door een winstgevend octrooi en is gegarandeerd van een blijvende plaats in de richtlijnen van de medische elite.

epoluthon Dat kanker het immuunsysteem uitschakelt is een biologische waarheid, bekend sinds de 60tiger jaren. Schrikwekkend is dat kanker ook de DNA-steiger (chromatine) verandert om een immuunaanval te blokkeren. Het immuunsysteem moet alle hindernissen overwinnen en volledig actief worden. Om het cijferspel te winnen moet het groeien. Wij mensen zijn relatief grote dieren; tegen de tijd dat een kanker wordt gedetecteerd, bevat het al tienduizend miljoen cellen. Het reactieve deel van het immuunsysteem is minstens honderd keer kleiner. Epoluthon geeft het immuunsysteem een toegangskaartje in het cijferspel. Het kaartje opent alle sloten, activeert het DNA en dwingt het immuunsysteem om een ??miljoen keer sneller te groeien dan kanker, waardoor het cijferspel is te winnen.

Patiënten in Controle

Kankerkoorts van de immunotherapie brengt de kanker onder controle zodat patiënten zich meteen beter gaan voelen. Wanneer de snelheid van inschakelen van het immuunsysteem maximaal is, verdubbelt allereerst de grootte van de kanker door oedeem, zoals kan worden gemeten door een scan of lichamelijk onderzoek. Het verdubbelt ook eerst de gemeten tumormarkers (bijvoorbeeld PSA). Daarna dalen de waarden. Meten van resultaten is een routine. Artsen begrijpen dat ze deze resultaatmetingen moeten doen, die geruststellen en de remedie bewijzen. Je verwacht dat de geavanceerde biotechnologie van Epoluthon duur is en alleen beschikbaar in een universiteitsziekenhuis. Het is echter betaalbaar en kan gewoon thuis worden gebruikt.

De creatieve groep van kankerpatiënten richtte zich op een radicale oplossing buiten het kader van chemotherapie. Het resultaat is een niet-toxische immunotherapie. De groep ontwikkelde, testte en definieerde een klinisch protocol. Het protocol heeft mijlpalen en eenvoudige maatregelen die snelle feedback geven om de voortgang te volgen. Het helpt patiënten om de gewenste snelheid te bepalen en zich aan te passen aan de pijn en de temperatuur/koortsrespons van de kanker die kan worden gemeten met een smartphone.

De meeste patiënten verkiezen een thuisbehandeling. Het zelfhelende protocol houdt hen veilig met oplossingen bij problemen. Epoluthon wordt geleverd met een instructiekaart die aan de koelkastdeur kan worden bevestigd. De meeste primaire kankers en metastasen zijn minder dan 10 cm wanneer ze volgens de dokter ongeneeslijk zijn. Behandeling in dit stadium is veilig en binnen de controle van de patiënt. Bij 10 cm veroorzaakt de plaats van de kanker nauwelijks ernstige problemen. Bijvoorbeeld, het is zeer zeldzaam dat een kanker van deze grootte zich in een grote slagader heeft geboord.

De problemen die verband houden met grotere kankers zijn oplosbaar. Het protocol behandelt de zware last van grotere kankers op het immuunsysteem. Het belangrijkste punt is dat de snelheidsmeter op een middenstand moet worden ingesteld. Een kanker die op een moeilijke plek zit, zoals hersenen, long of lever, vereist speciale maatregelen die op grond van een scan worden bepaald. Patiënten kunnen direct met de experts van het kernontwikkelingsteam spreken om begeleiding te krijgen. Zij vormen een zelfhulpgemeenschap die graag hun ervaringen met nieuwe patiënten deelt. Epoluthon wordt geleverd met een pakket ondersteuningsdiensten.

Geneeskunde als Biotechnologie

De groep heeft een snel lerende organisatie met een uitgebreid professioneel netwerk. Het Russische aluminium bevattende geneesmiddel is onzuiver. De meest creatieve kracht in de biochemie vandaag de dag is China. De Chinezen in het netwerk hebben uitgewerkt hoe een pure isomeer vervaardigd kan worden. De Chinezen produceerden een partij in een FDA erkend laboratorium in de VS. Het zuivere product werd via een goedgekeurd proces in Duitsland ingevoerd en vervolgens geformuleerd in een farmaceutisch geneesmiddel onder de wet “Eigenherstellung von Arzneimitteln”. De wet geeft Duitsland een concurrentievoordeel in de toepassing van biotechnologie. De wet volgt het fundamentele menselijke ‘recht op het leven’, is een voorbeeld voor de wereld en stelt wereldwijde patiënten in staat om levensreddende medicijnen meteen te gebruiken.

De groep heeft beperkte financiële middelen en baseerde de R&D op LED-technologie. Een lamp dat een immuunrespons veroorzaakt, het is geen medisch instrument naar de wet. Japan en China zijn de leiders in LED R&D. Japanse ingenieurs in een Amerikaans robotlaboratorium, creëerden een LED die voldoet aan de specificaties. Een dochteronderneming van Philips heeft een LED-array geïntegreerd met computerbesturing. De array geeft nanoseconde flitsen van 100 Watt die ervoor zorgen dat de immuuncellen worden geactiveerd en de kanker doden.
Het klinische protocol van de groep kankerpatiënten gebruikte elke lamp blootstelling voor een stap voor stap verbeteren van het protocol, het geneesmiddel en de lamp. Het protocol bevat mechanismen om de immunologische respons te stoppen of af te zwakken wanneer nodig of gewenst. Het bevat ook een chelatieproces om het geneesmiddel uit het lichaam te verwijderen na de behandeling.

light therapy and cancer Samen vormen de gel, het licht en het klinische protocol de basis van de Epoluthon immuniserende lichttherapie voor kanker. De groep volgt een 21ste eeuws ontwikkelingsproces, zie figuur 3 – Geneeskunde als biotechnologie. De groep zal feedback van patiënten gebruiken om verbeterde diensten te ontwikkelen. Een volgende stap is om slimme neurale netwerken voor medische beeldmachines te ontwikkelen, zodat ze kunnen differentiëren tussen kanker en immuuncellen, dat nu wordt gezien als kankerkoorts. http://www.tippingpoint4cancer.com/

Leer meer over deze methode in de
extra aflevering van dotcom.radio van eind juni 2017: Kankerkoorts