Kanker: Hoe vlug wil je dood gaan?


Kanker een dodelijke industrie

kanker Kanker: Hoe vlug wil je dood gaan?

Diagnose kanker, …… ga ook naar de dokter om je te laten vermoorden. Bij bepaalde kankers is de kans dat dit niet lukt (vermoorden) 2,1 tot 2,3 procent. (onderzoek uit de VS en Australie) Ze vertellen je dan dat je genezen bent. Wat de resultaten van natuurgeneeswijzen zijn wordt strikt geheim gehouden!

kanker een dodelijke industrie

HOE VLUG WIL JE DOOD GAAN?

We kunnen zoete broodjes blijven bakken maar ook rechtstreeks zeggen hoe de vlag erbij staat. Dat gebeurd zeker in deze documantaire serie. De woordkeuze is in deze ook niet anders, het is een diepe schande dat dit gebeurd in deze wereld. Het is eigenlijk nog een grotere schande dat de overheid, de media en allerlei instanties dit laten gebeuren. Het is ook in en in triest dat de mensen die hier wel weet van hebben de grote trom niet durven te roeren! — Henk Mutsaers

laat je eigen vermoorden met chemotherapie

De resterende zes videos waren slechts tijdelijk te zien en nu verkrijgbaar op DVD Kijk naar The Truth About Cancer