Journalisten, … doe je werk … stel eens vragen!


burger journalist De media falen keer op keer in hun werk mensen oprecht te informeren. Hun ontstellend gebrek aan integriteit, doorzettingsvermogen, en het totaal ontbreken van enige vorm van ruggengraat blijft op een dagelijkse basis een beledigend voor een ieder zijn aandacht! In Amerika is We Are Change begonnen om amateur journalisten te begeleiden.

WE zijn ALLEMAAL Reporters!

journalisten stel eens vragen

OPLEIDING ONAFHANKELIJKE REPORTER

Door: Luke Rudkowski [Bron: We Are Change]

We Are Change heeft een platform gecreëerd waar aspirant journalisten de tips en vaardigheden kunnen aanleren om succesvolle acties te kunnen realiseren zonder dat ze eerst door de traditionele degraderende zakelijke molen worden gehaald. (geconditioneerd)


Noot: Vroeg of laat komen we allemaal voor een gebeurtenis te staan waar we reporter zijn. Waar we een gebeurtenis kunnen vastleggen op onze mobiele telefoon. Wat we dan gelijktijdig inspreken is een eerstehands getuige verslag waar de traditionele media nooit meer iets aan kunnen veranderen. Wat zie je, wat denk je, maar vooral welke kennis heb je al die de eerste indruk op de situatie kunnen versterken / bekrachtigen. Wees voorbereidt want het kan ook jouw hachje zijn dat je moet verdedigen.


11 jaar geleden, met een goedkope camera geleend van een vriend, heb ik besloten mijn leven te wijden aan het confronteren van hen die steeds weer opnieuw aan de gerechtigheid ontsnappen. Niet langer zullen de daders en zaaiers van haat en geweld onder ons blijven lopen zonder repercussies.

We hebben met succes de hypocrisie van Henry Kissinger, Ben Bernanke, Joe Biden, Mitt Romney, Jacob Rothschild, burgemeester Bloomberg, Larry Silverstein, en de familie Rockefeller blootgesteld. We konden miljoenen mensen bereiken met laag budget, we hebben wetten beïnvloed, mensen kunnen vrijpleiten die vals beschuldigd werden, stonden aan de basis voor landelijke debatten en konden het bewustzijn vergroten van zaken dia anders nooit het daglicht gezien hadden.

Onze missie is een nieuwe generatie journalisten te creëren die niet bang zijn voor institutionele autoriteiten, niet bang om de status quo en vooroordelen uit te dagen. Laten we eerlijkheid, open discussie, transparantie, compassie, en kritisch denken bevorderen.

We Are Change produceert een wereld van toegewijde journalisten. In plaats van pratende hoofden (synoniem voor TV nieuwslezers) die een persbericht voorlezen, willen wij onderzoek reporters inspireren zich te verspreiden in elke stad en dorp om te gaan spitten naar vragen om de “officiële” versie van gebeurtenissen tegen het licht te houden.

We bieden een spoedcursus in onderzoeksjournalistiek met online lessen, evenals een fysieke klaslokaal gevestigd in NYC.

Het doorbreken van de vermolmde hedendaagse journalistiek

– Het voorkomen van studenten schulden

– Bypass de mislukte “hogere leercentra”

– Ontvang perskaarten voor binnenkomst bij evenementen.

– Leer de vaardigheden die nodig zijn voor onafhankelijke journalistiek

– Kans om te werken met We Are Change als een volwaardig lid

– Leer hoe je zelfstandig begint je eigen media-organisatie op te zetten van onder af.

Voor degenen onder u die niet geïnteresseerd zijn in het schrijven, redigeren, of rapporteren, vragen we u onze beurs voor studenten te ondersteunen zodat die echt zullen profiteren van deze opleiding. Niet iedereen heeft de kans of de middelen om hun vaardigheden te benutten naar een volgende niveau. Om te slagen moet elke stem gehoord te worden, vooral die van de kansarmen.

We Are Change is een zichzelf in stand houdende, community-gedreven eerlijk organisatie. Wees deel van ons ondersteunend netwerk. Indien ondersteund door u, wij zijn alleen verantwoording schuldig aan u. Dit project streeft naar volledige transparantie. We zullen documenteren en tonen dat elke cent die wordt besteed aan deze school met de jaarrekening ter inzage is.

De nieuwe generatie [burger] journalisten

Noot: Een opmerkelijk initiatief waarbij de traditionele media rechts en links gepasseerd kunnen worden met objectieve eerlijk berichtgeving. De reporters van We Are Change hebben al in de praktijk bewezen de grootste BoBo’s voor de camera te kunnen confronteren met hun misstanden. Nu Europa een vergelijkbaar moeras aan het worden is als Amerika waar de politiestaat uitgerold is en valse vlag operaties elkaar in sneltreinvaart opvolgen wordt het ook hier de allerhoogste tijd dat er licht geschenen wordt op duistere zaken.

Maar het heeft zeker zin voor de toevallige passant om eens te oefenen met je mobiele telefoon zodat er plotsklaps miljoenen parttime reporters zijn die kunnen rapporteren als zich misstanden voordoen. Een simpel interview afnemen van een gedupeerde / getuige geeft een totaal ander beeld dan wanneer dat een half uur later gebeurd door de ‚oude’ media die suggestieve vragen gaan stellen die het beeld vertroebelen en de waarheid ontkrachten. — HM

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer