Is onze voeding veilig [GMO] met TTIP ?

Save as PDF 

gmo ttip We hebben vroeger allemaal wel eens een copie van een casette tape gemaakt. Als het echter al een copie van iemand anders was dat hoorde je al een hinderlijke ruis. Elke copie werd namelijk slechter. Zo gaat dat ook met je lichaamscellen. Een copie van een ongezonde cel geeft een ongezonde cel. In de VS strijden ze al jaren tegen het openbaar maken van GMO gebruik in de voeding. MEN HEEFT DUS IETS TE VERBERGEN !!

Je kan er “VERGIF” op innemen dat TTIP ook hier de markt voor gezonde voeding verder zal verzieken.

gmo voeding en TTIP
Ik heb al drastische maatregelen genomen, een tunnelkas op mijn volkstuin van 7 x 6,30 mtr. En jij? Ga je die rotzooi gewoon opeten zonder dat je er zelfs weet van hebt? Kom dan in actie, vertel het tegen IEDEREEN, protesteer, stem tegen en vraag je vrienden of ze ook al tegen gestemt hebben. Ze kunnen je nu wel een zeurpiet vinden, maar jij moet straks op ziekenbezoek bij hen. — Henk Mutsaers

www.gmofactcheck.com

Waar de Alliance for Natural Health USA / UK al jaren voor strijden krijgen wij ook meer en meer op ons dak. De ANH wordt geleid door Dr Robert Verkerk, van origine Nederlander.