Internet Censuur: “Hoe lang blijf jij nog zwijgen?”


YouTube Goodby Al sinds het jaar 2000 werd ik geconfronteerd met het beperken van de vrije meningsuiting. Eerst met een netwerkmarketing bedrijf die een medewerken van het FDA 24/7 over de vloer hadden om “ons” te controleren op wat het bedrijf en de marktteers vertelden op het internet. Dat leverde 3 weken handmatig werk op om de website aan te passen.

Daarna kwam de Codex Alimentarius wetgeving die ons in 2005 en later in 2012 verder de mond snoerde met mogelijke boetes tot € 30.500 euro ! Opnieuw veel handmatig werk aan de toen nog niet van template’s voorziene website(s).

YouTube en Google Goodby - Internet Censuur

Vervolgens was het de beurt aan de kranten die moeilijk gingen doen met geldboetes over het copyright bij het citeren van slechts enkele zinnen uit een artikel. Dat was echter snel aangepast. Elk artikel wat ergens een krantennaam had gewoon van de site verwijderd. Dat waren er meer als 1.000. Ook dat kan dus gewoon onder het kopje censuur geplaatst worden.

Toen kwam Getty images met een dreigbrief van € 750,00 euro want er stond een plaatje op mijn site van 120 x 60 pixels waar copyright op bleek te zitten terwijl ik mijn plaatjes bewust zoek op copyright vrij materiaal. (?)

In 2009 werd ik door kwakzalverij.nl zwart gemaakt op (toen) #1 van @oogle om net ontwakende mensen te waarschuwen voor mijn louche persoon.

kwakzalverij Henk Mutsaers

Mijn protest lied video op You!ube werd uit de ranking verwijderd en onvindbaar zelfs als je wist waar je naar moest zoeken op @oogle. Vreemd hé als hij gewoon te vinden is bij DuckDuckGo.

hope comes in the dark DuckDuckGo

Bij @oogle+ kreeg ik al snel een mail dat ik moest stoppen met mijn spam berichten. Dat platform daarna dus nooit meer gebruikt. Mijn laatste post is van 13 augustus 2013.

In 2014 viel mij op dat eenderde van mijn bezoekers de #acebook robot was. Big brother is watching you, de gedachten politie dus! Op 1 januari 2015 heb ik officieel afscheid genomen van dat “sociaal” platform.

Twee jaar geleden ben ik ook gestopt met de buttons die mijn lezers zouden kunnen verleiden te posten op de sociale media. Ja ze brachten indertijd veel bezoekers, maar wel ten koste van de privacy van mijn lezers, dus die maar beschermen tegen zichzelf.

sociale media ban
Op You!ube werden we na het dotcom.radio posten van de wekelijks podcast elke week opnieuw beschuldigd van copyright issues. Notabene van mijn eigen liedje. Daarna werd het account in zijn totaliteit demonetised, geen enkele advertentie werd nog vertoond. Nu anno februari 2018 verdwijnen zonder waarschuwing kleine en zeer grote accounts van You!ube. Al meer als een miljoen melde YouTube trots. Pure duidelijk zichtbare cen@uur.

De volgende stap is in Duitsland reeds uitgetest, de Netzwerkdurchsetzungsgesetz (NetzDG) met mogelijke boetes tot 50 miljoen euro. Dus al jouw berichten en niet alleen die van mij zullen gecen@ureerd worden binnenkort in geheel Europa want de EU keek al jaloers na deze Duitse Stasi optie.

De vraag is nu, hoelang kunnen wij onze medeburgers nog blijven voorzien van alternatieve informatie met de komende sleepwet en wat er nog meer in het verschiet ligt. Immers, ook wij willen in een eerlijke, gezonde wereld leven.

Wij roepen het al jaren dat we in een totalitaire staat leven, een dic!atuur.

Het volgende plaatje verklaard waarom de NNM de #ep #ieuws #edia in paniek zijn. bekijk het plaatje van Trump. De allerlaatste mogelijkheid om jou (?) en vele ander medeburgers tot slaaf te houden, of erger, uit te moorden zoals nu elke dag gebeurd met Medicijnen, /accinaties en chemo!erapie.

het ultieme domino stenen spel
Domino Stenen omver werpen, daar waren de Nederlanders heel goed in. Nu is het de beurt aan Donald J. Trump om de Deep State omver te werpen. Een plaatje waar ik heel blij van wordt.

 

De \/raag is dus; “Hoe lang blijf jij nog zwijgen?

>> Hier nog een quote uit de tweede wereldoorlog <<

Toen ze de communisten kwamen halen

heb ik niets gezegd

ik was geen communist

Toen ze de vakbondsleden kwamen halen

heb ik niets gezegd

ik was geen vakbondslid

Toen ze de joden kwamen halen

heb ik niets gezegdBitchute video

ik was geen jood

Toen ze de katholieken kwamen halen

heb ik niets gezegd

ik was geen katholiek

Toen kwamen ze mij halen

en er was niemand meer om iets te zeggen.

— MARTIN NIEMÖLLER

Dtube videoJuist na het schrijven van deze tekst op 06-03-2018 ontving ik een mail van @oogle: “Dit beleidsrapport voorGoogle-uitgevers bevat een overzicht van recente activiteit met betrekking tot schendingen die zijn aangetroffen op specifieke pagina’s van uw websites. — Er zijn nieuwe schendingen gevonden. Als gevolg daarvan is de advertentieweergave beperkt of uitgeschakeld op pagina’s waar deze schendingen van het AdSense-programmabeleid zijn aangetroffen. U kunt de problemen op twee manieren oplossen: verwijder de content die in strijd is met ons beleid en vraag vervolgens een beoordeling aan of verwijder de advertentiecode van alle pagina’s die in strijd zijn met ons beleid.”

Dat wordt dus de laatste € 600 euro jaarlijkse inkomsten inleveren, immers met het veranderende beleid moet binnenkort toch het merendeel van alle inhoud verwijderd worden. Goodby @oogle. Het is leuk geweest maar we gaan niet mee in die richting. Binnenkort gaan we dus wel afscheid nemen van eenderde van de bezoekers die te laat wakker zijn geworden en niets meer kunnen vinden bij de#@oogle@estapo. Maar, als die echt hun best doen dan zijn er nog altijd startpage.com en duckduckgo.com

– Henk Mutsaers

De video is te vinden op DTube
De video is te vinden op BitChute

einde Google Adsence account
https://www.youtube.com/watch?v=pz0tzZfiwdE