Ik ben voor het eerst NIET gaan stemmen, omdat …..

Save as PDF 

Ik ben voor het eerst NIET gaan stemmen, omdat ..

bindend referendum Het einde van mijn stembiljet

Op het politieke toneel heb ik namelijk totaal niets van mijn gading kunnen vinden. Men heeft mij als bewuste plaatsgenoot ook nooit — gevraagd — hoe ik over zaken denk. Dit terwijl ik mijn mening toch duidelijk ventileer via mijn websites en mijn lokale radio programma’s.

Wat verwacht ik van de lokale bestuurders?

De belangrijkste zaken worden nu in Europa beslist en de enige manier om in dictatuur Europa nog iets gedaan te krijgen is via proteststemmen als men weer eens iets gevaarlijks of onrechtvaardig wil aannemen zoals het toestaan van GMO zaden. Van deze mogelijkheid, het uitbrengen van proteststemmen maak ik bijna wekelijks gebruik. Ik stem dus wel degelijk zeer intensief, maar niet meer op de traditionele wijze waar men toch — de vooropgezette plannen ten uitvoer brengt — zo wijzen de feiten steeds maar weer uit. Proteststemmen blijken wel degelijk effect te scoren met onder andere organisaties als Avaaz die wereldwijd binnen enkele uren miljoenen mensen weten te mobiliseren.

einde stembiljet

 

Lokale bestuurders kom in actie ….… als je ooit nog recht wil maken in de toekomst op mijn stem!

De verantwoordelijkheden gaan namelijk veel verder dan de huidige lokale zaken!

  • Ik verwacht van jullie dat je officiële standpunten gaat innemen en je nek durft uit te steken. Daar waar de EU en nationale overheid in gebreke blijven wil ik duidelijke standpunten zien.

*  Ik wil dat de lokale overheid onze gemeente tot een GMO vrije samenleving verklaard en daar ook toezicht op uitoefent om de lokale volksgezondheid te beschermen. Over de veiligheid van GMO voeding is geen discussie meer mogelijk, vraag het aan elke boer wat het met de gezondheid van zijn veestapel doet. Kijk naar GMO land Amerika, een van de ongezondste bevolkingen ter wereld! lees er meer over hier | hier | hier | hier | en hier |

* Ik wil dat in navolging van een stad als Bristol nieuwe supermarkten verdreven worden naar een B locatie en er op de A locaties een actief beleid gevoerd wordt om locale BIOLOGISCHE boerenmarkten te organiseren. Echte onbewerkte biologisch voeding die zonder tussenhandel voor betaalbare prijzen de levensverwachting tussen minder koopkrachtige en bewuste koopkrachtige consumenten gaat verkleinen. Bovendien dient er een actief beleid gevoerd te worden op eigen voedselproductie zoals volkstuinen en permacultuur groepsprojecten. Kijk naar de TV uitzending van de VPRO | Tegenlicht |

* Ik wil dat er onderzoek komt op lokaal niveau naar het vergunning beleid van huisartsen. Hoe is het mogelijk dat de NOS meldt (ik wist dit al jaren) dat artsen bij 50% van de behandelingen geen enkel wetenschappelijk bewijs hebben ten aanzien van de toegepaste methoden. Letterlijk vertaald dus dat bij 50% van alle behandelingen, medicaties en vaccinaties er vanuit de lokale overheid geen vinger breed in de weg gelegd wordt ten aanzien van deze medische experimenten binnen de gemeentegrenzen. Europa en de nationale overheid falen om de onbewuste burgers te beschermen tegen dit kwaad en de eerste lijn van bescherming moet dan maar door de lokale overheid op zich genomen worden! Het intrekken van een vestigingsvergunning. Grote veranderingen vinden immers altijd van onderuit plaats. Meer info over vaccinaties: hier | hier (tip) | hier | hier | hier | hier | en hier |

Op de wereldeconomie spelen grote belangen van de multinationals. Die wereldeconomie staat al jaren onder grote druk met ingrijpende gevolgen voor de totale wereldbevolking. Ook daar is op lokaal niveau tegengas mogelijk zo wijzen de geschiedenisboekjes uit. Opnieuw halen we hier het beleid aan van een stad als Bristol waar men een lokale munteenheid heeft ingevoerd, de Bristol Pound (zie uitzending Tegenlicht) om de lokale ondernemers en lokale economie te stimuleren. Waar de burgervaarder zich bovendien volledig laat uitbetalen in deze lokale munteenheid. Ga daar eens een studiereis naar maken om ideeën op te doen.

Hoe maak je van een locale verkiezing een daverend succes?
Door je nek uit te steken en je burgers te beschermen tegen de belangen van de grote multinationals, voedingsgiganten en farmaceutische bedrijven. Door de locale economie te stimuleren en te luisteren naar de bevolking door middel van het invoeren van een bindend referendum waar mensen ook vanuit thuis via internet kunnen stemmen.

— Henk Mutsaers

opkomst verkiezingen
Hoe dichtbij zat de politiek dit jaar van het faillissement?
Dit jaar 53,8% tegen 2010 53,9%. Slechts 2,8% verwijderd van een feitelijk faillissement!

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer