Ik ben blij dat ik een complot / conspiracy / denker / onderzoeker ben …


complot denker Veel mensen doen al die complot artikelen met een achteloze schouderophalen af. 9/11, valse vlag aanslagen, HAAARP, Chemtrails, Global warming, etc.

“Wat moet ik ermee”, en ze gaan door met hun dagelijkse beslommeringen.

Als je er geen aandacht aan besteed doet het ook geen pijn (?) … of juist wel … op termijn? … of reeds nu?

complot onderzoeker

Intussen zie ik met open ogen …

De wereld in een ongekende crisis storten, maar ik weet waarom. Ik ben er wel niet blij mee en zeker bezorgt omdat het vele mensen gaat treffen (ook mijn vrienden, die ik dan ook niet meer kan helpen). Maar ik weet ook dat ik al vele maatregelen getroffen heb die het voor mij minder zwaar zullen maken.

In Amerika en enkele Europese landen zijn veel mensen de straat opgejaagd of hun land ontvlucht en hun hele hebben en houden achtergelaten en leven in tentenkampen, … maar ik heb mijn schuld afgelost.

Veel mensen zijn eveneens afgesneden van de energie voorzieningen, … maar ik heb maatregelen genomen die mijn kosten omlaag brengen en heb een nood energievoorziening zodat ik altijd eten kan bereiden. (noot: de getroffen maatregelen hebben niets te maken met de onzin over global warming maar de eigen portemonnee)

Veel mensen gaan merken dat hun gezondheid nog verder ondermijnt gaat worden dan nu reeds het geval is met onze onbetrouwbare voedingsketen waardoor vrijwel iedereen te kampen heeft met vitamine en mineralen gebrek. Met TTIP gaat ongetwijfeld de markt nog verder open voor GMO “voeding”producten. Maar ik heb een volkstuin en geleerd dat je overal wel voeding kan kweken met een beetje creatief denken zoals het kweken in een tunnelkas. Maar ik kan het niet voor iedereen, en in de overbruggingsperiode om dat ook te leren zullen veel mensen honger kunnen lijden of nog meer moeten terugvallen op junkvoeding.

Kan ik dan de toekomst voorspellen?
Nee, maar ik kan wel met open ogen zien wat er in verschillende landen reeds aan het gebeuren is. Ook hier in Europa, volg het nieuws! (en het nieuws via de alternatieve bronnen)

En als het dan allemaal fout mocht lopen en we met zijn allen teruggeworpen worden op een deeleconomie dan heb ik daarop vooruitlopend al een LETS kring in het leven geroepen waar we nu ook al mee uit de voeten kunnen. Je kun maar voorbereid zijn!

Er zijn echter zaken die NU alle aandacht verdienen!

Lijnvluchten krijgt wel een heel andere betekenis dan wat mensen denken. Als de lucht vol gepleisterd is met vliegtijd sporen die kris kras door de hemel gaan dan zet ik daar als weldenkend mens mijn vraagtekens bij; “Zou Schiphol verhuist zijn naar mijn achtertuin?”. Maar als de condenssporen zo mooi parallel aan de hemel verschijnen dan moeten toch echt alle alarmbellen bij je laten rinkelen.

Ja maar, … zo heb ik het nog nooit gezien …
Dan heb je nog nooit goed gekeken (dombo) want ik heb dat al vele malen waargenomen. En deze zogenaamde chemtrails ondermijnen elke keer jouw en mijn gezondheid! En, … 37% van de mensen zijn ook nog gaan stemmen op een overheid die dit allemaal gewoon stilzwijgend goedkeuren. (Dombo’s: Hoe zou je mens anders moeten noemen die hun eigen ondergang goedkeuren met hun stem?) (het is niet mijn intentie mensen te schofferen maar uit een heel diep coma te halen)

Voor chemtrails hoef je al vele jaren niet meer in complottheorieën te denken, immers het rapport over Geo-engeneering staat gewoon op de Amerikaanse overheid website. (ik ga dit niet meer verder voorkauwen, doe zelf je onderzoek nu maar eens).

Maar de gevolgen voor de algemene volksgezondheid zijn desastreus. Uit chemtrail monsters, genomen over de gehele wereld, blijkt dat de stoffen die daarin zitten en over onze hoofden worden uitgestrooid zeer schadelijk zijn. Bij Alzheimer patiënten is vastgesteld dat aluminium ernstige schade veroorzaakt in de hersenen. Al die dombo’s dus, die niets geloven van de chemtrails, zullen zeker niet op het idee komen om daar eens nader naar te kijken en preventief te ontgiften, (detoxen). Ze zullen ook geen test laten uitvoeren om te zien of de genomen maatregelen afdoende zijn. Bij mij was dit recentelijk ook onvoldoende het geval !!!

Dus, of je het nu geloofd of niet, de verdere aftakeling van je hersenen is reeds ingezet, al vele jaren geleden. De moderne voeding heeft weinig of geen ingrediënten die het ontgiften bevorderen. En je weet uit de praktijk wat er met mensen gebeurd die in zo’n mensonterend traject opgenomen worden. In plaats van supervoeding zoals kokosvet worden deze mensen een speelbal van de farmaceutische industrie en met het een na het andere medicijn volgestopt op dokters voorschrift om zo weg te kwijnen tot een zombie status.

Wordt wakker Dombo’s, … dit is wellicht je laatste kans … ?

En als je die kans gaat aangrijpen, vertel het dan ook verder tegen anderen en neem maatregelen die je op vele fronten minder kwetsbaar maken. We hebben namelijk meer mensen nodig die zelfstandig kunnen nadenken, onderzoeken, een kritische stem durven te laten horen ….

— Henk Mutsaers

THE GLOBAL ECONOMY IS OFFICIALLY MELTING DOWN

As much as the financiers on Wall Street and the officials at the Fed would like the party to keep going, it looks it’s finally about to stop. Years of bailouts and monetary expansion have created one of the most inflated and artificial economic booms in history, and now it appears that this global economic bubble is deflating. Markets across the board are melting down as we speak, and the financial crash that supposedly “fringe” analysts have been predicting since 2008, is finally upon us. Take a look at what’s going down right now.

>The Dow has fallen 1300 points from its peak. On Friday alone, it fell by 530 points, making it the 9th worst stock market crash in US history.

>The Shanghai composite fell by more than 11% this week. All told, China’s stock market has lost a third of its value since its previous peak, and the only thing holding it up is their government’s intervention. It lost 4% of its value on Friday after it was revealed that their manufacturing activity had reached a 77 month low.

>400 of the world’s richest people lost a total of $182 billion this week, amounting to 6.3% of their collective wealth. When the people who benefit the most from inflated markets are getting hurt, you know that the bubble is bursting.

>The dollar’s rally may be finally nearing its end. Its value has fallen slightly, but consistently for the past 2 weeks.

>Commodities have fallen to a 13 year low. The price of copper has reached a 6 year low while oil has suffered its longest decline since 1986.

That last one is very telling. You can always tell when the global economy is in bad shape based on the value of various commodities. It’s one of the strongest indicators for an economy, since it reveals how many real, tangible goods are being produced. Curiously, many of these commodities have been falling in value throughout the supposed recovery that we’ve been in since 2009.

The only commodity that is doing well right now is gold, which has reached a six week high, and just had its best week since last January. Given the safe haven status that gold holds, it’s clear now that confidence in the US dollar and the global economy, is slowly slipping.

With all of this information at hand, it would be hard to deny that we may be finally witnessing the same kind of crash that we endured in 2008.

Anyone who thought that we’ve been in a genuine recovery for the past 6 years, was foolish.

But anyone who thinks that global markets will simply bounce back from what has occurred over the past few weeks, is downright crazy.

Contributed by Joshua Krause of The Daily Sheeple.