HPV vaccinatie 9 jarige: Dankjewel Chris Meijer, je helpt ons geweldig!

vaccinatie bedreiging immuunsyteem HPV vaccinatie 9 jarige: Dankjewel Chris Meijer, je helpt geweldig

Mijn dank is groot Chris Meijer, je zienswijze is fantastisch om juist het tegenovergestelde te bereiken van wat jij wens. Zaterdagochtend kreeg ik een mailtje in mijn mailbox van een lieve dame uit mijn bestand. Tiny had naar de radio geluisterd maar ze vroeg zich af of ze alles wel goed had opgevangen maar toch … haar alarmbellen waren gaan rinkelen en ze mailde daarna mij. Meisjes van 9 jaar moeten volgens Chris Meijer voortaan het HPV-vaccin krijgen. Toen ik dat las ontplofte ik bijna. Is hij nu helemaal ….. ?

anneke bleeker gezond verstand avonden

Zijn ze echt helemaal doorgedraaid?

Als het kon, was de stoom bij ons het dak uit gestegen want oh, wat maakte ik mij kwaad! Meisjes van 9 jaar… hoe durven ze! Meisjes van 9 gaan de discussie nog niet zo aan als meisjes van 12 jaar; ouders zullen vermoedelijk gemakkelijker ‘ja’ zeggen wanneer zij hun kinderen ook al laten trakteren op de andere gifspuiten die de 9 jarigen krijgen aangeboden.

Gif, gif en nog eens gif!
En ik was giftig!

Giftig, witheet was ik maar ja, ik weet het, wanneer je kwaad bent moet je ook weer ontladen maar alle afgelopen jaren vlogen in mijn gedachten voorbij. Heb ik daar al die kilometers voor gereden het land door om van noord naar zuid en van west naar oost iedereen via lezingen te informeren? Heb ik mij daarom permanent gegeven?

Hebben we daarom de site www.verontrustemoeders.nl?
Heb ik daarom in 2009 een boek over vaccinaties geschreven?

Dit was zo ongeveer de sfeer in de eerste minuten na het lezen van het mailtje dat ik via Tiny aangereikt kreeg. Niet lang daarna kwam een mailtje van Dick binnen:

Tja, beste brave verontrustte moeder Anneke,

De heren van de farmacie worden steeds inventiever, een zekere meneer Chris Meijer wil nu meisjes van 9 jaar al een vaccinatie geven, en als er nu dan genoeg eraan meedoen, dan verdwijnt het virus vanzelf en zijn ook de niet gevaccineerde meisjes veilig… Verder vindt hij dat meisjes van 12 jaar tegenwoordig al veel te mondig zijn, en dus moeten meisjes van 9, via hun ouders vernemen, dat als ze niet een spuitje halen, ze misschien wel eens kanker kunnen krijgen…

Zou je zo’n meneer niet eens de oren kunnen wassen??? Ze doen werkelijk alles om mensen ziek te houden… En zo erg dat die mensen net niet dood gaan, omdat ze dan in “leven” worden gehouden door hun medicatie! En ene mevrouw Schippers, doet dapper mee..

Goed dat was even een intro, hahahha.. Ik ben zalig bezig de hele tuin om te bouwen, en dus alle dagen snoep ik uit de tuin, van het zevenblad en van de paardenbloemstelen, en gisteren net onze eerste kassalade genuttigd, met natuurlijk, van alles erin… De gepote eigenheimers staan er al prachtig bij, een flink stuk grond vol ermee… Heb ook al de eerste rabarber geproefd… mjammie.. De bollen staan in bloei, bij ons voor, maar ze sproeien er bijna elke dag wel iets overheen en dan doen we de ramen maar weer even dicht… Doe je best met je stichting en er is steeds meer werk, toch? Groetjes van die man uit Schagerbrug, die nu weer gaat klussen in de tuin…

Zomaar een mailtje met o zoveel waarheden.
Kijk eens wat er in een paar regels verwoord is. Het een bizar idee om meisjes op jongere leeftijd te vergiftigen. Meisjes van 9 jaar zijn beter te kneden. De angst regeert! Want stel dat…

De minister doet dapper mee, want wat zijn de belangen? Puur natuur eten is gezond maar de bollenvelden worden vergiftigd. Wat een onderwerpen in dit ene mailtje. Een op het oog onschuldig mailtje van een man die met pensioen is en in onze provincie woont; Frank kent hem uit vroegere tijden via het werk en hij heeft o zo goed in de gaten wat er speelt. Dick zendt mij wel vaker een mailtje, gezellig, maar die gezellige mailtjes bevatten veel items waar we allemaal dieper op in kunnen gaan en dat wordt ‘eventjes’ waargenomen.

tabel gevaccineerde kinderen
Bron: Onderzoeksrapport: http://www.kiggs-studie.de/

Vervolgens kwamen de berichten via de media, want natuurlijk bleef dit niet ongemerkt.

Druk in mijn ‘stalletje’…
Inmiddels is bekend dat ook ik mij heb laten verleiden op Facebook diverse onderwerpen te delen en te verspreiden. Sinds ruim een maand of twee, mogelijk drie, kan men dagelijks wel wat lezen en zeker elke dag natuurlijke tips vinden. Hier scoren we mee… 😉 en dat is goed! De goede energie en daaruit blijkt maar weer dat velen graag goede informatie wensen en openstaan voor dat wat om ons heen groeit. Dagelijks plaats ik recepten of een natuurlijke tip maar altijd gecombineerd met gangbare groentesoorten. Voeding uit de vrije natuur is een aanvulling en zo laten we zien dat we het assortiment wat bekend is via de groentewinkel completer kunnen maken. Veel soorten zijn familie van elkaar maar de mens heeft alles in hokjes geplaatst. Maar dit alles op Facebook plaatsen geeft mij ook energie want dit is goed om samen te delen. Tussendoor plaatsen we dan andere onderwerpen en wie het mee op wil pikken, pikt het op. Maar zaterdag 11 mei stond volledig in het teken van dit verrekte HPV-vaccin en het was ongelofelijk druk in mijn ‘stalletje’…

Nog steeds werkt dit door en terwijl ik dit schrijfsel schrijf heb ik de mail en Facebook uitgeschakeld want het is ‘om dol van te worden’, in de goede zin van het woord. De meldingen, reacties en mailtjes blijven maar binnenkomen. Moet me gewoon even afzonderen want anders komt er geen zin meer op ‘papier’. Maar het is toch te gek voor woorden hoe dit meteen leeft, hoe men verontwaardigd is? En daarom Chris Meijer wil ik je danken. Danken voor deze kronkel omdat nu echt duidelijk is dat het jullie niet te doen is om de gezondheid van de mens maar om de inkomsten via vaccins! Nu is echt duidelijk dat jullie wensen dat de vaccinatiegraad verhoogd zal worden van 60 naar 70/80%.

Wat zijn jouw belangen Chris Meijer?
Als ik terug denk aan de uitzending van Zembla van 19 oktober 2008 dan lukt het mij niet deze gedachte te verbannen. Chris, jij bent lid van de gezondheidsraad. Alleen bij dat woord schiet ik al in de lach, lachen jullie even mee? Want wie die bewuste uitzending gaat bekijken, wat nog steeds mogelijk is, zal te horen krijgen dat acht van de zestien personen van de gezondheidsraad in die tijd, 2008, de toenmalige minister Klink, nu heet hij Klonk, hij heeft geklonken… 😉 betrokken waren bij de fabrikant die het vaccin in ons land zou gaan produceren. Acht van de zestien hadden persoonlijke belangen, hoe betrouwbaar is dan het advies nog te noemen?

kop in het zand steken

Dus Chris Meijer, ik weet het natuurlijk niet en ik kan niet zeggen dat jij belangen hebt maar mijn gedachte is toch stiekem wel. Wat heeft het geschoven vanuit de fabrikant om deze varkens los te laten? Heb je er een leuk bedrag aan overgehouden? Mooiere reclame kan een fabrikant zich niet wensen, toch? Maar jullie vergeten dat wij het geheel overzien!

Hoe ethisch is dit allemaal?
Naast de belangen, het grote geld en de vraag wat vaccins veroorzaken, zien we een enorm indoctrinatiebeleid! Jonge ouders worden met de nek aangekeken als zij een andere mening hebben. Op het consternatiebureau is men niet mals met het geven van reacties en men kijkt al snel neerbuigend als ouders een ander gevoel uiten. Dan de manier van uitnodigen, een vaccinatie uitnodiging lijkt bijna op een bevel, ook al kunnen ze nog steeds zeggen dat dit niet zo is. Maar de hele opstelling en de manier van blijven aandringen, verwoorden de energie van ‘moeten’ en wie zich niet verdiept denkt al snel dat het ‘moet’…

We kregen het ‘watje verhaal’…
‘Jeugd en gezin’ lanceerde de website www.ikbengeenwatje.nl die als boodschap heeft dat je als kind WEL een watje bent als je geen armbandje verdiend hebt door je te laten vaccineren. Hier kwam een storm van protest door op gang en voor steeds meer personen gaat het duidelijk worden dat hier een hele industrie achter schuil gaat. Heeft meneer Chris Meijer, met zijn ongenuanceerde uitlatingen, zich wel werkelijk verdiept in wat vaccins kunnen veroorzaken? De 9 jarigen die al genoeg gif ingespoten krijgen. Moeten de meisjes dan meteen het HPV-vaccin erbij krijgen? En daarna nog tweemaal binnen een half jaar terugkomen om nog een shot te halen? Hoeveel gif kan een kinderlichaam verdragen? Wat zijn de gevolgen direct en welke zijn er op de langere termijn? Hebben we nog niet genoeg geleerd van Des en Softenon?

Weten we inmiddels massaal nog niet dat statines (cholesterolverlagers) op de spieren werken en dat je hart een spier is? — Weten we inmiddels massaal nog niet dat we worden gemanipuleerd? — Weten we nog niet dat de belangen lopen tot in de hoogste niveaus?

Volg het spoor en je hebt het antwoord! Denk nuchter na en stel jezelf de vraag of gif je leven positief kan beïnvloeden? Stel jezelf de vraag of je als ouders wel de verantwoording KUNT nemen, om gif in het lichaam van je kind te laten spuiten? Wie WIL weten KAN het weten!

Personen zoals Chris Meijer stoken onrust en dames die twijfelen, laat men graag aan het woord en dan nog het liefst iemand met een negatieve ervaring uit de naaste omgeving want deze personen zijn gemakkelijk te bewerken en komen begaan over. Het is een groot spel en wij zijn aan zet! Wij kunnen deze gekte stoppen door massaal de hakken in het zand te zetten en elke oproep te verscheuren! Moet je dan eens kijken hoe snel deze industrie op zijn gat ligt!

Gezonde gewassen uit de vrije natuur eten we juist graag omdat zij niet beïnvloed zijn door kunstmest, het injecteren van mest, het besproeien met gif. DAAROM is het zo gezond om dit toe te voegen aan je maaltijd. Waarom zouden we ons zelf dan wel volspuiten? We gaan geconserveerd de grond in! Een kerkhof is de grootste gifbelt die je maar kunt bedenken en de paardebloemen die daar groeien moet je hardlopend vermijden en niet aan je sla toevoegen!

Chris Meijer dank ik nogmaals voor zijn prachtige toneelstuk want dit gaat velen helpen om in te zien dat het nu toch echt goed mis is!

Anneke Bleeker
Bergen NH
12 mei 2013

www.gezondverstandavonden.nl
www.verontrustemoeders.nl

Links:
http://www.verontrustemoeders.nl/pagina19.html