Horror studie maakt [weer] duidelijk dat Big Farma vrij spel heeft met hun giftige medicijnen.

wat moet ik denken vanBig Farma vrij spel heeft met hun giftige medicijnen.

Wat zouden dokters kunnen leren van het logistieke proces bij Louwman en Parqui? Wat zouden gewone mensen kunnen leren van de alledaagse nieuwsberichten. Zouden ze dan nog wel een ziekenhuis durven binnen te gaan, zouden ze dan nog wel een medicijn durven aan te nemen van de dokter?

hollocaust studie

Het farmaceutische cartel is de grootste sta in de weg voor echte gezondheidszorg.

Het was in 1987 dat wij uitgenodigd werden voor een rondleiding in het magazijn van Louwman en Parqui [Toyota] in Raamsdonksveer. Daar werd elke fout geanalyseerd, niet om de medewerkers op de vingers te tikken maar om te analyseren hoe het mogelijk was dat er überhaupt een fout kon plaatsvinden? De insteek was, wat kan er gedaan worden aan de bedrijfsprocessen zodat de fout niet meer voor kan komen. Een fout kost namelijk tijd, frustratie en geld. Men keek niet alleen naar de afhandeling van de orders maar ook naar het bestelproces zodat ook daar geen fouten konden ontstaan en daarbij kon tevens de werkdruk mee worden bijgestuurd. Resultaat, een halve fout per man per maand. Chapeau, hoedje af!

In 2007 woonde ik een lezing bij van Dr. Robert Verkerk van de Alliance for Natural Health [ANH] die cijfers liet zien uit het British Medical Journal [BMJ]. Resultaat: Van alle medicijnen zijn bij 13 procent wetenschappelijk aantoonbare werkzame voordelen vastgesteld. Van maar liefst 46 procent is wetenschappelijk helemaal niet bekend wat ze doen en de resterende groep schommelt van soms inzetbaar tot schadelijk of zeer schadelijk. (bron BMJ) Een paar jaar later werden deze cijfers nog verder naar beneden bijgesteld.

Is het in dit licht vreemd dat grote farmaceutisch bedrijven elk jaar opnieuw miljarden claims aan de broek krijgen? De afgelopen 20 jaar liep dit op tot 19,8 miljard aan boetes. Een schijntje echter van de omzet van honderden miljarden.

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat dit voor de patient veel weg heeft van een Russische roulette met de eigen gezondheid!

Hoe lang duurt het nog voordat mensen het nieuws leren begrijpen, en wat dit voor mogelijke gevolgen kan hebben in de persoonlijke sfeer?

Kwakzalverij op universitair niveau!

NOS-Journaal 22-02-2014 20.00 uur: “Van de helft van alle medische behandelingen is er geen — bewijs — dat die behandeling ook echt werkt. Artsen opereren of geven medicijnen omdat dat nou eenmaal al jaren zo gaat. Een groep Nederlandse artsen maakt zich daar zorgen over. Ze willen lijsten opstellen van behandelingen die artsen maar beter NIET meer kunnen doen. Daar wordt de zorg beter en goedkoper van” — “Van de helft van alle medische behandelingen is eigenlijk nog nooit goed onderzocht of ze werken of niet” — Een reactie van een arts in die uitzending; “Het lijkt wel of we zomaar wat aanrommelen maar dat is niet zo, het is natuurlijk wel wat je geleerd hebt in je opleiding”. bron

Nu gaat er iets gebeuren dacht ik, maar er gebeurde helemaal NIETS. Patiënten bleven gewoon braaf doen wat de dokter hen vertelde. Hoever kan men gaan voordat mensen leren begrijpen dat ze bedonderd worden?

Hoe lang duurt het nog voordat men in een ziekenhuis de efficiëntie kan evenaren van een autodealer organisatie? NOOIT, want het gereedschap van de dokter, de medicijnen deugen niet. Dat is tenminste een van de onbetrouwbare factoren.

Snel door naar 2016 en dit bericht uit Amerika.

Nieuwe holocaust studie: medische fouten is de derde belangrijkste doodsoorzaak in de VS

5 mei 2016, door Jon Rappoport

Dit vertel ik nu al jaren. Een boodschap aan de “kwakzalver betuttelaars” die de natuurlijke gezondheid aanvallen achter een vals masker van “wetenschappelijk scepticisme”: breng je eigen huis op orde, dat is waar de echte kwakzalvers zijn.

De structuren van de medische propaganda kraken.

The Washington Post “Onderzoekers: Medische fouten nu derde doodsoorzaak in de Verenigde Staten,” rapporteert een nieuwe Johns Hopkins studie.

“… Een nieuwe studie over de veiligheid van patiënten biedt een aantal opmerkelijke zaken aan het licht … Het onderzoek, gepubliceerd in het BMJ toont aan dat medische fouten in ziekenhuizen en andere zorginstellingen ongelooflijk vaak voorkomen en nu de derde belangrijkste doodsoorzaak zijn in de Verenigde Staten -. dit kost 251.000 levens per jaar, meer dan respiratoire aandoeningen, ongevallen, beroerte en de ziekte van Alzheimer bij elkaar ”

”Het komt er op neer dat mensen sterven aan de zorg die ze krijgen en niet aan de ziekte waarvoor ze behandeld werden”, zei Makary.

“Zijn berekening van 251.000 sterfgevallen [per jaar] komt neer op bijna 700 doden per dag. – Ongeveer 9,5 procent van alle sterfgevallen per jaar in de Verenigde Staten”
[noot, vergelijkbaar met het neerstorten van twee Boeing 747 toestellen per dag. ]

“Frederick van Pelt, een arts die werkt voor The Chartis Group, een gezondheidszorg adviesbureau, zei; een ander element van de schade die vaak over het hoofd gezien wordt is het aantal patiënten met ernstige letsel als gevolg van medische fouten.”

”Volgens sommige schattingen zou dit aantal op 40 keer het sterftecijfer zijn te zetten, zegt Van Pelt. ”

De schatting dat “patiënten ernstige verwondingen oplopen van medische fouten” dat dit 40 keer het dodencijfer zou zijn geeft elk jaar in de VS 10 miljoen ernstige verwondingen als gevolg van medische fouten.

Noot: Het farmaceutisch cartel, dat kon je lezen in de subtitel. Als je aan de farmaceutische industrie denkt moet je niet alleen aan medicijn fabrikanten denken, maar ook aan de opleiding van artsen, het financieren van universiteiten en daarmee het sturen naar gewenste studie resultaten, ziekenhuizen, patiëntenverenigingen, goede doelen, verzekeringen, de overheid, de tentakels zitten werkelijk overal in verspreid.

Hoe gaat dit systeem veranderen?

Verwacht niets van de bijdrage die je levert aan een goed doel, verwacht niets van de patiëntenvereniging, verwacht ook zeker niets van de overheid, dat wijst de praktijk immers al jaren uit. De beslissing om van deze diensten gebruik te maken ligt echter bij jou, de patient en nergens anders.

Ja maar, als dit allemaal waar zou zijn dan …?
Ik begrijp die redenering die ik van vele mensen te horen krijg. Dit horror nieuws is nu echter prominent op de TV geweest in het journaal, het horror nieuws heeft in internationale kranten aandacht gekregen en het Internet is een waardevol archief voor diegenen die weten hoe je moet zoeken.

Er blijkt dus geen enkele instantie te zijn die de belangen van jou en mij in voldoende mate en effectief beschermt. Dus moeten wij dat zelf doen, mensen waarschuwen en zelf keuzes maken.

Kies ik voor het medicijnmannen cartel of voor de eeuwen oude natuurgeneeskunde?

Jij beslist, jij verzameld je eigen kennis, jij neemt ook … het risico. Jij geeft ook de opdracht om kwakzalverij toe te laten passen … bij jou! Denk daar maar eens goed over na.

— Henk Mutsaers

Lees ook: Ben jij zelf niet de persoon die een dokter de opdracht geeft tot kwakzalverij?

Noot, ga jij dit ook delen?

P.S. Betekenis Holocaust: Het systematisch uitroeien van …

Is Medicine Really the Third Leading Cause of Death in the US?

Probably not. Compelling evidence says it is THE leading cause of death, even ahead of heart disease and cancer.
read on