Hoeveel kans is er dat jij niet gehersenspoeld bent?

Save as PDF 

Kans op hersenspoeling ….%

gebruik je hersenen Ben jij ook gehersenspoeld?

Het is een bekend gezegde; “Je kunt een paard naar water geleiden maar niet dwingen om te drinken”. Je kan iemand voorlichting geven over gezond leven, het gevaar van vaccinaties, wat te doen bij kanker, etc, etc. Uiteindelijk komt het er toch op neer hoeveel onderzoek jijzelf gedaan hebt … en hoeveel vertrouwen jij in jezelf hebt om ook standvastig deze weg te gaan volgen!

hersenspoeling

Jij moet het zelf gaan doe … leven en ontdekken!

De laatste weken heb ik het bijzonder druk en eigenlijk te weinig tijd om het nieuws goed te volgen. Ik bedoel dan natuurlijk het alternatieve nieuws via internet. Ik luister wel veel naar BNR nieuwsradio maar dat is meer om tussen de regels door te luisteren. Nu rij ik soms met auto’s die een usb aansluiting op hun radio ontvanger hebben zitten. Het handige is ook dat na een stop het beluisterde programma weer verder gaat waar ik gebleven was met luisteren. Ik heb dus weer een mogelijkheid gevonden om op lange binnen en buitenlandse ritten goede informatie in te winnen.

Buiten wat Nederlandse mp3 downloads van Frontier radio etc luister ik ook naar mp3 files in het Engels. Een van de onderwerpen was deze week Agenda 21 en het blijkt dat de uitrol al op wereldwijde schaal gaande is … alleen je moet wel weten waar je op moet letten. Zo was het mij al opgevallen tijdens een interview voor gezondheid radio dat er boeren waren die een mooie premie kregen om hun boerenbedrijf te verkopen. Dit bleek dus deel uit te maken van de wereldwijde Agenda 21 ze leerde ik deze week. Het doel is om de wereldwijde voedselproductie in handen te krijgen van de elite. Met GMO hebben ze in de VS (en daarbuiten) al een groot deel in hun macht en omdat zowat de gehele zaden handel wereldwijd gecontroleerd wordt hebben ze overal een grote invloed. Schakel dan de biologische boeren uit of maak het hen zo moeilijk mogelijk met allerlei onredelijke regels en wetten en de consument heeft geen toegang meer tot gezonde voeding. Zo krijg je binnen de kortst mogelijke tijd een vermindering van de bevolking. Gooi nog wat chemtrails in de strijd, wat vaccinaties, chemotherapie, medicijnen, E nummers en vertel iedereen via de media dat gezonde voeding en superfoods geen enkel aantoonbaar resultaat scoren en zie de resultaat.

De Meerderheid Van De Bevolking Is Totaal De Weg Kwijt.

Je Zult Het Dus Zelf Moeten Doen

Informeer jezelf en …. zoek ook bij alle nieuws uit of dit uit een betrouwbare bron komt. Google de naam van de schrijver van een artikel en zoek uit bij wie hij of zij op de loonlijst staat want dit vertelt maar al te vaak boekdelen.

Ik zat dus deze week te luisteren naar een schrijfster uit Amerika: Rose Koire die het boek schreef; BEHIND THE GREEN MASK: U.N. Agenda 21. (Achter het groenen masker) Het boek beschrijft wat er gaande is met Agenda 21, in je eigen stad/plaats, waarom het gebeurd en hoe men dit doet en voor elkaar krijgt.

Dit laatste was weer eens zeer leerzaam, … hoe men dat voor elkaar krijgt.

Je zou zeggen dat er bij veranderingen weerstand komt vanuit de bevolking. Niets is echter minder waar. De weerstand is van te voren al ingecalculeerd en zit al in de presentatie van alle plannen verweven. Als jij je stem durft te verheffen zien je medeburgers je als een loser, dom figuur, opstandeling of wat dan ook. De plannen worden namelijk gepresenteerd door de RAND / Delphi methode. Een Delphi-studie is een onderzoeksmethode waarbij de meningen van een groot aantal experts wordt gevraagd ten aanzien van een onderwerp waar geen overeenstemming over bestaat (bijvoorbeeld de risico’s van kernenergie). Door de antwoorden van de andere experts (anoniem) terug te koppelen wordt in een aantal rondes geprobeerd tot consensus te komen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Delphi-studie

De sleutel is: Een Delphi-studie erkent de waarde van de opinie van een expert, zijn ervaring en intuïtie, en gebruikt de beperkte informatie in deze vorm wanneer volledige wetenschappelijke kennis ontbreekt.

Ter verduidelijking, mensen worden op het verkeerde been gezet en geloven de informatie verstrekt door de deskundigen. Dit zien we dagelijks ten aanzien van medicijnen, 50% is niet bewezen maar mensen blijven ze gewoon slikken omdat ….. , mensen nemen een vaccinatie terwijl elk wetenschappelijk bewijs ontbreekt omdat ….., mensen laten zich volspuiten met chemotherapie die in de meeste gevallen de dood ten gevolg heeft omdat ……. En zo kan dit lijstje wel even doorgaan.

De informatie die verstrekt wordt aan ons is al volledig uitgekristalliseerd zodat men al van te voren weet wat de grote massa er van zal gaan denken. En de enkel personen die — doordenken — vallen in — de groep — buiten de boot als de losers, de opstandelingen, de stommelingen.

Zo kan men zorgvuldig gaan bepalen hoe men valse informatie kan gaan verspreiden die door de overgrote meerderheid van de bevolking voor zoete koek geslikt zal worden. Zo kan men voorspellen hoe een valse vlag operatie als 9/11 tot de gewenste resultaten zal leiden. (Meer controle over de complete wereldbevolking en minder privacy die door de bevolking zelf wordt geaccepteerd) Deze methode wordt toegepast in alle facetten van het leven bij de voorspelling van het toepassen van nieuwe technologieën, wetenschap, politiek, wereldeconomie, oorlogen, gezondheid, onderwijs en meer. De meerderheid van de bevolking is heel eenvoudig te bespelen, te beïnvloeden en te hersenspoelen via deze methode.

Conclusie: Het nieuws, een gebeurtenis (valse vlag), een wetenschappelijk rapport, een antwoord van een politicus etc etc. We moeten constant op onze hoede zijn of dit wel de waarheid is!

— Henk Mutsaers

Lees ook: Het Tavistock Instituut en psychologische manipulatie van het volk

Meer info over de Delphi methode in het Nederlands

Jij moet het zelf gaan doe … leven en ontdekken …..