Hoe zit de wereld echt in elkaar? En wat is de rol van ons koningshuis?

 

De [duistere] rol van de olieindustrie

olie industrie zijn duistere geschiedenis De vorming van de wereldwijde olie imperiums rolde zich gedurende de afgelopen 150 jaar uit tot elke uithoek van de wereld economie. De ene na de andere bedrijfstak werd opgeslokt door de oliebarons. De bankindustrie, de farmaceutische industrie, de wetenschap, het educatie systeem, de voedingsindustrie en meer. Feitelijk kunnen we stellen dat bij gebrek aan kennis over deze [duistere] zaken we niet eens eigenaar zijn van onze eigen gedachten.

de geschiedenis van de oliebaronnen

Hoe zit de wereld echt in elkaar?

De Corbett Report kwam deze week met deze uitstekende documentaire; “Hoe de olie industrie de wereld veroverde in al zijn facetten.