Hoe maak je mensen monddood?

 

Hoe maak je mensen monddood?

ik durg niets te zeggen Hij die niets te verliezen heeft zal geen enkel probleem hebben zijn mening te uiten, de tegenpartij zal geen enkele manier kunnen vinden die persoon op enige manier dan ook te chanteren, onder druk te zetten, of angst in te boezemen. Een ongeleid projectiel wat zijn eigen weg kan gaan. In onze moderne maatschappij zijn ze uiterst zeldzaam, we worden geregeerd door angst en zijn op de een of andere manier onafhankelijk gemaakt van hét systeem.

hoe maak je mensen monddood

Op welke politicus zou jij willen stemmen?

Vraag je het mij, dan ken ik geen énkele politicus die ook maar énigszins in de buurt kan komen van mijn normen en waarden. Dat zijn op zijn minst, …

Geen gif in onze voeding.
Geen giftige medicijnen.
Geen giftige medische behandelingen.
Geen chemtrails.

Een waardevast geldstelsel & pensioen
Een betaalbare gezondheidszorg
Een solide aanpak van wanbetalers
Een gelijke behandeling en beloning van buitenlandse werknemers (oneerlijke concurrentie)

Dat zijn zo enkele zaken die belangrijk zijn waarvan de eerste vier essentieel zijn voor de basis behoeften om überhaupt gezond te kunnen leven. Noem mij één politicus die zich voor alle vier deze redenen heeft ingezet? Vandaar dat ik al besloten heb om slechts uitsluitend per referendum te gaan stemmen, alle andere verkiezingen kunnen nooit belangrijk genoeg zijn om in beweging te komen!

Respect voor de stakers

Ik heb groot respect voor al die mensen die nog het léf hebben om te gaan staken. De meeste mensen hebben immers iets (of heel veel) te verliezen. Ze krijgen minder betaald tijdens de staking of helemaal niets. Het is zelfs mogelijk je baan te verliezen, je uitkering, subsidie tot aan gevangenstraf toe.

“The real destroyer of the liberties of the people
is he who spreads among them bounties, donations and benefits.”
— Plutarch (c.45-125 A.D.) Priest of the Delphic Oracle

We hebben allemaal vrijheid van meningsuiting, maar wanneer onze vrijheid in het gedrang komt, onze gezondheid in het gedrang komt, onze rechten in het gedrang komen moeten we soms wel erg grote risico’s gaan nemen om te strijden, om op te komen voor die rechten.

Dan mogen we gewoon onze mond houden anders, …

niets te verliezen

Hoe vrij zijn we dan eigenlijk nog?

Hoe monddood ben jij nu eigenlijk?

Er kan echter een tijd komen dat dit alles niet meer van belang is, dat de woede groter wordt dan de angst om te verliezen.

Als steeds meer mensen gaan ontdekken hoe we voor de gek zijn gehouden en tegen welke kostprijs? De woede zal niets oplossen maar is wel begrijpelijk. Daarom staan de media onder controle en zou men het open internet nog het liefst vandaag dicht spijkeren.

De grote vraag is en blijft wanneer dit kantelpunt bereikt wordt? En, … is er dan een mogelijkheid, … een uitweg, … om dit alles nog enigszins vreedzaam te kunnen laten verlopen?

— Henk Mutsaers