Hoe komt het dat de rijken rijker worden en de armen armer? GELD!


Waarom worden de rijken rijker en de armen —

waarom worden de armen armer Hoe zit dat nou met ‘ons’ geld?

Ons hele geld systeem zit zo geraffineerd in elkaar dat de gemiddelde Nederlander “Jan met de pet” daar helemaal niets van afweet of snapt hoe dat allemaal ‘werkt’. Voor de duidelijkheid, geld werkt niet maar wij werken voor dat geld dat wij als werkvolk als ruilmiddel gebruiken.

Geld beïnvloed ons hele leven, maar wat weet jij daar van af?

En toch zijn er mensen en instellingen die dat geld kunnen laten werken (voor zichzelf). Dat is dus waarom de rijken rijker worden. Die weten hoe dat spelletje ‘werkt’ … omdat ze zelf de regels hebben gemaakt en niet de regering. (Waar sommige mensen denken op te moeten gaan stemmen) Die regels om geld te verdienen met geld worden helemaal niet door een regering bepaald. Dat wordt gedaan door niet democratisch aangewezen bestuurders!

geld tralies
Nu zijn er al een heleboel mensen die op YouTube prachtige documentaires hebben gezien hoe dat allemaal werkt en hoe deze (duistere) praktijken tot stand zijn gekomen. Maar kijk je dan hoeveel mensen zo’n film hebben gezien dan verbleekt zo’n getal op de 7 miljard mensen waarvan er toch velen de Engelse taal verstaan.

Nu is er Ad Broere die dit heel duidelijk uitlegt in onze moerstaal. In een zevendelige presentatie verteld hij je hoe het allemaal zit, wat dit voor consequenties heeft …. en hoe het allemaal beter kan … soms zelfs gebaseerd op tientallen jaren lange ervaring!!

En … wat zie ik dat op 9-01-2014 de teller van deel 1 slechts op 2767 bezoekers stond, deel 2 vonden 1495 bezoekers maar interessant genoeg om te bekijken en zo loopt de teller af naar 233 kijkers bij deel 6.

En … hoeveel van deze mensen gaan er straks een stem uitbrengen als ‘goed geïnformeerde burger’?

Nou ik niet meer, want ik weet dat ik door de kluit besodemieterd wordt. Zelfs al zouden mijn schoenzolen nog minder als 0,000001 millimeter afslijten bij mijn gang naar een stembureau dan zou ik dat nog zonde vinden.

Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar IK wordt niet graag besodemieterd, voorgelogen, bedrogen, opgelicht en bestolen. Stemmen? No Way! Niet meer!

Misschien heel misschien wil je nu even wat tijd nemen om deze video serie ook te bekijken om niet later zo stom te zijn geweest dat je moet bekennen; “Had ik dat maar geweten?”

Website Ad Broere