Hoe kanker in weken kan genezen (Duitse taal) Dr. Leonard Coldwell

Dr Leonard Coldwell Afgelopen jaar konden we via internet weer kennis nemen hoe kanker te genezen is en hoorden we de getuigenissen van genezen ex kanker patienten. (The Truth about Cancer)

Niet iedereen is echter de Engelse taal machtig. Spreek / begrijp je echter wel de Duitse taal dan is er hier een mogelijkheid je kennis te vergroten met deze podcast van Dr. Leonard Coldwell. In mijn ogen is en blijft het een SCHANDE dat anno 2015 er nog mensen dood gaan aan deze “ziekte”. Maar …

kanker genezen
Maar … wie gaat dat vertellen tegen de persoon die kreeg te horen; “U heeft kanker”. JIJ !

Als jij kennis hebt van alternatieve succesvolle mogelijkheden, en die heb je na het bekijken / beluisteren van o.a. deze podcast, dan ben jij de aangewezen persoon om deze kennis uit te dragen!

Maar hoe vertel ik dat?

Als een huis in brand staat en je weet dat er nog iemand binnen is en … alleen JIJ kan de komendeminuut dat leven redden … hoe ga je dat dan doen? Je doet eenvoudig het eerste wat in je gedachten opkomt. Als je die persoon maar kan redden.

Hoe vertel je dus een kanker patientdat hij of zij nu een keuze krijgt aangeboden …

Wat je ook zegt, … alles is goed … als je de persoon maar de mogelijkheid aangeboden hebt om voor zichzelf die keuze te kunnen maken zodat jij niet blijft zitten met het schuldgevoelvan; “Had ik het maar verteld”.

Dat vervolgens veel mensen de “andere” chemische niet succesvolle bewezen weg nemen is zijn of haar keuze. Veelal ingegeven door pure angst en een chronisch gebrek aan parate kennis. Kennis die jij — NU — weer kan vergaren opdat je mogelijk eens — staande op “dat kruispunt” zelf — met vertrouwen — wel een keuze kan maken.

— Henk Mutsaers