Hoe is jouw echte leeftijd?

Hoe oud is je biologische / fysieke lichaam?

age reader MIJN ECHTE LEEFTIJD …
Als sinds 2001 laat ik elk jaar een preventieve gezondheid check doen om te kijken waar ik nog punten heb om te verbeteren en of ik nog op de goede koers ben. In het eerste jaar was dit een zeer uitgebreid bloedonderzoek. Later leerde ik dat dit niet zoveel informatie opgeleverd. …..

Bloedonderzoek
Een bloedonderzoek vertelt mij dat de tank goed vol zit en de brandstof de juiste mix bevat, maar wat het lichaam er uiteindelijk mee gaat doen is niet bekend. Daarna liet ik een viertal intracellulaire testen doen in Amerika bij SpectraCell waarbij men wel kan meten bij een geselecteerd aantal essentiële bouwstoffen wat het lichaam er mee gedaan heeft. Deze test geeft dus ook geen totaal beeld. In 2007 leerde ik via Saira Moeniralam de NES scan kennen, een energetische scan die nu mijn favoriete methode is geworden. Elk jaar ga ik langs de praktijk van prevent care in Etten Leur (Rian Bruijne) waar ik uitgebreide uitleg en adviezen krijg.

age reader

mijn age testDeze week had ik weer een afspraak (16-06-2015) voor de inmiddels weer verder uitgebreide NES Health scan en voor het eerst ook de kennismaking met de AGE reader. Ik had over deze laatste test al een artikel geplaatst maar de test nog niet gedaan. Iedereen kent nog wel het TV programma; “Je echte leeftijd” waar men via een uitgebreide vragenlijst een indicatie kreeg over je fysieke leeftijd. Met de AGE reader wordt deze leeftijd fysiek leeftijd van je lichaam ook bepaald. Wederom een goede aanwijzing of je op de goede koers bent!

Bij mijn test die iedereen gewoon kan bekijken zijn de laatste drie jaren gecombineerd met een gemiddelde uitslag. Niemand is perfect dus oranje en rode uitslagen komen bij iedereen voor. Zitten er echter rode uitslagen in de gemiddelde uitslag van de afgelopen drie jaar dan wordt dat wel een urgent aandachtspunt zo werd mij uitgelegd. Bekijk mijn test > hier <.

Regelmatig krijg ik van anderen te horen dat ik er jonger uit zie. Mooi meegenomen maar hoe zou de test mijn echte fysieke / biologische leeftijd weergeven? Dat bleek nog beter als het inschattingsvermogen van mensen. Geen 63 maar 45 jaar.

— Henk Mutsaers

Meer uitleg over de AGE test vindt je >hier <

NES Scan | AGE test www.prevent-care.nl

Meer uitleg om ook tot dit resultaat te komen vindt je in het eBoek: “Zoektocht naar Gezondheid”