Hoe ik een conspiracy [complot] denker werd?


de waarheid ligt in het midden Mijn wereld zag er een stuk eenvoudiger uit voordat ik het pad ging bewandelen van “ontdekkingen complotten en samenzweringen”, maar ik zou het niet hebben willen missen voor de wereld omdat ik nu andere beslissingen neem.

Ik meer bewust in het leven sta, positiever en …
.. actief deelneem aan het scheppen van een betere wereld.

de nwaarheid heeft drie stadia

Dit is wat ik las over complot denkers op internet

“Sceptici” of “samenzwering theoretici” claimen kritisch denken vaardigheden te benutten, elk heeft een belangrijke fout. Voor sceptici is het probleem dat ze kijken naar een onderwerp door de lens van “dit is niet waar, en zoeken het bewijs om dat geloof te ondersteunen. Alles wat ze zoeken is ter ondersteuning van de eigen argumenten, en niet door kritisch te denken. Ook een samenzwering theoreticus kijkt naar een situatie en vraagt zich af: wie probeert hier iets te verbergen?

Laten we eens kijken of jullie zien wat ik zie?

Vanaf eind 1999 tot 2006 was ik aangesloten bij een Multi Level Marketing bedrijf die voedingssupplementen op de markt brachten. Ik reisde negen maal naar het bedrijf in Dallas,Texas. Daar leerde ik een bedrijf kennen uit Houston, TX, SpectraCell, een laboratorium die intracellulaire vitamine analyses uitvoerden. Ze onderzochten op deze manier hoe essentieel vitamines en mineralen zich hadden gedragen na de stofwisseling over een periode van 4 tot 6 maanden.

Ik raakte geïnteresseerd in dit onderwerp en ging er over lezen. Ik kreeg een onderzoek rapport dat gepubliceerd was in het wetenschappelijke JANA journal waar 87.747 mensen getest waren met de SpectraCell analyse. 75% van deze mensen hadden een gebrek aan vitamines en 99,5% een mineralen gebrek. De mensen die zo’n test laten uitvoeren hebben A, meer geld, B. Een goede dokter, of C. Zijn al op het pad van gezondheid bewustwording. Het zou zomaar kunnen zijn dat bij een willekeurige selectie deze cijfers nog slechter uit zouden kunnen vallen?

Nog beter was het studie rapport dat ik later las van Dokter Dorothy Merritt, M.D. Zij runde een prive kliniek en liet in een jaar al haar 500 patiënten tot drie keer toe testen met deze geavanceerde intracellulaire test methode. Het resultaat was veelbelovend, Het medicijngebruik van de aan haar zorg toevertrouwde patiënten werd tussen de 68 en 81% verminderd en de overhead kosten om de prive kliniek te runnen werden met 50% gereduceerd. Het beste deel echter, de patiënten ondervonden een betere kwaliteit van leven en toegenomen vooruitzichten.

Deze rapporten had ik zitten lezen in het vliegtuig op de retour vlucht vanuit de States met naast mij een verpleegkundige die door mij overstelpt werd met vragen. Terug in Nederland liet het mij niet meer los, na veel onderzoek naar al deze zaken op Internet en uit boeken reisde ik weer af naar Amerika een jaar later met als doel te kijken of ik deze test zou kunnen introduceren in Nederland? Dat bleek positief uit te pakken en ik ging met een wat advies van een arts aan de slag. Dokters bellen en bezoeken, soms wel tien keer bellen voordat je iemand aan de lijn kreeg. Leefstijl magazines, radio en TV programma’s die gezondheid gerelateerd waren [zoals je echte leeftijd] voor een stukje promotie. Ik had enkele artsen gevonden die de test wilden uitvoeren, maar ik moest bij de meesten zelf zorgen dat er ook klanten kwamen die de test wilden laten uitvoeren (!) Dat alles deed ik een jaar lang fulltime met weinig tot geen noemenswaardig resultaat. Dokters hadden geen interesse, tijdschriften, kranten, radio, TV, noppes. Een journalist ging enthousiast bij mij thuis weg, maar er werd nooit iets geplaatst in de krant, navraag leerde mij dat de hoofdredacteur het niet wilde plaatsen.

Wat deed ik verkeerd?

Ik snapte er totaal niets van. Terug naar Amerika een jaar later zag ik een infomercial op TV over het boek: “Natural Cures They Don’t Want You To Know About”. Ik bestelde het boek en liet het een paar weken later via mijn Amerikaanse contact adres naar Nederland verzenden. Dit boek deed veel puzzelstukjes op zijn plaats vallen. De belangrijkste conclusie uit dit alles; “Kunnen geld en winst belangrijker zijn in de gezondheidszorg dan de gezondheid op zich? Het antwoord is JA”.

Een andere vraag die mij bezig hield. Zijn de media onder directe en indirecte invloed van de farmaceutische industrie vanwege hun gigantische advertentie budgetten? Ook hier kwam het antwoord voor mij met een volmondig JA!

Ik las in de artikelen uit het boek mijn eigen ervaringen terug.

Verbazingwekkend, maar ik dacht nog steeds niet in termen van samenzwering.

Bij een van mijn bezoeken was ik in Dallas op het moment van de 9/11 aanslagen in New York. Ik was al veel meer “open minded” om alles wat hier over geschreven werd te onderzoeken. Het duurde echter tot 2004 voordat ik er zelf over durfde te gaan schrijven in mijn nieuwsbrief.

In 2008 starte ik gezondheidsradio en kwam in een ware stroomversnelling. Zo leerde ik van de German New Medicine en oncoloog / wetenschapper Gerd Hammer die kanker patiënten aan de lopende band had genezen [95%]. Meer als 40.000 van deze behandelingen had hij gerubriceerd voor het laten uitvoeren van medische studies die echter geweigerd werden om uit te voeren door de betreffende instanties. Ik had verschillende artsen en kanker overlevenden in mijn programma, boekschrijvers en collega onderzoekers die zichzelf in deze materie onderwezen hadden. Ik werd uitgenodigd bij de hoogste tijd groep van collega website beheerders, nieuwsbrief schrijvers, voorlichting avonden organisatoren, dokter, apotheker, boeken uitgever en ander waarheidsvinders.

Langzaam maar zeker was ik van een conspiracy theoreticus omgevormd naar een conspiracy denker, complot onderzoeker en samenzwering feiten kenner.

Kritisch denken, boeken lezen, met gelijkgestemden de pro en cons beargumenteren. Ik werd wat men zo mooi noemt een conspiracy denker. Het overstelpende bewijs dat ik keer op keer weer zag maakte een andere manier van denken onmogelijk, het bewijs kon ik niet meer negeren, wat andere mensen ook van mij dachten, het maakt niets meer uit.

Moet jij nog bewijs hebben van samenzweringen?

Vindt jij het normaal dat onze voedingsketen beroofd en vervuild wordt met meer als 10.000 verschillende chemische stoffen die de houdbaarheid, de smaak, het aanzicht, het gebruiksgemak en … de winst verbeteren?

Vindt jij het normaal dat de hele keten van producenten, fabrikanten, “onafhankelijke ” keuringsinstanties, de overheid en de Europese regering dit allemaal toestaan?

Zou je dit geen samenzwering willen of kunnen noemen?

Vindt jij het normaal dat onze voeding geproduceerd wordt met kunstmatige meststoffen, met pesticiden, genetisch gemodificeerde zaden, nano technologie en bedrijven als Monsanto die totale controle over de voedingsketen aan het verwerven zijn en zelfs natuurlijke producten patenteren.

Zou je dit geen samenzwering willen of kunnen noemen?

Vindt jij het normaal dat dokters als verlengstuk van de farmaceutische industrie met hun zwaar giftige medicijnen, vaccinaties,chemotherapie en vervalste medische studies een ware oorlog in je lichaam creëren in plaats van het immuunsysteem te helpen het lichaam zichzelf te genezen zoals dat al eeuwen werd gedaan door natuurartsen. Bij miljoenen worden mensen het slachtoffer van de eerste groep medicijnmannen en de groep natuurartsen staan in het verdomhoekje, worden als kwakzalver uitgemaakt, hun wetenschappelijke studies niet erkend, genegeerd of belachelijk gemaakt. Of nog erger zoals het afgelopen jaar waar meer als 30 wetenschappers en artsen ‘verongelukten’ of gezelfmoord werden. Waar een ieder het zwijgen wordt opgelegd via de Codex Alimentarius wetgeving om te spreken over natuurlijke geneeswijzen die niet goed gekeurd zijn door onze vrienden van Big Farma.

Zou je dit geen samenzwering willen of kunnen noemen?

Vindt jij het normaal dat we besproeit worden met chemische stoffen in de zogenaamde Chemtrails voor het beïnvloeden van het weer en andere duistere redenen. Dat dit rapport gewoon openlijk op internet te vinden is; “Owning the weather by 2025” En dat wij jaren lang voor samenzwering theoreticus werden uitgemaakt door een ieder inclusief de overheid.

Ik kan dit niets ander noemen dan een samenzwering, 100%

Vindt jij het normaal dat er een geheim wapen staat op vele plaatsen in de wereld genaamd H.A.A.A.R.P, die de atmosfeer kan veranderen in een giga magnetron.

Ik kan dit niets ander noemen dan een samenzwering, 100%

Eigenlijk vindt ik het nu niet meer normaal dat in een tijd van onbeperkte informatie mogelijkheden er zoveel mensen zijn die dit nog niet weten, dat er zoveel mensen zijn die zichzelf beperken in hun kennis. Zou het kunnen komen door de geavanceerde beïnvloedingen-technieken, jarenlang uitgetest door organisaties als de CIA, mind control, hersenspoeling en gewoon uitgevoerd door de media, de wijze van communiceren, politiek correct taalgebruik en het belangrijkste medium, de Televisie met zijn onbeperkte subtiele beïnvloeding mogelijkheden.

Ik kan dit niets ander noemen dan een samenzwering, 100%

Vindt jij het normaal dat na twee wereldoorlogen we nu een periode van ‘vrede’ hebben waarin er al meer als 200 locale oorlogen en staatsgrepen werden gepleegd met de inzet van economische huurmoordenaars en wij dit nu in Europa zien gebeuren? Vindt jij het wellicht normaal dat bij een referendum over zo’n gepleegde staatsgreep in de Oekraïne de meerderheid geen interesse heeft, of zouden die onder de invloedssfeer zijn van die ingenieuze beïnvloedingstechnieken verkeren?

Zou je dit ….

Dan zijn er de eindeloze rij valse vlag aanslagen in de laatste 50 jaar, soms zo duidelijk voor de hand liggend.

Zou je dit ….

Vindt jij het normaal dat ons geld wordt gemanipuleerd, ons geld niet meer is als een illegaal piramide systeem, het drukken van miljarden nieuw geld elke maand uit het niets? Dat de bankiers en grote industriëlen de dienst uit maken en nog meer macht gaan verwerven via het TTIP verdrag. Daarmee het ‘woord’ democratie helemaal tot een lachertje gaan maken.

Zou je dit ….

Zo ben ik dus een conspiracy denker geworden. En nog dagelijks loop ik tegen muren van ongeloof. De vraag reist mij inmiddels nooit meer; “Ben ik nu dom of …?”. Of laat ik het wat vriendelijker stellen, dom gehouden.

Maar wellicht dat jij het niet zo erg vindt om onder mind control te staan, dat Google, Facebook etc een gedichtenprofiel van je aanmaken, dat je gezondheid bedreigt wordt, dat je geld steeds minder waard wordt, dat je pensioen staat te verdampen, dat je privacy steeds minder wordt, dat men je op allerlei andere manieren bespioneerd, dat mogelijk de staat van beleg hier binnenkort ook van toepassing is net als sinds november in Frankrijk na de valse vlag aanslag in Parijs, dat het laatste restje democratie met TTIP om zeep geholpen wordt, dat de economie gemanipuleerd wordt, dat er straks bovenop de torenhoge belasting ook meer Europese belastingen gaan komen, dat ook de pensioenleeftijd van 67 niet heilig is, dat migranten hier bewust naar toegeleid worden voor het creëren van sociale onrust, dat het steeds moeilijker wordt voor de onderkant van de samenleving om in het eerste levensonderhoud te voorzien en diefstal voor deze mensen het nieuwe ‘normaal’ gaan worden?

– Henk Mutsaers

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer