Hoax: Noam Chomsky onthulde het Zika geheim al in 1993

zika nep virus “Vaker dan we veronderstellen, belicht een stukje vergeten geschiedenis het huidige moment als een blikseminslag boven het landschap”, bericht Jon Rappoport op 4 maart 2016 op zijn blog.

Microcefalie = kinderen geboren met een kleiner hoofd en hersenaantasting kwamen er al voor in 1993 en de oorzaak …

… is niet wat de media beweren.

hoax het zika nep virus

Jon Rappoport zoekt uit wat ‘journalisten’ verzaken

In december 1993 publiceerde Noam Chomsky een artikel in Z-Magazine met als titel ‘The Clinton Vision. “Chomsky besprak eigenlijk de Amerikaanse buitenlandse politiek in het westelijk halfrond sinds 1945. Hij gerichte zich op Brazilië. Hij sprak over de Amerikaanse overname van dat land, en hoe, onder de mom van de democratie en de vrije markt het land bevrijd werd, de echte operatie was de controle over het land, de middelen en arbeid-geregeerd door een corrupte Braziliaanse oligarchie die op zijn beurt weer bestuurd werd door de Amerikaanse overheid het bedrijfsleven verband.

Werknemers in de noordoostelijke regio van Brazilië werden onderworpen aan een leven van ellende, het meest voor de hand liggende teken was de extreme, van generatie op generatie getoonde ondervoeding.

Lees dit citaat van Chomsky uit 1993 zorgvuldig.

In het noordoosten beschrijven Braziliaanse medische onderzoekers een nieuwe ondersoort: ‘pygmeeën,’ met 40% [eigenlijk 60%] van de hersenen capaciteit van de mens, dankzij de ernstige ondervoeding in een regio met vruchtbaar land, eigendom van grote plantages die exportgewassen produceren in overeenstemming met de leer gepredikt door hun deskundige adviseurs. Honderdduizenden kinderen sterven van de honger elk jaar in dit succesverhaal, die ook wereld prijzen wint voor kinderslavernij en het vermoorden van straatkinderen – in sommige gevallen voor de uitvoer van organen voor transplantatie, volgens gerespecteerd Braziliaanse bronnen “.

De bron die door Chomsky wordt gebruikt voor zijn medische beoordeling van de hersen capaciteit van de kinderen is Isabel Vincent (Life a struggle for Pygmy family, Globe & Mail Toronto, December 17, 1991, p. A15.)

Vincent schreef:

“Een dieet dat hoofdzakelijk bestaat uit meel, bonen en rijst beïnvloed [noordoostelijke Braziliaanse arbeiders ‘] bij de geestelijke ontwikkeling tot het punt dat ze moeite hebben met het geheugenen en zich te concentreren. 30,7 procent van de kinderen die in het noordoosten geboren worden zijn ondervoed, volgens Unicef en het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid.

Braziliaanse medische experts hebben geweten van deze ondervoeding in de armste regio van het land al meer dan twee decennia, maar bevestigden pas onlangs het bestaan van een veel meer verrassend probleem – een ernstig gebrek aan proteïne in hun dieet, wat een populatie produceert van de Braziliaanse Pygmeeën [dwergvolk] bekend bij sommige medische onderzoekers in Brazilië als “homens nanicos” [verkleinde mannen]. Hun hoogte op volwassen leeftijd is veel minder dan de gemiddelde hoogte, opgenomen door de World Health Organization en hun hersen capaciteit is 40 procent minder dan gemiddeld. In de armste staten van het noordoosten, zoals Alagoas en Piaui, homens nanicos omvatten ongeveer 30 procent van de bevolking.

Een groot deel van het noordoosten bestaat uit vruchtbare landbouwgrond die door grote plantages wordt gebruikt voor de productie van gewassen zoals suikerriet [Noot:. Chomsky en Vincent laten in de bijlage de effecten zien van het volledig assortiment van giftige bestrijdingsmiddelen, een aantal ervan die verboden zijn in andere landen omdat ze te giftig zijn.]

Kinderen geboren met 40% minder hersencapaciteit. Klinkt dit als microcefalie, de “nieuwe uitbraak”, die zo veel publiciteit heeft gekregen, en die is toegeschreven aan de Zika virus?

Ja, dat lijkt het te zijn. Microcefalie = kinderen geboren met een kleiner hoofd en hersen aantasting. Al decennia lang groeien er dus in het noordoosten van Brazilië kinderen die geboren worden met 40% minder hersencapaciteit die nooit opgroeien tot normale lichaamslengte.

Kun je mij volgen, ik hoop het.

Er is niets nieuws met wat er gebeurt in Brazilië.
Verschillende soorten hersenschade bij kinderen, en al heel lang.

Onderzoekers daar, en de World Health Organization, zijn zich volledig bewust van dit feit. Op dit moment zijn ze met behulp van de coverup story van het “Zika virus” de waarheid aan het verdoezelen. Om de oorzaken te verduisteren. Om de criminelen te beschermen. Het is dus business as usual.

Er is dus geen Zika virus, het bestaat niet. Ondervoeding en de invloed van zwaar giftige stoffen zijn de oorzaak van alle ellende. En dit vindt plaats op vele plaatsen zoals in Africa.

Bron: The Zika secret | meer Zika virus informatie, bedenkingen en feiten (?) |