Hij die de krant leest, … stopt zijn hoofd vol met leugens en bedrog


revolutie Meer als 2 miljoen bezorgde burgers marcheerden in protest over de gehele wereld tegen zaden en pesticiden gigant MONSANTO. Geen enkel bedrijf heeft zoveel mensen op de been gekregen die TEGEN hen zijn.

In 52 landen, in 436 steden werd gedemonstreerd, een van de grootste protesten uit de geschiedenis.

De media ZWEGEN, de politiek ZWIJGT, maar met TTIP en CETA krijgt MONSANTO meer macht wereldwijd …

revolutie

Hoe lang laten wij ons nog vergiftigen … ?

Ron Fonteine schreef vandaag in zijn nieuwsbrief [ 08-07-2016 ]
Ondanks dat de controleurs van de mainstream media een van de grootste censuurcampagnes in de geschiedenis hebben gevoerd hebben de alternatieve media, activisten, en mensen in de gemeenschap geschiedenis gemaakt. Filmmaker en activist, Amel Tresnjic, maakte tijd vrij voor het maken van een korte film die het bewustzijn mbt de gevaren van genetisch gemanipuleerde voeding en de onderdrukking van journalisme wil vergroten. Help mee met het verspreiden van deze kennis en deel deze video via sociale media en email. Monsanto’s grootste vijand is namelijk een geïnformeerde consument.