Het Zika virus, een epidemie? Ongeloofelijk: De feiten …

 

Het Zika virus, een epidemie? De feiten …

vaar de juiste koers HET ZIKA VIRUS: EN JIJ GELOOFD DE MEDIA ( alweer ?)
Ik kan nu de nieuwste update bieden over wat de onderzoekers in Brazilië ontdekken, omdat ze dieper graven in hun oorspronkelijke bevindingen over de Zika virus en gevallen van microcefalie (baby’s geboren met kleine hoofden en heren aantasting).

[update] [ update 11-02-2016 ] [ update 16-02-2016 ] [ update 18-02-2016 ]

gedachtenvoer
Bron No More Fake News
Vertaling Henk Mutsaers

Het is duidelijk dat er geen significant verband tussen microcefalie en het Zika virus is gevonden. Het komt niet eens in de buurt. Tot dusver is er dus geen enkele reden om een epidemie van Zika uit te roepen. Dit te doen is heel gek en er is geen enkele reden voor.

Hier zijn de belangrijkste feiten uit het artikel ( links in het bron artikel )

* Met ingang van 30 januari 2015, werden er 4.783 gevallen van verdenking van microcefalie gemeld in Brazilië.

* Bij deze gevallen zijn er 3670 verdachte gevallen van microcefalie, die in het hele land van Brazilië werden onderzocht.

* Van deze 3670 werden er 404 gevallen bevestigd als microcefalie of “andere veranderingen in het centrale zenuwstelsel” van de baby’s.

* Van de 404 gevallen hadden er 17 “een relatie met het Zika virus.”

* 98% van de 404 microcefalie gevallen komen uit het noordoosten gebied van Brazilië, en in dat gebied, Pernambuco is het hoogste aantal gevallen: 56.

Nu, laten we elk van deze gerapporteerde feiten eens onderzoeken.

Ten eerste: 4783 verdachte gevallen van microcefalie in Brazilië. “Verdacht” is het sleutelwoord. Dit getal betekent niets, omdat het niets zegt over een bevestiging. Het is gewoon een ruw getal.

3670 van deze gevallen worden onderzocht.

Van deze 3670, zijn 404 bevestigd als microcefalie of andere veranderingen in het centrale zenuwstelsel van de baby. Het sleutelwoord hier is “of.” De onderzoekers weten niet hoeveel van de 404 baby’s microcefalie hebben? Hooguit zou het 404 kunnen zijn. 404 gevallen van microcefalie in het hele land van Brazilië, tot nu toe. Dat is dus geen epidemie. Bijvoorbeeld elk jaar zijn er in de Verenigde Staten 25.000 gevallen van microcefalie. En de literatuur is daar heel duidelijk over de oorzaken: elke bedreiging voor de foetale hersenen tijdens de zwangerschap kan leiden tot microcefalie.

* Ernstige ondervoeding,
* Een val van de trap,
* Een klap op de maag,
* Een gifstof
* Medisch geneesmiddel
* of vaccin
* of pesticide,
en ga zo maar door.

Van deze 404 gevallen van (mogelijke) microcefalie in Brazilië, zijn er 17 baby’s gevonden die “een relatie hebben met het Zika virus.” Het is moeilijk om vager te zijn. Maar omwille van het argument, laten we zeggen dat in elk van de 17, met een juiste criterium en goed uitgevoerd, het Zika virus werd geïsoleerd. Deze bevinding zijn niet eens op afstand of bij benaderen een bewijs dat Zika microcefalie veroorzaakt. Elke eerlijke onderzoeker zal u vertellen dat: Als Zika de oorzaak is, dan moeten de onderzoekers in staat zijn geweest om het te vinden in de overgrote meerderheid van de 404 baby’s. 17 van 404 is in feite belangrijk bewijs dat Zika de oorzaak is.

98% van de 404 (mogelijke) microcefalie gevallen komen uit de noordoostelijke regio van Brazilië. Voordat we een conclusie trekken, besef dat de normen voor de rapportage van dergelijke gevallen verschillen van regio tot regio. Tot nu toe was er geen nationale focus op microcefalie. Hierdoor wordt in andere gevallen van andere gebieden niets onderzocht. Wat betreft de 56 gevallen in Pernambuco, begrijp dat de bevolking van dit gebied 9.270.000 mensen zijn. Het is belangrijk op te merken dat de commerciële landbouw wijdverbreid is in Pernambuco, en de landbouw betekent dat giftige pesticiden — een belangrijke oorzakelijke factor is bij microcefalie, zoals ik ook heb beschreven in andere artikelen.

Kortom, de onderzoekers hebben tot nu toe 404 gevallen van microcefalie gevonden in Brazilië, en wie weet hoeveel van die gevallen zijn eigenlijk een andere vorm van zenuwstelsel aantasting. En van de 404 kinderen die ze hebben gevonden, waren bij hoogstens 17 het Zika virus aanwezig.

En dit is dus de verraderlijke epidemie die de wereld op zijn kop zet.


[Zika Update 09-02-2016]
Het Zika virus blijft de gemoederen bezig houden. En niets is te gek. De volgende valse vlag die het horror plan ten uitvoer moet gaan brengen: het uitdunnen van de wereldbevolking. Lees: uitmoorden. Het Zika virus zou de testcase kunnen zijn? Reeds enkele jaren geleden zag ik grafieken / kaarten langs komen op Internet met de te verwachten bevolkingsdichtheid. [de helft minder]

…. een groep Japanse wetenschappers hebben een mosquito ontwikkeld die een vaccin kan overbrengen in plaats van een virus. Als je op de hoogte bent van de LUGUBERE geschiedenis van vaccins. Ik heb de video weer gevonden maar hij verdwijnt regelmatig van YouTube Legal Injection [Engels is een pre] [ scrol naar het beneden op die pagina] In de video wordt duidelijk uiteengezet hoeveel doden er met elke vaccinatie campagne zijn gevallen. Het zijn er tientallen miljoenen bij elkaar getelt reeds, inclusief de beruchte Spaanse griep die alleen al tussen de 20 tot 40 miljoen levens eiste. Behalve in Denemarken, daar was niemand gevaccineerd!

Een bericht uit 24-10-2008: “De Bill and Melinda Gates Foundation belonen wetenschappers 100.000 dollar elk als men muggen kan veranderen in vliegende vaccinatie machines”. [de ultieme drone] Lees het allemaal bij de bron: Hier vindt je de laatste update op No More Fake News

Angst is een slechte raadgever: Zorg dus dat je immuunsysteem tot de tanden gewapend is


[ update 11-02-2015 ] pyroproxyfen gif in drinkwater

Een dramatische toename van aangeboren afwijkingen, vooral microcefalie bij pasgeborenen, werd ontdekt en al snel gekoppeld aan de Zika virus werd gemeld door het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid. Echter, ze verzwijgen dat in het gebied waar de meeste zieken wonen, een chemische stof wordt toegepast sinds 18 maanden die larvicide misvormingen produceren bij muggen, en dat dit gif (pyroproxyfen) door de Staat wordt toegevoegd aan het drinkwater wat gebruikt wordt door de getroffen bevolking . [ noot: De naam die hier weer in beeld komt via een kleine om weg zijn onze vrienden van Monsanto ]

Lees meer op Natural News


update 16-02-2016


Update 18-02-2016

“One of the world’s leading virologists has warned against public hysteria surrounding the Zika virus…”

“Leslie Lobel say[s] the evidence is not yet conclusive. ‘It’s not clear that what’s going on in Brazil is linked to the Zika virus. There’s no definitive proof that Zika is causing microcephaly. I believe the hysteria is way ahead of the research or the facts about the pathology surrounding this virus,’ he said in a telephone interview.” read more