Het voortbestaan van de Nederlandse Cultuur ligt zwaar onder vuur.


cultuur onder vuur Het voortbestaan van de Nederlandse Cultuur ligt zwaar onder vuur.  De Nederlandse cultuur staat namelijk onder zware druk en dreigt te verdwijnen door op te gaan in een internationale eenheidsworst. Dankzij de multiculturele smeltkroes verwatert onze eigen cultuur meer en meer. De multiculturalisten wensen het Nederland waar u en ik van houden te laten verdwijnen.

Stop de onteigening van ons spaargeld!

Deskundigen waarschuwen indringend: het nieuwe kabinet Rutte III heeft als eerste daad het referendum afgeschaft. Dat moet de weg vrijmaken voor de agenda van Brussel.

Lees verder

cultuur onder vuur
Een lespakket vóór Zwarte Piet

Dit willen we terug: ongecompliceerde zwarte Zwarte Pieten.

Op het moment dat u dit leest, zijn de vijanden van Zwarte Piet bezig haat te zaaien onder schoolkinderen.

Zij zijn een lespakket aan het verspreiden waarin zij Zwarte Piet belasteren en daar hun eigen bizarre bedenksels voor in de plaats zetten: de regenboog-Pieten, de blauwe, groene en roetveeg-Pieten en wat ze al niet meer verzinnen.

Lees verder

EU, handen af van onze pensioenen. Teken de petitie!

Gaat de Europese Unie onze pensioenfondsen leeggraaien? Brussel heeft de Nederlandse soevereiniteit zo lang ondermijnd dat het er nu de vruchten van kan plukken:

Pensioendeskundigen waarschuwen hiervoor met verdubbelde kracht sinds de verkiezing van president Macron. De Franse leider wil van de EU een ‘transferunie’ maken.

Lees verder

Teken tegen het hoofddoekje bij het politie-uniform!

Hoe blind zijn onze bestuurders? Zelfs bij de politie dreigt nu de islamisering door te breken.

Niemand minder dan de hoofdcommissaris van Amsterdam stelt voor het islamitische hoofddoekje aan het politie-uniform toe te voegen.

Je vraagt je af of de veiligheid van uw en mijn kinderen bij zulke naïeve mensen wel in goede handen is.

Teken tegen het hoofddoekje bij het politie-uniform!

Stop het ‘bidden’ van ‘onze’ schoolkinderen in de moskee!

Terwijl veel van onze politici dagelijks verkondigen dat ons land liberaal moet zijn en open voor alle culturen, ontwikkelen onze scholen zich tot ware indoctrinatieplaatsen van de islam.

• Wist u dat Nederlandse schoolkinderen op excursies moeten ‘bidden’ in de moskee?

• Wist u dat kinderen daar leren naar Mekka te buigen?

• Wist u dat ze daarbij leren de woorden Allah Akbar te zeggen, de woorden die dagelijks gebruikt worden door terroristen als zij hun bloedige misdaden plegen?

Lees verder

De mislukking van het multiculturalisme

Hoe lang nog moeten we het vandalisme van immigranten slikken, zoals we in Ede gezien hebben? Hoe lang moeten we slikken dat multiculturalisme-ideologen ons land de chaos en verwoesting invoeren? Want er is één ding zeker: terwijl u dit leest is er een aanval gaande, die van Nederland een land wil maken zonder waarden, zonder geschiedenis en zonder cultuur.

Lees verder

“Cultuur onder Vuur” is een campagne van Stichting Civitas Christiana.

Op de index / home page vindt je links onderaan, enigszins verborgen, meer interessante artikelen.