Het leven zien van de zonnige kant (transformeren)

 

Het Leven Zien Van De Zonnige Kant

transformerenIntentie [ wat je wilt bereiken ] is alles. Wat je dagelijks ervaart in je leven – hoe je handelt, hoe en wat je communiceert en hoe je je voelt beïnvloedt elk menselijk wezen om je heen. Zodra je het domino-effect hiervan realiseert doordat jouw licht gaat schijnen op anderen, wordt het heel besmettelijk.

9 Intenties die jou transformeren …
… en iedereen om je heen

Noot: Een ieder kent dit effect persoonlijk. Als je iemand ontmoet die negatief tegen je is: Hoe voel jij je dan? Omgekeerd met een positieve opmerking: Geeft dat je een goed gevoel?

het leven bekijken van de zonnige kant

1). Zoek je waarheid.
De waarheid zal je bevrijden, maar eerst zal het je behoorlijk kwaad maken. Het maakt niet uit hoeveel mensen je ontmoedigen of hoeveel mensen daar totaal andere gedachten over hebben, stop nooit met zoeken. Zowel de waarheid en wijsheid zijn alleen beschikbaar voor degenen die de moet hebben om vragen te stellen bij wat ze hebben geleerd.

2). Geloof dat alles mogelijk is.
Alles is mogelijk, ongeacht de opgedane ervaren en beperkingen. Laat je niet gebonden voelen aan grenzen van anderen of grenzen op te leggen aan jezelf. Op het fundamentele niveau van de werkelijkheid, alles wordt bepaald door onze overtuigingen en verwachtingen. Wij zijn pure energie, en er is oneindig potentieel door die energie.

3). Verleen service aan anderen.
Maak er een gewoonte van om anderen te dienen – het delen van je geld, kennis, service, wijsheid, zorg en liefde. Zoek een persoon die anderen ook dient en je zult een gelukkig persoon vinden. Door te geven ontvangt je altijd meer. Geven heeft vele onverwachte voordelen bij het aantrekken van meer geluk in je leven, anderen inspireren, en het veranderen van de levens van mensen die jij hebt kunnen helpen. Uiteindelijk maken we van de wereld een betere plek. Het is een universele wet. Je krijgt alleen maar terug wat je er zelf instopt.

4). Zend je licht uit.
Een moeilijke propositie voor velen, vooral degenen die mensen onjuist bejegent hebben er moeite mee. Ongeacht hoe je anderen waarneemt, zelfs bij hen die een rol spelen waarmee jij het niet eens bent.

5). Alles is exact waar het hoort te zijn.
Je zult nooit enige ervaring in je leven krijgen zonder dat je onderdeel uitmaakt van een vibrerende realiteit. Je bent op dezelfde frequentie met elk enkelvoudig evenement waar je interactie mee hebt. Filter door de chaos in je leven en die van de wereld. Alle dingen die je ziet als positief of negatief zenden vitale potentiële dualiteit uit in het functioneren en het polariteit bewustzijn. Ze hoeven niet te worden veranderd. Het is exact zoals het hoort te zijn. Mensen zijn op het pad dat hen zal leiden tot hun hoogste goed, zelfs als u het er niet mee eens bent. Weet dat, hoe moeilijk als het ook kan zijn voor u om dat te accepteren want op sommige momenten, zijn anderen ook op weg, om het te eren zonder oordeel.

6). Zie de creatieve bron in alles en iedereen.
Of je nu gelovig bent of niet. Zie het goede in iedereen waar je interactie mee hebt ongeacht hun filosofie, religie, ras, en elk systeem, en afscheiding die bij mensen dierbaar is. Waarom is het dat velen die wij zien als vijand onze grootste leermeesters zijn? Alle relaties zijn op te lossen door een gemeenschappelijke noemer: liefde. Zie het voor wat het is in alles wat je tegenkomt en je zult niet alleen eren wat je bent, maar ook eren wat zij zijn.

7). Volg je passie
Wees nieuwsgierig. Ontsteek nieuwsgierigheid naar je passie in een wereld die je nog niet kunt zien. Herken de terugkerende thema’s en patronen in je leven en hoe het een patroon creëert voor je om of-te-wel te volgen of te veranderen. Welke thema’s of patronen schijnen steeds weer op te duiken in je leven? Leer het verschil te onderzoeken tussen een meningsverschil en een persoonlijke aanval, tussen terugkoppeling en kritiek en waarom deze bestaan. Maak een geplande verandering in je leven naar in wat je het meest nieuwsgierig maakt en gepassioneerd over bent. Het geld zal volgen.

8). Wees dankbaar.
Wees dankbaar voor wat je hebt en geef het waarde. Probeer je positieve zaken te tellen en wees dankbaar voor alle goede mensen in je leven. Als je bezorgt bent over rijkdom en succes, weet dan dat dit alles kan zijn wat je maar wilt. Overvloed komt in vele vormen. Behandel tegenspoed en falen als een waardevolle les en mogelijkheid om te leren van het leven. Dat is de truc om optimisme te produceren en dankbaar te zijn. Als je eenmaal een dankbare blik op het leven hebt, dan heb je ook een toegenomen tevredenheid, geluk, optimisme, hoop, en ga je minder van al die emoties zien als negatief.

9). Hou van wie je bent.
Geen enkele verandering begint buiten jezelf om. Verandering start eerst van binnen. Het is onmogelijk het mooie van de wereld waar te nemen als je jezelf niet accepteert. Dat is zelfprogrammering. Van jezelf houden is geen eenmalig event. Het begint met jou, jezelf omhullen met liefde en waardering.

Auteur: Michael Forrester spiritueel raadgever en motivatie spreker voor bedrijven in Japan, Canada en de Verenigde Staten. Bron artikel: 9 Guiding Intentions That Transfrom You And Everyone Around You
Vertaling: Henk Mutsaers