Het is op alle fronten nu oorlog, het midden oosten, Ebola, Monsanto, en … kanker

Oorlog voeren … daar zijn we goed in

oude leugens …. en toch zien we lichpuntjes ….

Nederland is op oorlogspad, Monsanto is op oorlogspad, met Ebola wordt er een strijd gevoerd tegen de wereldbevolking, maar het goede nieuws is dat er ook van onderuit strijd gevoerd wordt. Met beperkte middelen maar onderschat de kracht daarvan niet! De strijd tegen kanker!

Nederland nu officieel in oorlog

We hebben de laatste jaren al vele malen meegemaakt dat Nederland ten oorlog trok maar dan ging dat onder de dekmantel van de noemer “vredesmissie”. Bij een vredesmissie versta ik ongewapend hulp verlenen maar niet met scherp schieten! Tegenover oorlog staat vrede, een toestand waarin volkeren en naties elkaars bestaan respecteren of zelfs waarderen. Wie voeren er nu oorlog, de burgers van een land? Zelden of nooit! De strijd wordt vrijwel ten alle tijden gevoerd door mensen die hun macht willen vergroten, regeringen, politici, en zoals nu aangestuurd door de Nieuwe Wereld Orde. Wij, “het volk” moeten dus af van onze “leiders” om vrede te krijgen. Het politieke systeem moet totaal op zijn kop worden gezet en er moeten weer “leiders” komen die onze belangen gaan dienen zoals het hoort te zijn.

oorlog voeren daar zijn we goed in
De eerste stap is erkennen dat onze zogenaamde democratie een farce is. Ik ben daarom blij dat 63% bij de laatste verkiezingen niet is komen opdagen. Zij kunnen zeggen dat ze geen mandaat hebben gegeven aan deze regering om oorlog te gaan voeren en daarmee tegelijk de veiligheid in Nederland ernstig in gevaar doen komen. Nogmaals, waar ontleent deze regering het recht aan om te mogen regeren als slecht ruim eenderde van de bevolking hun stem heeft uitgebracht?

De media doen ons geloven dat de helft van de Nederlanders voor deelname is aan deze oorlog tegen IS. De helft van alle Nederlanders zegt ook bevreesd te zijn voor mogelijke aanslagen in ons land. Deze helft zal dus wel niet voor deelname gestemd hebben. Maar we hebben niet gestemd en met statistieken is een gewenste uitkomst zo in elkaar gesleuteld. Hoeveel mensen zouden bovendien weten dat IS gewoon gefinancierd is vanuit de NWO om een oorlog te kunnen beginnen. Partijen tegen elkaar uitspelen, ophitsen, een zogenaamde valse vlag operatie. Zo gaat het immers veelal kunnen we uit de geschiedenisboeken vernemen als je zoekt op valse vlag operaties (false flag). Het journaal meldde dat de piloten die deelnemen aan deze bombardementen niet naar het nieuws mogen kijken zodat ze mogelijk geen wroeging krijgen als bij de acties die “zij” hebben uitgevoerd burger slachtoffers vielen. Hoe zal de “stemming” zijn als binnenkort de eerste aanslag gaat plaatsvinden in Nederland waar doden bij gaan vallen, dan komt het ineens wel erg dicht bij voor de “voorstanders” van deze oorlogshandelingen.

Monsanto op oorlogspad
Al jaren wordt er in Amerika strijd gevoerd op het politieke toneel om GMO voeding op de voedingslabels vermeld te krijgen zodat consumenten een afgewogen beslissing kunnen nemen. Tot op heden tevergeefs, wat niet vreemd is gezien de draaideur constructie waarmee de werknemers van Monsanto een plaats in de regering verwerven. Tot op heden konden we in Europa een hoop van die ellende buiten de deur houden. Het TTIP (Transatlantic Trade and Investment Protocol) gaat gier definitief een einde aanmaken en onze grenzen openzetten voor de macht van de NWO. Ik heb ook geen enkele politieke partij gehoord die luidkeels de barricaden is opgegaan om hier tegen in het verweer te komen. Heb je geen volkstuin of betrouwbaar biologisch boertje waar je rechtstreeks kan kopen dan heb je dus binnenkort een probleem.

Ebola, alweer een nieuw angstwapen
Er moet op zoveel mogelijk fronten tegelijk oorlog gevoerd worden tegen de mensheid om zo een ieder in angst te laten leven. De doelstelling is duidelijk voor hen die al lang de alternatieve media volgen. De doelstelling is te komen tot een nieuwe allesomvattende wereldmacht. De Nieuwe Wereld Orde! Ebola is waarschijnlijk zo gefabriceerd dat er weer een verplichte vaccinatie campagne zit aan te komen. De weigeraars kunnen dan opgeborgen worden in kampen zoals in de VS de zogenaamde “Fema Camps” zoals er meer als 800 zijn en waar miljoenen mensen kunnen worden opgesloten. De ziekte zou immers dodelijk zijn, maar niets is minder waar. Met hoge doseringen vitamine C (YouTube) is al aangetoond dat net als met andere virussen genezing effectief te bewerkstelligen is.

De strijd tegen kanker
Al jaren voeren we betoog dat kanker niet de dodelijke ziekte is die de dokter, de chirurg, de farmacie en de media ons willen doen geloven. Kanker is simpelweg een gebrek aan zuurstof in de lichaamscellen die op vele manieren hersteld kan worden, behalve met chemo en operaties waar een onderdeel verwijderd wordt. Want die laatste opties werken niet en zullen ook nooit gaan werken. Waarom niet? Omdat de onderliggende oorzaak niet aangepakt wordt, het herstellen van de pH balans in het lichaam zodat zuurstof de cellen weer kan bereiken. Waarom genezen sommige mensen dan toch bij deze behandelingen? Omdat ze toevallig een oersterk immuunsysteem hebben, omdat sommige mensen een oersterke wil hebben en hun gedachtekracht het lichaam aanzet tot genezen en omdat sommige mensen om ten einde raad toch ook maar hun voedingspatroon om te gooien. Zonder te weten wat ze doen herstellen ze daarmee de pH waarde van hun lichaam. In deze gevallen genezen al deze mensen “ondanks” de behandeling van de dokter!

Om de verhalen te lezen van al die mensen die alternatief zijn genezen, zonder al die gifstoffen en verminkte lichamen, moet je boeken lezen. Op Internet zijn er vaak ook testimonia te vinden maar daar moet je wat meer spitwerk voor verrichten en vaak worden deze mensen door de internet trollen en officiële instanties belachelijk gemaakt. Deze mensen zijn immers een gevaar voor het verdienmodel / het inkomen van de farmacie, de dokter, de chirurg, het ziekenhuis, de verzekering, de goede doelen instellingen, de laboratoria etc, etc. Hoeveel mensen zijn er wel niet brodeloos als Jan met de Pet ontdekt dat ze zelfs zonder hulp hun ziekte kunnen genezen?

als de hersenen blind zijnEen moedige vrouw
Op Facebook en het internet circuleren nu eindelijk steeds meer verhalen hoe je kanker allemaal kan genezen. Deze week kwam ik een moedige vrouw tegen met borstkanker die is begonnen om haar eigen weg te volgen. Zij verteld ons niet hoe ze genezen is, maar hoe ze een aanvang heeft genomen om tot genezing te komen waarbij ze de foto’s van haar tumor gewoon vanaf dag één van haar protocol op Facebook heeft geplaatst. En wat doet ze daar allemaal voor, water drinken met natriumbicarbonaat. De pH waarde van het lachaam herstellen. Verder gebruikt ze ook kangen water van pH 9,5 en een alkalisch dieet. Wat deze vouw onderneemt is moedig, een vrouw die zich niet wil laten vergiftigen of verminken. Een vrouw die genoeg vertrouwen heeft in de uitkomst van haar reis en NEE heeft gezegd tegen de dokter.

Daar kunnen wij allemaal nog wat van leren op alle fronten. Maar voor mij is het belangrijkste om duidelijk te maken dat we allemaal deze keuze hebben op het gebied van elke ziekte. We hebben ook de keuze om bij de volgende verkiezingen ook niet te gaan stemmen en te herreizen uit ons zombie bestaan!

— Henk Mutsaers