Gezondheid voor dovemansoren


dovemansoren Je kan hier een mooi verhaal vertellen over gezondheid, leefstijl en voeding. Maar bij een in en in corrupte wereld zullen vele mensen je toch niet geloven. Als het allemaal waar zou zijn wat er verteld wordt dan zou mijn dokter dat ook wel weten, dan zou dat in de krant staan, op TV komen …. de verloren generatie. Voor al die anderen …. leg je oor te luisteren, leer je weg te vinden in een wereld vol nepnieuws en vertel het anderen die willen leren en luisteren. – HM

gezondheid voor dovemansoren

Deze video beschrijft de corrupte wereld van onze voeding, “ALS JE ALLES MOET GELOVEN KUN JE NIETS MEER ETEN”, als jij dat denkt … dat klopt. Alles wat in de supermarkt te koop is onderzoek ik eerst voordat het op mijn eigen save list komt te staan. De basis van mijn voeding kweek ik zelf in mijn volkstuin. De bovenstaande video heeft nogal wat vuurwerk tegen de voedingsindustrie, de ziekmaak business. Helaas was de film al na 24 uur verdwenen. Hier wel de trailer:

Nog een deel van de film

en nog een stukje film

Ben ik anti vlees? Nee hoor maar welk vlees bedoel je? De dieren die gevoedt worden met GMO soja of in balans met de natuur levende dieren die biologisch zonder alle injecties.

Bekentenissen van een insider over chemtrails, vaccins, … ook hier krijg je inzich hoe de wereld geregeerd wordt … vertaal dit even naar de voedingswereld …