Gezondheid: Emoties en trauma’s: Hoe genees jij jezelf

Save as PDF 

Bert Suik In 2013 kwam ik via gezondheidsradio in contact met Bert Suik.

Via hem leerde ik van Bradley Nelson en zijn methode
om emoties op te sporen die ziektes en gebreken veroorzaken op te sporen.

Bert zijn zoektocht ging echter verder …..
…. op het spoor van de (mede) oorzaak van verzuring …..

healing codes boek

GROTE DOORBRAAK IN HET SPOOR VAN DR. BRADLEY NELSON!

Door Bert Suik

Ik heb een geweldige ontdekking en doorbraak bereikt met het behandelen van cliënten, onlangs nog met een terminale hersentumor cliënt van mij. Deze ontdekking heeft de belangrijkheid van mannen als Tesla en Einstein en geeft een heel andere kijk op genezing als tot nu toe het standaard protocol van denken en doen was.

Boek de healing codes

Ik werk al jaren als Traumaverwerking en Gezondheidscoach, puur met de Bradley Nelson methode. De resultaten zijn wonderbaarlijk, maar kostten veel tijd. Sinds 2 maanden heb ik deze wijze gemixt met de zienswijze van Dr. Alex Lloyd (The Healing Code). Het resultaat is een grote besparing in tijd en daardoor ook in mogelijkheden/resultaten.

Onlangs werd ik door een vrouw benaderd om haar terminale man, K. Schouten te behandelen. Ik heb in een tijdspanne van een week, alle trauma´s van die man verwijderd. Niet alleen zijn eigen trauma´s , maar ook overgenomen trauma´s van mensen die hem dierbaar waren. Niet alleen uit de periode na de geboorte, maar ook uit de periode van voor de geboorte. Het waren er naar beneden afgerond: 279.000. Ik stond versteld van dit aantal. Maar als je een gevoelig type bent, neemt je hele ladingen van anderen over. Ik denk dat als je een uurtje in een stad gereden hebt, dat je al tientallen keren geschrokken bent. Alles wat je meemaakt wordt in je emotionele rugzak, die je onderbewustzijn is, opgeslagen. Bewust kun je daar niet bij en weet je alleen dat je bijvoorbeeld een ongeluk hebt gehad en een werkongeval. Maar die andere tienduizenden zaken zijn uit je geheugen.

Nadat ik alle trauma´s in circa 10 uur had verwijderd, was het extreem zure lichaamsvocht weer Ph neutraal, dus 7.0. De oorzaak ( 24 uur p/dag continu stress in het onderbewustzijn) was immers verwijderd! Dit is een grote ontdekking, omdat het exact blootlegt wat de oorzaak is van de alles verwoestende Acidose (Oververzuring). Acidose is ook de oorzaak van kraakbeen verlies in de rug (hernia), of “versleten ” heupen of knieën. Ook de krimp , soms 15 cm in een leven is hiermede verklaard. Het zuur lost gewoon het kraakbeen op, maar ook de isolatie van zenuwbanen waardoor de zenuwen bloot komen te liggen en geen signalen meer afgeven aan de juiste omgeving, denk aan MS enz. We wisten al dat stress verzurend is, maar onbewuste permanente stress?

Na de verwijdering van deze grote stress, werd het immuunsysteem weer actief en begon aan zelfgenezing. Deze was jaren uitgesteld geweest omdat hij door die stress, permanent in “Vecht of Vlucht” verkeerde. Je weet dat het immuunsysteem het onderhoud uitstelt, totdat de stress van bijvoorbeeld een confrontatie met een beer uitstelt totdat de beer dood is, of je zit veilig in een boom. Dan pas werkt het immuunsysteem weer. Dit duurt meestal maar kort en is daardoor dus onschadelijk. Maar als het elk uur van je hele leven is, wordt er niets gerepareerd! Met vele ziekten tot gevolg!

De filosofie van beide doktoren (Dr. Alex Lloyd en Bradley Nelson) is afgeleid van de Chinese zienswijze; Een ziekte is niet meer als een logisch gevolg op onderliggende oorzaken. Los de oorzaken op en de ziekte “verdampt” vanzelf.

Het tweede belangrijke fenomeen voltrok zich in dezelfde tijd. Nadat zijn lichaamsvocht weer Ph neutraal was, net zoals bij pasgeboren baby´s (tenminste als papa en mama geen ruzie hebben gehad), werd alle zuurstof weer ongeschonden doorgegeven aan de kanker plaats, om deze te genezen!

Het probleem is normaal gesproken dit: Een mens verzuurt en krijgt daardoor o.a. kanker. Doordat deze sluipmoordenaar suiker niet meer kan verbranden door gebrek aan zuurstof, wordt deze suiker gefermenteerd tot melkZUUR, dit maakt de zaak nog erger.

De zuurstof die voor de kanker is bestemd, wordt door het zure water voor een groot deel afgesnoept omdat het water (lichaamsvocht) zich in de eerste linie bevind en terug wil naar zijn originele staat. Het was ooit H2O en nu is het vele verzurende H´s (waterstof) en te weinig ontzurende O´s (zuurstof). Een klein deel zuurstof komt dus maar door, meestal te weinig om kanker te genezen.

Hetzelfde fenomeen doet zich voor met de ingeademde zuurstof. De longen geven dit direct af aan het verdeelcentrum: het hart. Deze pakt eerst wat het nodig heeft (eerste linie), voor zichzelf en de rest kan “verkankeren”. Dit is ook de exacte reden waarom er geen hart kanker bestaat! Zuurstof genoeg!

U raad het al, doordat ook de zuurstof on-afgesnoept werd doorgegeven, samen met het weer geactiveerde immuunsysteem, verbeterde de positie in 1 week van mijn cliënt van afscheidnemende, vermoeide, depressieve, niet meer kunnen lopende man, naar een levendige, lachende, zingende, vitale man, met sprankelende ogen. De oncoloog kon zijn ogen niet geloven! Deze man voelt zich lichamelijk maar ook geestelijk herboren! Hij lacht de hele dag als een kind, zoals kleine kinderen door gebrek aan trauma´s kunnen doen en helaas omgekeerd is ook het geval: volwassenen zonder aanwijsbare zorgen kunnen toch ernstig en depressief zijn, door opgeslagen trauma´s, vergaard in het hele leven. Deze geestelijke toestand van mijn cliënt is te verklaren door het feit dat er geen trauma´s meer aanwezig zijn. Dus ongelofelijk: Traumaloos als bijzaak!

Hij heeft nu besloten om te stoppen met werken en alleen nog maar lezingen te geven over het feit dat zelfs terminale kanker te genezen is, met hemzelf als levend bewijs.

Gezondheidsradio: 22-01-2013 Gast vandaag is uit Spanje via skype Bert Suik. De uitzending beschrijft in korte lijnen de levensreis van Bert om niet dezelfde ziektes te krijgen die in zijn familie rondwaarden uitgaande van de gedachte dat dit genetisch bepaald zou zijn. Op die reis kwam hij op het belang van aarden en de relatie met elektrostress. Hij ontdekte waarom er zoveel mensen dood gaan op de eerste dagen van hun vakantie (o.a. in Spanje). Hij ging technieken toepassen zoals EFT (Emotional Freedom Technique) en via de website van Dr Bradley Nelson schrijver van het boek The Body Code en The Emotional Code, werkwijzen die wij inmiddels ook kennen als GNM. Luister naar de aflevering van gezondheidsradio

Vrijdag 1 Mei 2015 is Bert overleden aan een zwaar herseninfarct. (embloie / bloedprop) Heel erg schokkend voor iedereen die hem goed kende. Hij mankeerde helemaal niets en zat nog boordevol plannen voor de toekomt.

Lees ook: Genees Jezelf
Dr. Bradley Nelson: Boek de Body Code

The Healing Codes

klachten afdeling oncologie