George Soros probeert aan te zetten tot een nieuwe Burgeroorlog

 

George Sorros

George Soros aanzet tot een nieuwe Burgeroorlog? Zaken konden in de Verenigde Staten niet verder tot het randje gaan dan het gevecht van de oude garde statisten met de nieuwe garde ‘populisten’ om de controle over de federale overheid. Leider van de aanval tegen het Volk is niemand minder dan miljardair-schurk George Soros van wie deskundigen die de situatie nauwlettend bestuderen zeggen dat hij probeert om een volgende Amerikaans Burgeroorlog in te zetten als onderdeel van een ‘orde-uit-chaos’-scenario dat momenteel in de maak is.

Orde-uit-chaos

13 Maart 2017
Door: Ethan Huff
Vertaling: Frank Bleeker
Bron artikel News Target

Enemies within

DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

book enemies within

Sommigen noemen het een Amerikaanse Lente – een laatste wanhopige poging van de globalisten om controle te houden over het Amerikaanse volk om hun streven naar een Nieuwe Wereld Orde door te zetten. De recente verkiezing van Donald Trump als president heeft blijkbaar een stok in de spaken van hun plannen gestoken en nu zijn zij, bij wijze van vergelding, bezig de situatie te laten escaleren.

In zijn boek Enemies within (Vijanden binnenin) onthult auteur Trevor Louden hoe een gecreëerde burgeroorlog voor de globalisten de voorwaarden zou scheppen om de Verenigde Staten af te breken en een wereldwijde regering te implementeren waar zij al decennialang naartoe werken.

Voor soevereine naties, zoals de Verenigde Staten is geen plaats in deze mondiale orde en moeten dus worden uitgeroeid!

Dit is echt hun enige optie zo blijkt, want president Trump gebruikt – in recordtempo – krachtige middelen om zijn doelen te bereiken; bovendien noemt hij de namen van lieden die ontheven worden van hun gedefinieerde taken, om zich zo snel als mogelijk de ontdoen van de pogingen van de globalisten om het volk tot slaven te maken en zichzelf te installeren als ‘koningen’ van deze planeet.

Het Volk vecht eindelijk terug, met president Trump aan het roer en dat maakt de globalisten compleet gek.

“Voor de verkiezing van Trump bevonden de globalisten zich in de eindfase van hun pogingen om zoveel mogelijk materiële rijkdom aan de burgers van de Verenigde Staten te onttrekken voordat het systeem in elkaar zou storten,” schrijft Dave Hodges van The Common Sense Show. Nu moeten de globalisten ervoor vechten om terug te krijgen wat zij als gevolg van de verkiezing van Trump hebben verloren.

Globalisme is een tweeledige inspanning van zowel Democraten als Republikeinen

Gedurende de campagne voor de presidentsverkiezingen was George Soros achter de schermen druk aan het werk om de verkiezingen te dwarsbomen. Er werd aangenomen dat Hillary Clinton de verkiezingen zou winnen, ‘een fluitje van een cent’ zeiden ze. Toen dit niet gebeurde was het tijd voor plan B: alles frustreren wat Trump probeert te doen: infiltreren in zijn kabinet, de woede van de bevolking opwekken, de basis leggen voor burgerlijke onrust. En dit is een tweeledige inspanning door de manier waarop: het zijn niet alleen de Democraten die de president tegenwerken. Zogenaamde ‘RINO’ (Republican In Name Only – alleen Republikein in naam), Republikeinen als John McCain, Lindsey Graham, Paul Ryan en anderen zetten zich in voor de uitvoering van hun eigen componenten van het globalisme, die het volgende omvatten:

•Nep ‘vrije handelsverdragen’ die controle over de handel overdragen aan multinationale bedrijven ten koste van Amerikaanse arbeiders en hun banen.
•Massa-immigratie in de Verenigde Staten en andere westerse landen die de inheemse cultuur destabiliseert en voorwaarden schept voor een fascistische overname.
•Aanwakkeren van racisme door een verdeel en heerstactiek onder de bevolking, een klassieke tactiek van verloedering die door de geschiedenis heen werd gebruikt om naties te vernietigen om vervolgens de controle daarvan over te nemen.

We hebben het hier over de binnenlandse terroristen binnen onze regering die nauw samenwerken met buitenlandse terroristen zoals George Soros om ons land compleet te vernietigen, ter meerdere eer en glorie van de sinistere agenda van een handjevol schatrijke technocraten dat al het menselijke leven, behalve dat van zichzelf, haat en dat probeert om controle over de planeet te krijgen, enkel en alleen voor eigen gewin.

“George Soros volgt een script dat hem maar al te bekend is,” schrijft Hodges, opmerkend dat Soros’ tactiek rechtstreeks afkomstig is uit het draaiboek van Saul Alinsky in zijn manifest Regels voor Radicalen.

“Soros implementeert de strategieën van de Arabische Lente letterlijk op dezelfde manier zoals hij dit ruim vijf jaar geleden in het Midden-Oosten deed.”

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

TheCommonSenseShow.com
TheNewAmerican.com

* Concentratie van economische controles en planning in de handen van een sterk gecentraliseerde overheid, vaak uit te breiden tot de overheidseigendom van de industrie.