Geoengeneering film: “An UNconventional Shade of Grey”

geoengeneeringGeoengeneering – Chemtrails  Geoengeneering / Chemtrails

Het gaat maar door en gaat maar door, hoog tijd voor een plan van aanpak.

Sample’s nemen in de lucht en een rechtszaak aanspannen tegen het samenspel van criminele overheden wereldwijd. Voordat onze eigen kinderen en wijzelf ziek worden van al dit vergif dat uitgestrooid wordt over onze planeet.

geoengeneering

Chemtrail – Geoengineering film, “An UNconventional Shade of Grey” Official Trailer “An UNconventional Shade of Grey is a call to action film that addresses chemtrail/geoengineering films in relation to our changing climate and global warming legislation. “An UNconventional Shade of Grey will also outline specif plans to take legal and legislation action to get these programs stopped immediately. For more information and to pre-order film, go to: www.unconventionalgrey.com