gemeente en Europese verkiezingen 2014 … vitamine vrijheid


Vitamine vrijheid & gmo producten

Arie van der Veer vitamine vrijheid Ook voor de Gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar, wil ik nagaan welke politieke partijen onze huidige veilige vitaminevrijheid willen behouden en welke partijen voor het toelaten van GMO zijn in ons land. Het resultaat zal ik dan weer aanbieden aan gezondheidswebsites voor publicatie.

verkiezingen 2014 Vitaminevrijheid en GMO

Zeer geachte fractievoorzitters van de Tweede Kamer der Staten Generaal,

vitamine vrijheid
Beleefd vraag ik uw aandacht voor het volgende:

Miljoenen mensen nemen naast hun maaltijd extra  vitaminen, mineralen, sporenelementen etc.  in hogere doseringen als aanvulling op hun voedsel. Dat kunnen zij, in ons land, al meer dan 50 jaar en willen deze vrijheid behouden. Maar Brussel wil deze vrijheid van ons afnemen.

Uit onderzoek blijkt dat de meerderheid van de bevolking tegen GMO is. De verkoop van biologische producten stijgt ieder jaar. Als GMO wordt toegelaten komt het biologisch product in gevaar door besmetting van GMO gewassen. GMO voedsel is slecht voor onze gezondheid, milieu en natuur. De wetenschappelijke
bewijzen zijn overweldigend.

Het eten van producten van dieren, gevoerd met GMO voer, zoals melk, vlees, eieren etc. is schadelijk voor onze gezondheid. Zelfs de EFSA lijkt haar standpunt, voor het toelaten van GMO,  te herzien. Frankrijk wil definitief geen GMO maïs verbouwen.

MAAR BRUSSEL WIL GMO TOELATEN IN EUROPA

Bovendien wil Brussel, middels een handelsovereenkomst met USA, “gentechvlees” in ons land als voedsel voor ons toelaten. Voor informatie, over dit vlees, het boek “GIFTIG”  ISBN 978 90 445 1205 2

Het huidige standpunt van uw partij over vitaminevrijheid en GMO ziet u op:
www.gentechvrij.nl/arie.html

Ik hoop, uw standpunt over vitaminevrijheid en GMO, in het najaar te mogen ontvangen.
Bij geen reactie neem ik aan dat uw huidig standpunt blijft gelden.

Met vriendelijke groeten,
Arie van der Veer

Meer artikelen van Arie van der Veer
De Geheime Onbekende Weg naar een betere gezondheid & Therapie – Vrijheid

Heeft de politiek nog wel recht op mijn stem?

Complementaire Alternatieve Behandelmethoden ( CAM)