Geloven we nog in “onze” nep regering?

brainswash Voor de duidelijkheid, het woord nep betekend: namaak [regering] met de bedoeling echt te lijken. Nagebootst, onecht en vals zouden ook prima kunnen inpassen in mijn beeldvorming van onze regering en daarmee de overheden van de ons omringende Europese landen. Onze marionetten spelers hebben immers vele touwtjes in handen. Waar gaat het nu [weer] over? TTIP

T-TIP toonbeeld van “onze” DEMOCRATIE

Ik heb al meer gesteld, regeren doe je bij meerderheid van stemmen. Elk opkomstpercentage onder de 51% zou moeten leiden naar herverkiezingen. Iemand die niet is gaan stemmen heeft nog steeds invloed door het onthouden van zijn “stem”. Men vindt het geboden programma niet interessant genoeg om in actie te komen, om zijn “stem” te laten horen. 51% opkomst zou dus ten alle tijden de kiesdrempel moeten zijn.

nep regering

En waarom komt iemand niet meer stemmen, jongens en meisjes in den Haag? Men heeft geen zin om alweer valse beloftes te horen, leugens en bedrog. Van discussies in kleuterklas is meer hout te snijden. In de grote mensen wereld meent men het normaal te vinden van “onze” vertegenwoordigers, om besprekingen in het geheim te kunnen voeren.

Het is maandagmorgen 2 mei. Gisteren melde het RTL journaal dat de geheime documenten omtrent het TTIP verdrag uitgelekt waren. Raad eens wat deze documenten gaan onthullen als ze vandaag openbaar gemaakt gaan worden? Dat wij hier in de EU moeten vrezen voor [de toch al slechte] voedselstandaard, hormoonvlees, meer chemische voeding, GMO, nanotechnoligie, we krijgen alles op ons bordje omdat de grote bedrijven dat willen.

Ze willen de hele landbouw en veeteelt controleren, weg met die kleine keutel boertjes en leve de multinationals. Niets nieuws onder de zon, dit roepen vele mensen al enkele jaren maar dat waren complot-denkers. Nu hoorde ik op het journaal gisteren de verslaggever vertellen, deze mensen hadden toch gelijk. Alleen sprak men nu niet van complot-denkers.

De regering is dus weer betrapt op heterdaad. Onze gezondheid te grabbel gooien voor de superwinsten van het bedrijfsleven en hun toekomstige mooie baantjes. Jongens en meisjes, wat mij betref mogen jullie blijven zitten, nee …. ik bedoel niet in Den Haag, maar jullie mogen blijven zitten in de kleuterklas, een jaartje overslaan. Je les opnieuw leren. Wij willen echte voeding op ons bord voor een eerlijke prijs, waar het geld terecht komt bij de mensen die ook het werk hebben gedaan [de boeren] en niet bij de beurshandelaren, de tussenhandel en de hoge belastingen.

Conclusie: We hebben een NEP regering, onecht, vals, een nagebootste democratie.

— Henk Mutsaers