Gehoorzaam, consumeer, wordt geëntertaind, overvoerd met seks, woordenschat diefstal, …

gedachten reactieGehoorzaam, consumeer, wordt geëntertaind, overvoerd met seks, woordenschat diefstal, …  Zie jij wat ik zie, hoor je wat ik hoor? Mensen die kwaad worden als je het over een negerzoen hebt. ISIS wat weet jij ervan? En dan die gek van een president Donald Trump? Weet jij het naadje van de kous of alleen wat je gehoord hebt op TV?

Hoever zitten mensen gevangen in de Matrix, in de voor ons op maat gemaakte pasvorm? Ontsnappen is doodeng, wat zullen anderen zeggen als, …

gedachtenvoer in de matrix

De zelfstandig nadenk modus

Al sinds bijna twintig jaar nu zit ik in de zelfstandig nadenk modus, Daar ben ik heel eenvoudig ingerold toen ik last kreeg van een Carpaal Tunnel Syndroom. De dokter wilde beide polsen na elkaar opereren maar ik zag dat totaal niet zitten dus op zoek naar een alternatief. Ik was immers in het weekend deejay en een half jaar uit de roulatie, zonder mijn hobby, nee dank je. Een alternatieve therapeut had echter een oplossing, en die werkte nog ook in acht weken maar liefst. Maar daar keek ze niet vreemd van op want dat had zij immers al tevoren voorspeld.

Gek eigenlijk dat de dokter dat niet weet, … dacht ik. En heel gek dat ik nog nooit iets gelezen heb in de krant en op TV en zo over de base en zuurbalans? Want daar ging dit over.

En met zoiets eenvoudigs begint de zoektocht en het verder kijken als je neus lang is. Na de eerste ontdekkingen kwam de massale ondervoeding, het geheim van kanker genezen, de massale vaccinatie fraude en veel meer ontdekkingen op gezondheid gebied. Maar daar bleef het niet bij, …

Op 9/11 was ik immers in Amerika, wel 1500 miles van New York in Dallas Texas. Maar toch, ik zag de impact op de bevolking die voor het eerst sinds Pearl Habor werden aangevallen. Ik bezocht ook de plaats waar John F Kennedy vermoord was door ,….

Opnieuw en opnieuw werd mijn zoektocht verlegd van de aanname naar de zelfstandige zoektocht modus.

Niets werd meer voor zoete koek geslikt. Maar er openlijk met anderen over spreken dat bleek nog moeilijk. Steeds weer kreeg ik de kous op mijn kop waar ik niets van begreep, die reacties van anderen. Ik was toch immers niet gek?

Nu begrijp ik dat alles, nu zie ik ook grote mensenmassa verder verstrikt raken in de Matrix, de val die vernuftig opgezet is en waar de meerderheid met beide voeten intrapt.

Nu zie je waar de politieke correctheid toe leidt. De negerzoen, zwarte Piet, verwarde mensen inplaats van overvallen door migranten, genderneutraal en meer van die zaken die er voor zorgen dat je op je woorden (en gedachten) moet letten voor je iets zegt en mogelijk anderen anderen op het verkeerde been zet. Is genderneutraal het scheppen van gelijke kansen of het ontnemen van de vrijheid van denken en spreken?

Het gaat nu al zover dat kinderen op zeer jonge leeftijd seks voorlichting krijgen waarbij zaken als homofilie, lesbisch en zelfs pedofilie gewoon aan de orde komen in sommige landen. Met name dat laatste maakt dat kinderen moeten gaan denken dat pedofilie normaal is. Het wordt immers op zeer grote schaal gedaan door mensen met “aanzien” (?!)

En al die gedachten van mensen worden op grote schaal gemonitord via de gebruikte zoekwoorden op Google, Facebook, Twitter en andere geautomatiseerde spionage robots. Gemonitord door de gevolgde links, het klikgedrag, en hoelang je op zo’n pagina blijft en of je dat artikel durft te delen en in welke stemming je bent op dat moment na het lezen. Duim op, duim naar beneden etc.

Wat heerlijk om te zien hoe het werkt, heerlijk om te weten dat jij het spel doorziet. Heerlijk om te weten dat angst zaaien het doel is om mensen in het web verstrikt te houden. Klote om te zien hoe dit het leven verziekt van mensen die nog in de hersenspoel modus zitten. Zwaar klote en misdadig als je mensen dood ziet gaan zonder dat ze bereikbaar zijn voor jouw tegen argumenten.

Kan ik daar wat aan doen denk je soms? Ja, …. want opgeven is nooit een optie. Het ontwaken gaat nu immers snel. We zijn het kantelpunt immers al ruim gepasseerd.

Mensen zullen je uiteindelijk dankbaar zijn, … dat je nooit opgegeven hebt.

— Henk Mutsaers