Gehersenspoeld, apathisch, niet mijn pakkie-an? Of… nog geen kant gekozen?

… nog geen kant gekozen?

hersenspoeling Gehersenspoeld, apathisch, niet mijn pakkie-an? Of… nog geen kant gekozen?

28-02-2013 — We zijn zo langzamerhand op een tijdstip aangekomen dat er zich een tweedeling aan het aftekenen is in de maatschappij. Net als indertijd met het analfabisme toen er mensen waren die niet meer meekonden in de vaart der volken. Nog niet zo lang geleden tekende dit zich opnieuw af met de introductie van de computer die ook vele mensen voor een ongewilde keuze stelde: Meegaan of afhaken? Nu zien we een duidelijk scheiding tussen de gehersenspoelde oude media-volgers en de goed geïnformeerden.

gedachtenvoer
Afhaken is nu echter geen keuze meer!

“ONGELOOF” en “KAN IK DAAR WAT AAN DOEN?”
Ik heb het nu al vele malen meegemaakt dat de hemel werkelijk volgekalkt was met de bekende ‘condensstrepen’ van vliegtuigen. Netjes volgens een blokpatroon of als het grillige lijnenspel van een kleuter. Ik wees er dan mensen op met de opmerking dat dit nu chemtrails zijn. Soms keek men je aan met een blik van “Waar heb jij het over?” en maar zelden kreeg ik de vraag “Wat bedoel je?“. De schouders werden in de meeste gevallen opgehaald en men ging door met de dagelijkse beslommeringen.

Het is nu echter geen complottheorie meer zoals BNR Nieuwsradio nog slechts een jaar geleden volmondig beweerde. Nu echter Al Gore openlijk heeft toegegeven dat er dagelijks 90 ton vergif over onze hoofden wordt uitgestrooid via chemtrails kan men niet meer om de feiten heen. Ook al noemen ze dit nu met een mooi woord ‘Geo Engineering’!

Zie: YouTube: Al Gore Publicly Admits To Chemtrails Aerosol Spraying Projects On Ellen TV Show

Gaan ze dit feit nu bij onder andere BNR Nieuwsradio rectificeren? Nee hoor, het is namelijk de bedoeling om achteloze mensen te hersenspoelen! Alleen de mensen die de alternatieve media volgen hebben daar kennis van genomen. Maar al die slecht geïnformeerde onbenullen zijn wel gaan stemmen op een regering die dit in het geheim heeft toestaan!!

NOG MEER ONBENUL

Nu het volkstuinseizoen weer voor de deur staat hadden we de jaarvergadering van ons volkstuinencomplex. De kosten voor de grond gaan de komende jaren met 15% per jaar omhoog, want de gemeenten komen geld tekort. Ik zou elke bezoeker van de voedselbank een volkstuin kado doen en daarmee bakken geld besparen maar daar denken de geleerde heren klaarblijkelijk anders over. We hebben nog een zestal percelen braak liggen, het is dus verstandig om daar wat reclame voor te maken. De stukjes volkstuin liggen er echter wat verwilderd bij en er is wat hardnekkig onkruid. Je moet weten dat slechts een drietal huurders biologisch tuinieren en de opmerking van een van de leden om de stukjes grond wat toonbaarder te maken door het met Roundup te bewerken stuitte niet op enig verzet. Dat Roundup niet meer door particulieren mag worden toegepast omdat het kanker veroorzaakt, is waarschijnlijk nog niet doorgedrongen tot deze natuurkenners.

Tijdens dezelfde vergadering werd nog even geïnformeerd naar de ‘gezondheid’ van een van de leden die in het ziekenhuis lag met K… Klaarblijkelijk hebben veel mensen het ‘mogelijke’ verband nog niet ontdekt. Als de dokter vervolgens zegt een lichaamsonderdeel te verwijderen of met zwaar vergif te gaan behandelen volgen ze braaf de aanbeveling op.

BEROOFD MET OPEN OGEN

Ik denk dat iedereen het weleens meegemaakt heeft dat er iets van je gestolen is. Bij mij is het slechts enkele maanden geleden dat ze mijn autoruitje ingeslagen hadden om er een tas met kleren uit te ontvreemden. De auto stond om negen uur ‘s avonds in het volle licht geparkeerd slechts tien meter bij mij vandaan voor een wegrestaurant. Die kleren zijn jammer maar het oponthoud en bijkomende werk zijn reuze vervelend.

In het buitenland vinden nu met de regelmaat van de klok grote massale demonstraties plaats tegen de roofzucht van de EU die de banken compenseren voor hun ongeoorloofde en ongestrafte goklust. Dat wij dit nu allemaal moeten betalen blijkt in sommige EU-landen nog niet helemaal doorgedrongen te zijn. Spaarcenten en pensioenfondsen staan letterlijk te verdampen en dit gaan vele mensen al dit jaar in hun portemonnee voelen. Maar waar blijven de massale protesten hier in ons landje? De media willen ons nog steeds doen geloven dat wij hier het beste pensioenstelsel hebben in de wereld. Jij mag het geloven maar ik doe dat al meer als tien jaar niet meer.

AGENDA 21

Heeft het zin om er hier op in te gaan wat er nog allemaal meer speelt in de wereld – zoals Agenda 21- als men voor de meest in het zicht zijnde zaken al stekeblind is?

Elie Wiesel, een overlevende van gevangenkamp Auschwitz stelde: “We moeten partij kiezen. Neutraliteit helpt de onderdrukker, nooit het slachtoffer. Stilte moedigt de beul aan, nooit de gekwelde. Soms moeten we ons ermee bemoeien. Wanneer mensenlevens in gevaar worden gebracht, wanneer de menselijke waardigheid in gevaar is, nationale grenzen en gevoeligheden irrelevant zijn geworden. Overal waar mannen en vrouwen worden vervolgd omwille van hun ras, religie of politieke opvattingen, moet die plaats -op dat moment- uitgroeien tot het centrum van het universum”.

LETTERLIJK VERTAALD …

… in klare taal staat hier te lezen dat je een keuze MOET maken om je eigen hachje te redden. Je kunt een ander niet laten stikken door de lippen stijf op elkaar te houden. Jij bent immers de volgende die geslacht gaat worden… of denk je dat JIJ de dans wel kunt ontspringen als je in landen om je heen de armoede en het verval ziet toeslaan?

Jij zal ook anderen moeten informeren zodat ze met de verkiezingen niet als gehersenspoeld stemvee braaf hun eigen ondergang ondertekenen. Jij zult ook anderen moeten informeren zodat ze gezonde voeding gaan kiezen en niet in het web van de farmacie verzeild raken.

Jij hebt het gemakkelijk… nu je achteraan kan aansluiten in de rij van mensen die dat allemaal al uitgezocht hebben. Voor gek verklaard werden, voor complotdenkers, voor doemdenkers.

Maar ik zie mensen NU doodgaan terwijl ze alle mogelijkheden onontdekt aan zich voorbij hebben laten gaan omdat ze daar geen kennis van hadden. Of… omdat naasten die het verschil hadden kunnen maken…. nog geen kant gekozen hadden!

— Henk Mutsaers

you must take a stand