Geheime House-memo vrijgegeven: het side effect, de leugens en het grotere geheel

Save as PDF 

zombies Geheime House-memo vrijgegeven: het side effect, de leugens en het grotere geheel  Waarom volgen we op dotcom.radio, Gedachtenvoer, het Facts Forum en dotcomnieuws de Amerikaanse politiek de laatste tijd op de voet? Omdat wij denken dat de politiek in Amerika gevolgen gaat hebben op het politieke wereldtoneel, een giga impact met schokkende onthullingen en hopelijk positieve ontwikkelingen op termijn. Maar voor het zover is zullen er vele als zombies levende mensen ruw wakker geschut moeten worden om ze bij de les te krijgen.

Wakker geschut MOETEN worden, … Waarom de Amerikaanse politiek NU zo alles bepalend kan worden voor onze toekomst?

zombies turn back

… anders blijven ze als zombies door het leven gaan om als dode vis af te drijven met de stroom. Soms inderdaad met de dood als gevolg, nodeloos omdat ze niet op de hoogte waren van hun eigen ondergang . En dat, …. dat zie ik nu iedere dag gebeuren. Artikelen als dit onderstaande is wellicht meer voor de gevorderde “connecting de dots” lezers [verbind de aanknopingspunten], maar het maakt wel duidelijk dat de media waar de gemiddelde zombie zijn informatie haalt, als dit al het geval is, verstrikt raakt in het web van leugens. — Henk Mutsaers

Doorzie de leugens en het effect van het hele plaatje

5 februari door Jon Rappoport

De 4 pagina’s tellende memo van het House Intelligence Committee is vrijgegeven.

De heisa over de memo die de reputatie van de FBI en het Ministerie van Justitie (DOJ) oneerlijk “beschadigt” is een grap.

Dezelfde types democraat-ideologen die nu deze lijn volgen, schreeuwden tegen de FBI, decennia geleden, toen COINTELPRO, het bureau om spionnen binnen dissidente linkse groepen in de VS te plaatsen werd blootgesteld. Maar plotseling is de FBI nu puur de drijvende kracht, en haar reputatie mag niet besmeurd worden anders zou de democratie zelf kunnen instorten.

En in meer recente tijden, liet de reguliere linkse pers, zonder een greintje spijt of zelfverwijt, enorme fraude en incompetentie, blootstaan ??in het hooggewaardeerde forensische laboratorium van de FBI en stak een dolk in zijn hart:

Washington Post, 18 april 2015: “Het ministerie van Justitie en de FBI hebben formeel erkend dat bijna elke onderzoeker in de elite forensische eenheid van de FBI een foutieve verklaring aflegde in bijna alle processen waarin ze bewijsmateriaal tegen criminele aangeklaagden hebben aangeboden gedurende een periode van meer dan twee decennia vóór 2000 … de zaken omvatten die van 32 ter dood veroordeelde verdachten … Daarvan zijn er 14 geëxecuteerd of gestorven in de gevangenis … ”

Dus vergeet het idee dat Links dapper probeert de reputatie van het FBI te beschermen. Links wil zeggen dat Trump een oplichter en een verrader is; en alles wat daarvoor werkt, inclusief het verspreiden van lof over de FBI als een heilige kerk dat is onderdeel van het plan, het spel zoals het gespeeld wordt.

De memo van de House Committee vormt de kern van de beschuldiging dat de FBI / DOJ die het Trump-team bespioneerde werd gelanceerd of uitgebreid na het verkrijgen van een FISA-rechtbankbevel.

En met dat bevel werd de deur geopend om Trump’s – teamlid, Carter Page, te bespioneren, op basis van het beruchte Trump-dossier, samengesteld door ex-MI-6-agent Christopher Steele.

Maar wacht. Het dossier werd gekocht en betaald door het Democratic National Committee en het Hillary Clinton-kamp. En daarom, in feite, werd een politiek samenzwering gelanceerd om de verkiezing voor Hillary te winnen en begon het balletje tegen Trump en zijn veronderstelde Russische connecties te rollen.

Dat is al erg genoeg, maar dat is niet alles.

De focus komt terug op het Trump-dossier. Was het nep of echt? Was het nauwkeurig of voorgekookt? Als het nep was, stort een hele pijler van het FBI / DOJ-onderzoek van Trump – inclusief de Mueller-sonde – in elkaar.

Veel waarnemers hebben het dossier in de war gegooid, maar ze missen een punt dat op een heldere dag opvalt als een berg. Ik zal het uitleggen.

Het Trump-dossier: waar heeft niemand het over

Het fantastische verhaal van een Britse spion.

Eerst een beetje achtergrond.

Het vuile dossier van Trump heeft verschillende beweringen gedaan:

Ten eerste: Rusland had sterk chantage materiaal over Trump en KON DERHALVE EEN ZITTENDE PRESIDENT VAN DE VERENIGDE STATEN CONTROLEREN; Twee: De meeste verdoemenis in dat materiaal was, dat Trump prostituees gebruikte terwijl hij in Rusland was, en betaalde verschillende van hen om te plassen op een hotelbed waar Obama ooit in had geslapen; Drie: Rusland heeft e-mails van de DNC (Democratisch Nationaal Comité) gehackt en doorgegeven aan WikiLeaks die ze heeft gepubliceerd. De e-mails waren schadelijk voor Hillary en hielpen Trump de verkiezingen te winnen; Vier: Rusland wilde duidelijk dat Trump de verkiezingen zou winnen.

De Britse ex-spion Christopher Steele, die het dossier samenstelde, werkte ooit in Rusland en zou daar naar verluidt veel connecties hebben.

Steele verzamelde het Trump-dossier na overleg met een aantal Russen en verspreidde wat geld rond.

Steele beweert in het dossier dat hij sprak met goed geplaatste Russische functionarissen. Dat is waar hij zijn informatie vandaan haalde.

Wat??

Waarom zouden deze Russen met hem praten? Waarom zouden deze Russen een vermeend complot onthullen om de verkiezingen aan Trump uit te reiken?

Als zo’n Russisch complot zou bestaan, zou het een heimelijk geheim zijn.

ZEER STRAK GEHEIM GEHOUDEN. OMDAT HET DE NUMMER EEN RUSSISCHE SAMENZWERING AFPERS MOGELIJKHEID ZOU ZIJN.

EEN MOGELIJKHEID VOOR ALLE TIJDEN.

DE HEILIGE GRAAL.

BLACKMAIL-CONTROLE OVER EEN ZITTENDE PRESIDENT VAN DE VS

Maar toch, hier zijn er Russische inlichtingenmensen die het bedje van Steele spreiden, een voormalige Britse spion.

Het uit de school klappen zou gelijk zijn aan het plegen van zelfmoord, omdat hun Russische collega’s en superieuren ze kunnen opsporen en identificeren, omdat ze in het verleden connecties hadden met Steele.

Steele gaat naar Rusland, gaat zitten met een aantal Russische inlichtingenmensen, stelt hen vragen, en ze vertellen hem alles over een top geheim plot om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden en het CONTROLEREN VAN DE PRESIDENT VAN DE VERENIGDE STATEN. Geen probleem.

OF … Steele heeft nooit alle informatie in het Trump-dossier verzameld. Hij maakte ongegronde gevolgtrekkingen. Hij verzon de belangrijkste feiten. Hij wilde zijn werkgevers, Hillary Clinton, en de DNC tevredenstellen. Ze wilden vuiligheid over Trump uitstorten en hij gaf ze vuiligheid.

Daniel Craig zou de Steele-rol in een Netflix-serie kunnen spelen.

Ik ben bezig met een script. Dit zijn de eerste paar regels:
———-
Steele: Hallo, Ivan, kent u mij nog?

Ivan: Wel, ja Chris Steele! Ik heb je al jaren niet gezien. Eens kijken, je werkte vroeger voor MI-6 hier in Moskou, toch? Doen alsof je een diplomaat was. Ja, we hebben toen een paar lunches gehad.

Steele: Juist. Luister, ik vroeg me af of je me iets kunt vertellen over een supergeheim bestand dat jullie over Donald Trump hebben opgebouwd. Dit is natuurlijk niet zeker.

Ivan: zeker. We chanteren hem. Als we hem kunnen helpen de verkiezingen te winnen, zal hij volledig onder de duim zijn. Dit is een Poetin-operatie. Het is een beetje lawaaierig hier in het restaurant. Waarom gaan we niet naar mijn kantoor dan laat ik je alle gegevens in zien.

Steele: Dat zou geweldig zijn.

Ivan: Poetin wil dat Trump wint. Ik hou niet van Trump. Ik geef de voorkeur aan Hillary. Ik neem aan dat jij dat ook doet.

Steele: Nou, natuurlijk. Ik werk voor haar. Daarom ben ik hier.

Ivan: Geweldig …
————

Het is een echte hit.

Het is zo geloofwaardig.

Nu naar het grotere geheel: in welke mate is de geheime memo van het Huis, zojuist vrijgegeven, een gelimiteerde ontmoetingsplaats?

Als de FBI / DOJ een nep dossier aan de FISA heeft aangeboden om een ??bevel te krijgen om het Trump-team te bespioneren, wat hebben ze dan nog meer gedaan?

De FBI, de CIA en de NSA vormen een sleepnet van toezicht in heel Amerika en verzamelen miljarden berichten. Moeten we geloven dat het FISA-bevel de enige poging was om toestemming te krijgen om Trump te bespioneren? Of dat legale toestemming in de eerste plaats een probleem was?

Natuurlijk was het dat niet. De memo van het Huis concentreert zich op de juridische kant van de dingen als een rookgordijn.

Een gepolitiseerde groep van spionage agentschappen zou veel verder gaan in het bespioneren van Trump – maar verder hebben we het over het bespioneren van alle burgers, inclusief het Congres en andere overheidsfunctionarissen, ongeacht de partijafhankelijkheid.

Er is slechts één barrière waar de NSA, de CIA, de FBI en andere inlichtingendiensten mee te maken hebben: wanneer ze op criminele wijze surveillance materiaal gebruiken, hoe kan het materiaal worden vrijgegeven en vals worden toegeschreven aan andere bronnen?

Dit is analoog aan ‘parallelle constructie’. Als een wet handhavingsinstantie illegaal verkregen bewijsmateriaal probeert te gebruiken als basis voor vervolging, zal een rechtbank het bewijsmateriaal niet toestaan. Daarom moet het bureau een “parallel” onderzoek verzinnen dat via een andere route het gewenste doel bereikt.

In het geval van het bespioneren van overheidsfunctionarissen, is deze “parallelle route” vrij eenvoudig af te troeven. Het is bijvoorbeeld gelukt door anonieme lekken naar de pers.

Je zou dit meta-data-bestuur kunnen noemen. Ambtenaren worden bedreigd, gechanteerd, besmeurd en gecontroleerd door inlichtingendiensten.

Het werkt. Er is geen behoefte aan een Steele-dossier dat Rusland en Poetin of een buitenlandse actor de schuld geeft. Het feit dat de Russen de schuld worden gegeven – met voldoende persondersteuning – doet de aandacht aftrekken van de lopende, in eigen land uitgevoerde activiteiten.

Het Trump-FISA-dossier schandaal is slechts het topje van een buitengewoon grote surveillance-ijsberg.

Een Amerikaanse ijsberg.

William Binney, cryptanalyst-wiskundige, diende 30 jaar bij de NSA: “De FBI heeft toegang tot de verzamelde gegevens, die in feite de e-mails zijn van vrijwel iedereen in het land. En de FBI heeft er toegang toe. Alle congresleden zijn ook in de gaten gehouden, niemand is uitgesloten. Ze zijn allemaal inbegrepen. Dus ja, dit kan iedereen overkomen. Als ze om wat voor reden dan ook een doelwit worden – ze zijn het doelwit van de overheid, de overheid kan binnendringen, of de FBI of andere instanties van de overheid, ze kunnen in hun database gaan zoeken, al die gegevens verzamelen die ze over de jaren heen verzameld hebben en we analyseren het allemaal. We moeten dus actief analyseren wat ze de afgelopen tien jaar allemaal hebben gedaan. ”

Dat is veel meer spionage dan drie warrants die door een FISA-rechtbank zijn toegekend aan het Trump-team. Maar je wordt verondersteld naar de bevelen te kijken en hoe ze werden verkregen, en niet naar de muur-tot-muur data kijken van elke Amerikaan.

Het is de bedoeling dat je verwikkeld raakt in de Republikeinse leden van de House Intelligence Committee versus de Democratische-leden, terwijl ze beschuldigingen naar elkaar smijten.

Het is niet de bedoeling dat je beseft dat de NSA al duizenden Trump-gerelateerde documenten heeft die illegaal zijn verkregen gedurende een lange periode, evenals Obama-gerelateerde documenten en documenten over iedereen die elektronisch communiceert.

De eindeloze spionage is niet bedoeld om terroristen te vangen. Uiteindelijk is het niet eens voor chantage. Het is voor de implementatie van een langetermijnplan om elke persoon te profileren en te volgen – de natte droom van de Technocraten – en de real-time aanhoudende energieconsumptie van elk mens zal radicaal worden verminderd, met quota numeriek toegewezen van Boven, en geregeld, bij automatische knelpunten, in de moedige nieuwe wereld van gepromote en gefabriceerde schaarste.

“We zijn de planeet aan het redden. Bedankt voor je (gedwongen) deelname. Gelukkig zijn. Voel je geïnspireerd. ”

Het is niet de bedoeling dat je daar naar kijkt en je ertegen verzet.


Noot: De nieuwe wereld van technocraten zou – volgens hun natte droom – eruit komen te zien als een wereld geleid door een alleswetende overheid die op alle punten kan sturen, leiden en dicteren, van de wieg tot het (geplande) graf. Met elektronische “munten” kan je de toegang ontzegd worden tot de samenleving. Met vaccinaties de mogelijkheid tot voortplanting ontzegd worden, en met chemotherapie en andere “geneesmiddelen” het leven beëindigd worden. Met elektronische wapens wordt je stemming beïnvloed nu steeds meer mensen ontdekken dat dit met fluoride ook zo gedaan werd zoals eveneens met vele andere toevoegingen als MSG en aspartaam andere aspecten. Het gevaarlijke, goedkope, geestdodende of grote precisie vereisende werk wordt gedaan door het robot leger, de overbodige mensen worden met een basisloon afgescheept. Toekomstmuziek of de realiteit van het NU (?) — HM