Geen Fake News: Samenzwering van de FBI, DNC en DOJ tegen President Donald Trump bloot gelegd


Donald J Trump Geen Fake News: Samenzwering van de FBI, CIA, DNC en DOJ tegen President Donald Trump bloot gelegd

Deze week maakte President Trump zijn persoonlijke Fake News Awards bekend daarmee vooruitlopend op de Fake News industrie zelf. Immers, deze industrie heeft zelf de mond vol over fake news en willen via Facebook, Google en de MSM media de totale controle verwerven over de nieuwsvoorziening. Via slimme algoritmes worden automatisch berichten lager geplaatst zodat onwetenden nog langer in het donker gehouden worden. [update video 19-01-2018]

de Trump deep state oorlog

The Fake News Awards en de winnaars zijn: (tromgeroffel)

The News York Times staat met stip op nummer #1. Alle grote jongens staan er in ABC #2, TIME Magazine #4, The Washington Post #5, Newsweek report #8, maar de grote overal winnaar is het Fake News Network FNN of-te-wel CNN met maar liefst 4 vermeldingen. De FNN waarvan 90% van het Trump nieuws negatief is en dikke leugens bedoeld om het eigen blazoen schoon te houden zodat de echte samenzwering mat Rusland [Uranium One] in het donker en onontdekt blijft.

donald J Trump fake news awards 2017

Terug naar het echte nieuws de blootgelegde samenzwering! (video)

[2.05 min] Agenten van de FBI en vertegenwoordigers van het US Department of Justice (gerechtigheid) kortweg het DOJ worden beschuldigd van een samenzwering tegen de zittende president wat nog nooit is voorgekomen in de geschiedenis wat kan uitgroeien tot een constitutionele crisis.

Een aantal mensen gaan hiervoor achter de tralies verdwijnen.

Sommige mensen zijn nu zeer bang geworden en hadden niet verwacht dat Trump zou kunnen doen wat hij nu doet. Trump blijkt inderdaad het losgeslagen projectiel waarvan hij beschuldigd wordt. Alleen gaat “dat projectiel” nu wel effectief doel treffen! [4.00 min] Zijn de ambtenaren van de CIA en FBI dan onbetrouwbaar? Nee het zijn over het algemeen hard werkende en betrouwbare mensen maar de samenzwering speelt zich in de absolute top af.

Natuurlijk valt de naam Hillary Clinton weer waar James Comey spionage opdrachten uitvoerd in opdracht van #crookedhillary. De insider die informatie lekte naar de FNN [Fake News Networks]

[6.00 min] Notabene Special Counsel Robert Mueller doet onderzoek naar de vermeende Trump Rusland connectie en was in realiteit zelf betrokken bij de geheime frauduleuze Uranium One overeenkomst. En, … zo zitten er nog vele anderen lijken in de kast van de Deep State die doodsbang zijn dat Trump verder gaat zoeken als eerste President sinds JFK. John F. Kennedy waardoor je gelijk weet waarom hij indertijd vermoord was. Hij wist te veel, iets waarvoor Trump nu onder 24/7 beveiliging staat. Hij is waarschijnlijk de best beschermde President ooit.

Donald J. Trump …
… heeft de oorlog verklaard aan de Deep State!

[19.30 min] De wereldwijde pedofilie netwerken in regeringskringen, koningshuizen en Holywood, het netwerk van geestelijk gestoorde mensen, het netwerk van corruptie, het netwerk van afpersing. Het is een nationale bedreiging voor Amerika waarvoor Trump het leger gaat inschakelen. [Gaat dit leiden tot internationale arrestaties?]

[24.40 min]

De pers blijft zwijgen over de duizenden arrestaties die plaats vonden in deze pedofilie netwerken in 2017 en over de executive order van Trump. Waarom? Omdat de media onderdeel zijn van het Deep State netwerk, het pedofilie netwerk.

[noot: En dat is dus het nieuws waar “wij’ elke dag naar kijken en velen denken goed geïnformeerd te zijn. Het meest recente wereldwijde Fake News bericht is over de Shithole country’s wat Trump nooit heeft gezegd zeggen getuigen. Maar wat zich nu als een boemerang keert tegen de FNN media want de bevolking is het eigenlijk wel eens met Trump als hij dat gezegd zou hebben. Het is immers de taal van de straat.]

De Clinton Foundation is al een jaar geleden gesloten en de files na de kerst in 2017 verbrand, een teken aan de wand.

De wereld staat op een kruispunt, Donald J Trump, die geen idee had hoe diep het rabbit hole werkelijk zou zijn kan geen vluchtweg meer nemen, hij toont moed en visie. Het is erop of eronder! Maar niet alleen voor hemzelf maar ook voor ons, voor de wereld.

Ga jij dit bericht delen of maakt het je niet uit om slaaf te blijven? Maakt het je niet uit om onrecht te zien en verder niks te doen? Wellicht is er een heel piep klein beetje moed voor nodig om dit te delen in je netwerk (?) Echter, jij hoeft je leven niet te riskeren zoals Trump, een risico wat hij nu wel aan zijn broek heeft hangen.

De oorlog tegen de Deep State is echt en nu gaande een oorlog die vele malen belangrijker is dat de uitkomst van WO 1 en WO 2.

– Henk Mutsaers

update video 19-01-2018

Open brief uit Brittain, ….