Gedachtenvoer: Disclaimer


monitor signaal Gezondheid Disclaimer | Advertenties op deze website | Cookies | Privacy |

Of het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; “Wat moet ik doen“, maar, “Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te nemen“. Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet!

disclaimer

Advertenties op de website

Een website beheren kost enorm veel tijd en energie, verreweg de meeste website beheerders doen dit uit passie. Echter, ook dan zal de schoorsteen moeten blijven roken. Hetzij via donaties of adverteerders. Nadat de inkomsten van de Google AdSense dermate terugliepen en in mijn geval zelfs tot een totale boycot hebben geleid vanwege de aart van de content waren we blij met het initiatief van SAAM. Besloten is om met deze website aan te sluiten bij deze groep die in zee zijn gegaan met een professioneel advertentie wervingsbureau NextDay.media. SAAM is een samenwerkingsverband van verschillende alternatieve websites waarvan er verschillende zijn die graag nog meer tijd in hun passie willen steken en daar hangt vaak een prijskaartje aan vast.

De vraag die ons allen bezig houdt, de een meer als de ander, is: “wat en wie krijgt er toegang tot onze platforms?”

Voor mij persoonlijk is die vraag eenvoudig te beantwoorden. Een foute adverteerder zal geen klikken kunnen verwachten van bewuste consumenten. De “klik” is er dan simpelweg niet. Is er een bedrijf bij dat de markt wil verkennen met nieuwe duurzame / gezonde producten dan is dit het platform waar zij die doelgroep kunnen vinden. Wij zetten dan ook graag “de deur open” om op deze manier samen met onze bewuste bezoekers een platform te geven aan deze bedrijven.

Er zal dus best hier en daar nog wat fout gaan in de ogen van mij en onze lezers, maar ik vertrouw erop dat jullie “die klik” dan niet gaan maken en aangezien de resultaten meetbaar zijn gaan deze adverteerders vanzelf afhaken waarbij ruimte beschikbaar komt voor bedrijven die net als wij zich willen inzetten voor een betere wereld en er een duidelijke “klik” is.

Voor adverteerders, neem contact op met SAAM. (komt binnenkort)


Om onze politieke, financiële, economische en andere systemen te kunnen begrijpen in de wereld moet je actief op zoek gaan naar informatie om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Het volgen van de reguliere maar vooral de alternatieve media hierbij is essentieel omdat je anders al ziende blind zal zijn! Chemtrails, 9/11, HAARP, het Illegaal geld piramide systeem, Medicijnen, etc, etc, Geloof niets maar ga zelf actief uit op onderzoek. — Henk Mutsaers

“De beste studenten zijn diegene die zichzelf onderwijzen”

# Wil je zelf een bijdragen leveren, een goed artikel vertalen of schrijven stuur dan een bericht per eMail  

Websites die samenwerken met het SAAM initiatief 


binnenkort vindt je hier de lijst