Gebruik jij je hersenen nog wel eens de laatste tijd of ben je al half hersendood?

Denk jij nog wel eens na ?

afgevoerd via het riool Pas op …. dat je niet meedrijft naar het afvoerputje

Luisterend naar de radio (deejays en actualiteiten – de TV kijk ik nog maar zelden) zit ik (te) veel met kromme tenen te luisteren naar mensen die op het niveau functioneren van napraat machines. Ik vraag mij echt af of zij nog wel over de capaciteit beschikken om zelfstandig na te denken, iets voor zichzelf te analyseren. Maar er is hoop, Alzheimer is ook in de meeste gevallen te genezen!

denk jij wel eens na

Gebruik jij je hersenen nog wel eens … of ben je al half hersendood?

Om met de laatste stelling te beginnen; “Alzheimer is te genezen”. “Een groep van artsen uit de VS hebben een aantal ernstige gevallen van geheugenverlies met succes kunnen behandelen. Na drie tot zes maanden verdwenen de geheugenproblemen bij negen van de tien patiënten. Bij één patiënt werkte het programma niet, ondanks tweeënhalf jaar van behandeling. [Bron]

Om te begrijpen wat ik bedoel, we kunnen mensen die niet meer zelfstandig kunnen nadenken en alleen het nieuws op radio / tv en de krant napraten ook weer reanimeren en “gezond” maken. Leren weer zelfstandig na te denken. Ga om te beginnen eens terug naar je schooltijd. Daar leerde je uit de schoolboeken de “feiten” kennen. Maar werd je wel eens gevraagd in groepsverband om te analyseren waarom iemand iets deed, waarom er mogelijk in de geschiedenis een bepaald “iets” gebeurde? Ik kan mijzelf niet herinneren dat mij ooit gevraagd is om mijn analytisch vermogen aan te spreken. Er werd mij verteld, zo is het en niet anders! Men noemt dit ook wel iemand conditioneren zodat je dat in je latere leven ook niet meer doet. Klaarstomen voor de maatschappij.

Ook mensen die in hun werk gewend zijn om analytisch te denken -vergeten- dit vaak te doen bij nieuws en wereldvraagstukken. De media kun je vergeten als informatiebron. Dat Alzheimer te genezen is wist je vast niet en heb je zeker niet gelezen in de krant terwijl het “leven” reddende informatie is! En dan hebben we het nog niet gehad over kanker wat ook in de meeste gevallen te genezen is! Dat wist jij ook niet (of je wilt het niet geloven) Maar ga je dan tenminste eens afvragen waarom mensen zoals ik dat stellig geloven. Het is niet dat ik goed gelovig ben maar gewoon mijn onderzoek heb gedaan, boeken, internet, lezingen en interviews voor mijn eigen radioprogramma. Ik vindt het ook best bijzonder dat ik mailtjes en bedankbrieven heb gekregen van mensen die ik levensreddende informatie heb kunnen verstrekken.

Het is echter de allerhoogste tijd dat al die andere mensen die nog niet zo bewust in het leven staan gereanimeerd worden. Dit zou een reden kunnen zijn:

Wie met de stroom meedrijft, is het eerste bij het afvoerputje

Als jij namelijk ongeïnformeerd bij de dokter komt met een probleem dan ga je tien tegen één met een medicijn naar huis om langzaam maar zeker van de regen in de drup te geraken omdat medicijnen nooit genezen maar klachten onderdrukken. Mensen onderdrukken noemen ze dictatuur en medisch je klachten onderdrukken noem ik simpel kwakzalverij! Stress, gebrek aan goede vetten, mineralen en vitaminen (in deze volgorde) is wat er verkeerd gaat.

Het internet en vele boeken staan er vol mee, …. ben jij nu echt zo … slecht geïnformeerd dat je dit niet weet … of mag ik zeggen … zo dom … dat je dit niet geloofd … of niet ZELF onderzocht hebt? Laat het dan eens testen.

Hoe moet je dat laten testen?
Stel je auto doet het niet meer, Je gaat naar de garage waar de monteur zegt; “Hij moet het doen want er zit voldoende brandstof in de tank”. Ik weet zeker dat je die monteur voor gek verklaard. Waarom geloven mensen dan een dokter als hij zegt; “Ik heb je bloed nagekeken en alles is in orde”. Ten eerste, is dan alles getest? (Heel duur) … of alleen het spectrum wat de dokter opgegeven heeft. Dat bloed kun je vergelijken met die tankinhoud, men kan zien als er ernstige tekorten zijn maar of de stofwisseling iets met de aangeboden “brandstof” heeft gedaan weet de dokter ook niet. Daarom laat ik zelf liever mijn gehele energetisch systeem nakijken zodat ik weet wat er op alle fronten gebeurd op dat moment. Vitaminen, mineralen samenwerkend in teamverband, gifstoffen, stress, etc, etc. Mensen die onnadenkend leven geven het allerbelangrijkste wat ze bezitten uit handen; “Hun gezondheid!”

Je kan de waarheid niet veranderen, maar de waarheid kan jou wel veranderen

En zo zijn er talloze zaken die het licht niet kunnen verdragen waar jij wellicht ook geen enkele weet van hebt. Dagelijks hoor ik mensen praten over de opwarming van de aarde door Co2. Haha, … ik heb vanaf dag één mijzelf afgevraagd hoe dat kan? Ik werkte immers op een elektriciteitscentrale en wist dat de vrijgekomen Co2 gebruikt werd door de tuinders in hun kassen om de planten sneller te laten groeien. Co2 blijkt dus essentieel te zijn in de natuur. Je zou je dus af kunnen vragen of er wellicht ergens een balans verstoord is? En als je dit al gaande onderzoekt stuit je van zelf op tegengeluiden van wetenschappers die aantonen dat de wereld niet aan het opwarmen is maar langzaam afkoelt de laatste 15 jaar en al die media verhalen een DIKKE leugen zijn. Bang makerij om geldelijk gewin en onderdrukking. Hoe komt het, … dat jij dit niet weet allemaal?

Dan zijn er de Chemtrails waar men sinds de afloop van de tweede wereldoorlog mee aan het experimenteren is en de laatste tien jaar op grote schaal toepast. Als jij dit niet weet, onderzocht hebt of niet geloofd heb JIJ een DIK probleem. Deze Chemtrails tasten namelijk je persoonlijke gezondheid aan. Ontgiften is essentieel dus super belangrijk. Als jij jezelf nu afvraagt waarom iemand zoiets misdadigen kan doen in een wereld waarin ze zelf ook leven? Dan ben je -eindelijk- op de goede weg! “Zij” weten dus “iets” wat jij (nog) niet weet. Hoe ze anderen kunnen benadelen en zichzelf beschermen.

Eindelijk na vele jaren begint langzaam in de wereld door te dringen dat ons geldsysteem zo onbetrouwbaar en verrot is als maar kan. Het oude gezegde van Robin Hood, steel het geld van de rijken en geef het aan de armen is nu honderdtachtig graden omgekeerd. De rijken stelen van de armen om nog meer macht uit te kunnen oefenen.

Staken, Protesteren?
Maar het gaat nog veel verder. Oorlogvoeren is bij uitstek HET middel om superrijk te worden en meer en meer macht naar jezelf toe te trekken. Dictatuur met Satanische bewindvoering.

Ik zie mensen staken maar zal daar zelf nooit aan meedoen, totaal verloren moeite. De stakers worden in het gareel gehouden of in elkaar geslagen door … de politie … mede door ingehuurde relschoppers. Vervolgens worden de beelden niet uitgezonden op de gecontroleerde media of de feiten verdraaid en belachelijk gemaakt. Zonde van de tijd die je waardevol kan besteden aan een volkstuin, LETS kring of andere activiteiten die indruisende tegen de agenda van de Nieuwe Wereld Orde die uitsluitend kan bestaan door de volgzaamheid van de “onwetenden” – de slaafse volgelingen – de mensen die nooit zelfstandig nadenken, analyseren, onderzoeken.

Spreuk: Piekeren neemt de zorgen van morgen niet weg, maar wel de kracht van vandaag

— Henk Mutsaers

P.S. Hoe het allemaal begonnen is? Bekijk de onderstaande video maar eens, Slechts 3,5 uur waarbij ook voor mij weer enkel puzzelstukjes op zijn plaats vielen.

[Met dank aan Stop De Bankiers]