GcMAF, de ontbrekende schakel voor je gezondheid?

 

GcMAF, jouw ontbrekende gezondheid schakel ?

GcMAF yoghurt Er zijn hele websites te vullen met informatie over GcMAF, wat het is, hoe het werkt, wie er allemaal gestorven zijn om GcMAF beschikbaar te maken voor het grote publiek, enzovoorts, maar op het internet is er meer dan genoeg over te vinden.

5 miljard mensen maken zelf GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor) aan in hun lichaam, bij de rest is er “iets” verkeerd gegaan, …

GcMAF en gezondheid

GcMAF, BRAVO yoghurt en wat doen we daarmee?

Klik bijvoorbeeld op deze link voor meer Nederlandstalige informatie: Want To Know

Van leek tot leek, kan ik je het volgende vertellen: GcMAF is een lichaamseigen stof die in een gezond lichaam het immuunsysteem aanzet om duizenden ziektes te bestrijden. En dan niet zomaar een kou of een griepje, maar in de meeste gevallen kennelijk ook kanker, autisme, vermoeidheidssyndroom en neurodegeneratieve ziektes als Alzheimer.

Bij veel mensen is dit GcMAF niet of niet voldoende aanwezig door virussen,
kanker en mogelijk door vaccinaties.

Bij die mensen kan het van buitenaf worden ingebracht. Als dan ook nog het vitamine D niveau op peil wordt gehouden, zal het GcMAF al snel beginnen met het activeren van de macrofagen die nodig zijn om ziektes te bestrijden. Na een tijdje zou het immuunsysteem het dan weer op eigen kracht moeten kunnen doen.

Deze GcMAF is beschikbaar (als je de juiste kanalen kent) en kan door een behandelend arts/therapeut via een injectie op de juiste plaats worden ingespoten. Zoiets wordt natuurlijk niet vergoed door onze ziektekostenverzekeraars en als je ernstig ziek bent en veel van dit spul nodig hebt, kan dat een kostbare kwestie worden.

Oraal innemen van GcMAF schijnt niet te werken, het maagzuur breekt de stof af.

Dr. Marco Ruggiero ontwikkelde iets wat wel lijkt te werken. Het is een yoghurtcultuur, die, verwerkt met speciale probiotica en colostrum, hetzelfde effect zou moeten hebben als de GcMAF. Deze yoghurt zal niet snel genoeg werken voor hele ernstige gevallen, maar als boost voor het immuunsysteem zou het voor een heel groot aantal andere gezondheidsproblemen van grote waarde kunnen zijn. Dit product heet BRAVO.

De BRAVO yoghurtcultuur is een stuk duurder dan andere yoghurtculturen, maar ik kan me zo voorstellen dat mensen samen de yoghurtcultuur en de andere benodigde ingrediënten kopen, er vervolgens yoghurt van maken en die delen om er ieder voor zich vervolgens weer een grotere hoeveelheid van te maken. Je kunt van die yoghurt weer nieuwe yoghurt maken. Na dit een keer of drie gedaan te hebben, is het verstandig om een nieuwe cultuur te starten, omdat de werkzaamheid dan minder is geworden. Zo wordt niet alleen de yoghurt, maar ook de aanschafprijs gedeeld.

Yoghurt maken is niet moeilijk. Je hebt er geen dure apparatuur voor nodig.

Lees je eens in in deze materie en kijk of je er iets mee wilt doen (in groepsverband).

GCMAF

Wees niet te angstvallig met je daden.
Heel het leven is een experiment.

Ralph Waldo Emerson