Gary Null’s documantaire: De Oorlog Om Onze Gezondheid.

gay null Documantaire – oorlog om onze gezondheid
Relatief goedkope, effectieve en veilige supplementen worden aan banden gelegd of simpelweg verboden omdat het concurente is voor farmaceutische medicijnen. Rauwe melk is een bedreiging voor de volksgezondheid (volgens de overheid).

Worden wij gedwongen om GMO groenten te consumeren? Voeding met chemische hulpstoffen? Melk met groeihormonen? Vlees met antibiotica? En het antwoord is ….

dead by medicine - dood door medicijnen

DR gary null’s documantaire

Korte omschrijving video en noot: Henk Mutsaers

… en het antwoord is: Je doet dit alles al, elke dag!
Welkom in de wereld van de moderne fabrieks – en kunstmatig geproduceerde voeding. De directe lijnen van de voedingsproducenten naar de politieke zijn kort, vaak zeer doorzichtig en toch oh zo effectief om ons al die rommel goedgekeurd door de strot te drukken.

Medicijnen, waarvan bij de helft elke wetenschappelijk bewijs ontbreekt en bij vele onderzoeken gefraudeerd is, zijn gewoon op de markt verkrijgbaar. Medicijnen zoals het nu verboden Vioxx, wat meer doden heeft gekost dan twee oorlogen in het Midden Oosten, Vietnam en alle andere oorlogen bij elkaar opgeteld aan Amerikaanse zijde. En toch waren ze allen FDA goedgekeurd. Deze Amerikaanse keuringsinstantie waar de topbanen worden bezet door voormalige farmaceuten. Hoezo betrouwbaar?

De medicijnen worden voornamelijk getest in het echte leven,
waar miljoenen mensen als proefkonijn dienen. Jij?

(Noot: Mensen die de Engelse taal machtig zijn en hun eigen verantwoording nemen. Onderzoeken wat ongezonde voeding, chemische medicijnen en GMO’s betekenen voor je persoonlijke gezondheid weten al jaren de weg te vinden in de doolhof geschapen door keuringsinstanties, de overheid, de media en … dokters. Stukje bij beetje komen deze zaken nu ook aan het licht in andere talen. Maar ondanks dat blijft het mij verbazen hoe weinig kennis mensen bezitten op dit gebied. Steeds weer opnieuw zie ik mensen de verkeerde beslissingen nemen, het bos ingestuurd worden, een doodlopende weg inslaan met hun gezondheid. Dezelfde mensen die op andere gebieden alles willen weten voordat ze een beslissing nemen. Mensen die zich anders niet met een kluitje in het riet laten sturen, … maar nu wel! — HM)

Gezondheid (ziektes) is een industrie geworden waar de Rockefeller’s een grote invloed op uitoefenden zowel door het ontwikkelen van medicijnen als de opleiding van de artsen. Deze vestzak, broekzak constructie zou deze familie geen windeieren leggen, .. ten koste van .. ? De Rockefeller’s zagen het succes van natuurgenezers en homeopaten met lede ogen aan en besloten simpelweg deze opleidingen te sluiten ten gunste van de (chemische) farmaceutische opleiding.

De Rockefeller’s hadden eveneens een groot belang in de olie en chemische industrie die beiden ook een dikke vinger in de pap zouden verwerven in de voedingsindustrie. Met de productie van steeds goedkopere en winstgevende voeding werd de bevolking ook steeds minder gezond waardoor men terecht kwam in de klauwen van de farmaceutische industrie waar de mensen verder beroofd werden van hun gezondheid … en geld.

Voor het grote publiek klonk het aanvankelijk heel aannemelijk dat labels op voedingsmiddelen de ingrediënten gingen vermelden en bij medicijnen een bijsluiter verstrekt diende te worden. Als dan vervolgens bijvoorbeeld suiker al onder 27 verschillenden namen op het label komt en er legio chemische ingrediënten een goedkeuring krijgen, wie leest dan nog die labels? (Als ze al leesbaar zijn zonder loep) Maar ook medicijnen als bijvoorbeeld Vioxx hadden zo’n bijsluiter, dit medicijn kan dodelijk zijn en dat zal er ongetwijfeld niet hebben ingestaan. De FDA (voeding en medicijnen administratie) was in feite niet meer als een organisatie van zelf benoemde experts en handlangers van zowel de voeding als farmaceutische industrie. Het FDA test zelf niets maar gaat af op de aangeleverde rapporten en onderzoeken van de industrie zelf (!) Zet vervolgens wat grote farmaceuten op sleutel posities binnen het FDA en bingo. Superwinsten en legio slachtoffers!

Vervolgens is deze instantie -en vergelijkbare over de gehele wereld- de voedingssupplementen gaan reguleren, aan banden leggen of bij sommigen zelfs een totaal verbod. (Codex Alimentarius wetgeving) Bingo, de concurrentie is uitgeschakeld. De motivatie was, een grotere veiligheid te creëren voor de consumenten. Maar bij voedingssupplementen gebruik vielen al geen doden, een schril contrast met de medicijnen handel waar jaarlijks alleen al in de VS 250.000 doden te zien geeft waarbij er vrijwel geen strobreed in de weg gelegd wordt tegen deze handel. De kostbare keuringsprocedure van supplementen maken deze -reeds bewezen veilige producten- onbetaalbaar voor een grote groep consumenten.

De voeding en supplementen wetgeving is nu vervallen tot restricties
die alle trekjes hebben van pure dictatuur en tirannie!

Geen enkele fabrikant mag nog vermelden waarvoor het betreffende supplement toegepast kan worden. Letterlijk: Het verbieden van vrijheid van meningsuiting en wetenschappelijk bewijs.

(Noot: In tegenstelling van de film Bought die slechts een paar weken gratis te zien is tot 6 maart 2015 staat deze video al gratis online sinds juli 2012 en hebben al het onvoorstelbare aantal van 83.726 duizend mensen deze video gezien van de totaal 315.091.138 Amerikanen (cijfer 2012) Slechts een kleine fractie is dus op de hoogte van deze ontstellende informatie. En dat in het land waar het grootste aantal medicijnen als snoepgoed over de toonbank gaat. Waar meer als 250.000 mensen per jaar overlijden aan medicijn interacties off label gebruik, verkeerde diagnose etc. Ook op deze website zullen slechts een gering aantal mensen de video in zijn geheel bekijken wat op te maken is uit de statistieken. — HM)

dood door dokters

In het land van de blinden is één oog koning.

Noot: Originele video was verwijderd door YouTube en vervangen door deze video van Gary Null