Gaat het doek nu eindelijk vallen voor #crookedHillary #lockherup


hashtag crookedhillary Op twitter heeft Donald J Trump Hillary Clinton al de bijnaam gegeven crooked Hillary (frauduleuze)

Het kaartenhuis waarop de Obama’s en de Clintons hun aanklacht tegen Trump zijn vermeende Russische connectie hadden gebouwd is ingestort. Gisteren werd bekend dat de Clinton campagne en de DNC (The Democratic National Committee) 12 miljoen dollar betaalden voor een dossier om Donald Trump te beschuldigen van de Rusland connectie.

Hillary Clinton #lockherup

#crookedHillary #lockherup

Het modder gevecht om Rusland

Er werd een advocatenkantoor betaald die een onderzoeksbureau inschakelden die op hunj beurt een voormalige Britse spion betaalden om zo wat modder te verzamelen voor Donald Trump. Aan dit meer als een jaar durende valse toneelspel is nu dus een einde gekomen. De allereerste sealed indictments / verzegelde aanklachten van de grote stapel van inmiddels bijna 9000 stuks zijn nu openbaar gemaakt.

Op vrijdag 12-01-2018 werd een aanklacht tegen elf counters ingediend in verband met de vermeende Russische omkopingsregeling waarbij voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, de regering-Obama en Uranium One betrokken waren.

Het onderzoek naar deze “Uranium One” zaak loopt inmiddels al sinds het jaar 2009. In plaats van onmiddellijk beschuldigingen in te brengen in 2010, bleef het Department of Justice (DOJ) de zaak echter nog bijna vier jaar onderzoeken, waarbij het Amerikaanse publiek en het Congres in het duister tastten over Russische nucleaire corruptie op Amerikaanse bodem in een periode waarin de Obama administratie twee belangrijke beslissingen heeft genomen ten gunste van de commerciële nucleaire ambities van Poetin.

“In december beval procureur-generaal Jeff Sessions dat openbare aanklagers bij het DOJ begonnen met het interviewen van FBI-agenten over bewijsmateriaal dat ze hebben blootgelegd in een strafrechtelijk onderzoek naar een uiterst controversiële uraniumdeal waarbij Bill en Hillary Clinton betrokken zijn.”

Het nu blootgelegde schandaal waarvan het in de alternatieve media al lang de ronde doet zet het Watergate schandaal (1972) van voormalig President Richard Nixon twintigvoudig in de schaduw. Toen ging het slechts om een inbraak ten gunste van Nixon, nu is er moord en doodslag in het “spel”. Lock her up, sluit haar op zal echter wel sluit ze op worden in opnieuw het democratische kamp.

De Clintons hebben dankzij de vele miljoenen uit de Clinton Foundation geld genoeg gehad om steeds weer de dans te ontspringen, “gemaakt van teflon”.

– Henk Mutsaers (+ vertaling)

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer