Gaat de bezem eindelijk door de politiek?


de bezem door de politiek Ik hoop, …. dat meer mensen het toneelstuk doorzien voor 15 maart wat de Haagse Clan opvoeren met behulp van de staatsmedia. In mijn ogen is er geen enkele bestuurder geschikt om nog terug te keren in het pluche, geen enkele! Strategisch stemmen zegt Rutte want Nederland mag na Brexit en Trump niet de volgende dominosteen zijn.

Gaan er meer dominostenen vallen in Europa?

gaat eindelijk de bezem door de politiek
Waarom is er in mijn ogen geen enkele politicus geschikt om “ons” te vertegenwoordigen?

Noem me eens een naam van een enkele politicus, eentje maar, … die Chemtrails op de agenda heeft gezet. Het is duidelijk dat de gehele politiek dit onderwerp niet in de openbaarheid mag aansnijden. Intussen gaat de vernietiging van de volksgezondheid door, vele dagen soms alle dagen van de week. Ga je op 15 maart stemmen? Ga je dan dit beleid [weer] goedkeuren?

Is dat beleid er voor de bevolking, het klimaat of de geheime Bilderberg agenda?

Onze voedingsketen is nog nooit zo veilig geweest, … zeggen onze politici. Onze voedingsketen is echter ook nog nooit zo gebrekkig geweest aan voedzame stoffen. Onze voeding heeft ook nog nooit in de geschiedenis meer onnatuurlijke en maar al te vaak giftige stoffen bevat. Hoeveel kamerleden, hebben dit al op de agenda gezet? Is er de politiek nu voor ons of voor de superwinsten van het bedrijfsleven?

Sinds 2007 heb ik kennis genomen als burgerjournalist van de belachelijke werkzame status van medicijnen 11% doet altijd waarvoor het wordt voorgeschreven. Voor 51% ontbreekt elk wetenschappelijk bewijs wat tot gevaarlijke en dodelijke ongelukken leidt. Vaccinaties, daarvoor ontbreekt zelfs elk dubbelblind wel of niet gevaccineerd onderzoek door de farmaceutische industrie. [er zijn wel alternatieve en vernietigende onderzoeken] En dan nog het dodelijke chemotherapie sprookje. Hoe is het mogelijk dat ik deze onderwerpen nog nooit op de agenda gezien heb? Is er de politiek nu voor ons of voor de superwinsten van de farmaceutische industrie?

De verkeersveiligheid, de luchtvaartveiligheid, de veiligheid bij asbestverwijdering, arbeidsomstandigheden etc. daar worden miljarden aan gespendeerd. En de boer mag met roundup de gezondheid vernietigen, de voedingsbedrijven mogen met goedkeuring van de instanties ons langzaam vergiftigen. De dokter is gedwongen in een strak protocol om letterlijk als beul de patiënten naar de slachtbank te geleiden, … en waar blijft de politiek om weerlozen mensen te beschermen?

Het financieel systeem, inclusief de belasting, de Euro en het pensioen gaan zo mank en is zo duister dat de meeste mensen er geen idee van hebben hoe diep de afgrond wordt als er niet eens echte politici op gaan staan, het mandaad krijgen van de kiezers… als er nog wat te redden valt?

Ja maar, … hoor ik heel veel mensen zeggen. Al die zaken, die medicijnen, die voeding, die roundup, die chemtrails. Dat treft toch ook die politici?

Je kan natuurlijk als politicus van dat riante salaris wel biologisch voeding kopen. Je kan als je voldoende verstand van zaken hebt gebruik maken van natuurgenezers, die zijn van dat salaris ook wel te betalen. Doordat je minder belasting betaald is wellicht wat goud kopen ook een optie.

Maar die Chemtrails dan, …. nou met elke week zorgdragen voor het ontgiften, je lichaam detoxen daarmee kom je een heel eind. Maar ben je niet zwaar crimineel door anderen deze kennis te onthouden en als je het er niet mee eens bent en niet bij machte om de zaak te stoppen gewoon op te stappen uit je ambt? Wie zwijgt stemt immer toe, die is net zo crimineel als de uitvoerders en bedenkers van dat plan.

Maar ik denk dat het nog veel erger is gesteld met de politici die een oorlogsagenda koesteren tegen Rusland. Waar gaan die bescherming zoeken als de hel opnieuw uitbreekt? Dat alles en nog veel meer staat op het spel als er straks gestemd gaat worden op 15 maart.

“Mijnheer” Rutte denkt dat Nederland het land is dat de val van de reeks dominostenen kan onderbreken. De polls geven aan dat hij gelijk gaat krijgen. De verkiezingspolls zaten er echter ook naast bij Trump en de Bexit. Er is een stille groep die niet praten over al de bovenstaande zaken, die niet aanhaken als iemand op een verjaardag begint over samenzweringen maar hebben duidelijk wel hun eigen gedachten. Deze groep is niet te traceren in de polls.

En dan is er natuurlijk de verloren generatie, verdoofd door het gemanipuleerde nieuws, daar zat ik vroeger ook bij in die groep. Niet meer geïnteresseerd in dat politieke circus. Nu ben ik omgeturnd tot activist en denk ik groot en stem ik klein en vernieuwend. FvD

— Henk Mutsaers

dotcom.radio