Gaan ‘wij” van de Florijn een succes maken als alternatief voor de Euro

Betalen met de Florijn

euro De Florijn .. alternatief / vervanger / aanvulling voor de euro..

In verschillende landen waren er succesvolle alternatieven voor de Euro / Dollar als backup systeem of volwaardige vervanger om de economie draaiende te kunnen houden waar het geld schaars of te ‘kostbaar’ was geworden. Er is nu in Nederland een initiatief ondernomen met de Florijn …. zie de video …

batalen met de Florijn

alternatief geld voor de euro

Betalen met de Florijn: Website

Lees ook:

Geld versus Geluk
Wat is er met onze obsessie om steeds maar rijker te willen worden? De heilige graal om vast te houden aan eeuwig durende economische groei. Wanneer is genoeg genoeg? Voor sommige mensen lijkt het nooit genoeg. Maar eeuwigdurende economische groei op een niet-onuitputtelijke planeet is een ontsierend concept.

Het Piramide Systeem
Iedereen is op de een of andere manier wel betrokken in het grootste piramidesysteem ooit in de geschiedenis. Het systeem heet geld! Euro, Dollar, Pond etc, etc, etc!

Hoe zit dat nu met ‘ONS’ geld?
Ons hele geld systeem zit zo geraffineerd in elkaar dat de gemiddelde Nederlander “Jan met de pet” daar helemaal niets van afweet of snapt hoe dat allemaal ‘werkt’. Voor de duidelijkheid, geld werkt niet maar wij werken voor dat geld dat wij als werkvolk als ruilmiddel gebruiken.