Forum voor Democratie: gaat de Thierry Baudet illusie als een kaars uit


FvD illusieForum voor Democratie:
gaat de Thierry Baudet illusie als een kaars uit ?  Voor de verkiezingen hebben we op deze site en via dotcom.radio enthousiast campagne gevoerd voor Thierry Baudet (FvD) alleen al het idee van stemmen per Referendum sprak ons enorm aan. Ook zijn optredens in de tweede kamer, wellicht, wat onwennig, deden onze harten spreken. Nu we echter zijn ware actiepunten bekijken zakt ons de moet in de schoenen, vervaagt onze hoop weer net als bij al die andere partijen.

FvD een illusie armer?

wie stemt wat

Dit kregen we deze week te zien bij het stemgedrag van FvD, en een stem telt meer als mooie woorden!

stemmen tweede kamer over hitteprotocol

“All problems are illusions of the mind.” – Eckhart Tolle

Nu het tijd wordt voor Thierry Baudet om zijn hart te laten spreken wordt hij beneveld door het karteldenken wat hij zo verfoeit in zijn betogen en stemt hij in met de denkbeelden van de grote jongens.

Bij dotcom.radio houden we elke week de vinger aan de pols en komen de positieve bijdragen elke week weer binnen via de luisteraars. Razende Ronnie is echter de man van de feiten en hij kwam recentelijk met deze twee kartel stemgedrag uitslagen.

stemmen teflon
stemmen glysofaat

“One day everything will be well, that is our hope. Everything’s fine today, that is our illusion” – Voltaire

Klaarblijkelijk is gif lozen en toepassen in de landbouw niet zo’n probleem voor Thierry, maar voor anderen een halszaak. De roundup boys hebben al lang genoeg hun gang mogen gaan een totaal verbod heeft al lang genoeg op zich laten wachten, maar niet volgens de stem van het Forum voor Democratie, daar mogen de grote jongens doorgaan met ons te vergiftigen.

“Some people are magic, and others are just the illusion of it.” – Beau Taplin

Dat gifverhaal gaat echter nog veel verder nu het Geoengineering ook wel Chemtrails genoemd verhaal met een steeds hogere frequentie worden toegepast is de maat al lang vol. Frankenstein goochel trucs uithalen met het weer zonder de uitkomst te kunnen voorspellen en daarmee de natuur en de volksgezondheid tot een ware farce te maken. Nog geen enkele keer heb ik het FvD kunnen betrappen op een krachtig standpunt tegen deze misdaad tegen de mensheid. En Thierry, “WIE ZWIJGT STEMT IN!”

“Don’t believe everything you think. Thoughts are just that – thoughts.” – Allan Lokos,

Mocht je nog bij de grote groep zitten die geen weet hebben van deze Chemtrails misdaad,
lees de verloren generatie.

We hebben de moeite genomen via de FvD website contact op te nemen om te reageren Thierry, helaas was er niemand thuis. Met ruim een half miljoen bezoekers op gedachtenvoer, 50.000 op de dotcom.radio podcast en meer als een miljoen per jaar op leefbewust, maar mogelijk zelfs het dubbele aantal nu mensen bewust de cookies uitzetten hebben wij echter ook een stem waarmee we anderen bewust kunnen maken van de FvD stemmen die het grote nieuws niet halen. We houden je scherp in de gaten Thierry en zullen elke misstap van je aan de grote klok hangen.

Italie en Frankrijk zijn de eerste landen die het eigenaarschap van onze lichamen gaat opeisen met een verplichte vaccinatie in 2018 en op BNR had met het vandaag (06-07-2017) over het gevaarlijkste dier ter wereld, “de mug”. Sommigen zien de bui al hangen als met hier ook overal gif gaat sproeien tegen de Zika Hoax | het Zika Nep virus. Hoe ga jij daar mee om Thierry, of kunnen wij je al binnenkort compleet afserveren naar het land der illusies ??

— Henk Mutsaers

“In the beginning there was faith – which is childish; trust – which is vain; and illusion – which is dangerous.”
– Elie Wiesel, Night