Faillissement voor Europa, 63% ging niet stemmen bij de EU verkiezingen


europa EU democratie failliet

Voor de tweede maal op rij kunnen we niet anders concluderen dat de politiek in Europa Failliet is!

Bijna tweederde keert de EU opnieuw de rug toe. Toch riep D66-leider Pechtold 23 mei opgetogen na het verschijnen van de exitpolls: “Nederland koos overtuigend vóór Europa” De 63 procent niet stemmers hebben daarmee bijna het (D) 66 getal geëvenaard!

EU failliet

We worden allemaal bij de neus genomen door de nieuwe dictatuur

De politiek vraagt zich vertwijfelt af waarom hun boodschap niet overkomt. De niet stemmers geven echter een duidelijke boodschap af: Nee tegen Europe, Nee tegen het gevoerde beleid, Nee tegen de corruptie, Nee tegen …. de dictatuur!

Wie graag een nieuw huis wil bouwen weet dat je dan eerst het oude huis moet slopen inclusief de fundering voordat met opnieuw kan gaan bouwen. Dat is precies wat de 63% niet stemmers aan boodschap hebben meegegeven aan de EU politici. Net als echter bij de verkiezingen in 2009 is die boodschap aan dovemansoren. In feite zouden de verkiezingen bij 49% of minder opnieuw moeten plaatsvinden. De politiek zou met een voorstel moeten komen wat de meerderheid motiveert hun stem uit te brengen. Maar zelfs nu … met slechts 37% opkomst in Nederland gaat het eigen EU feestje gewoon verder. Gek he dat er steeds minder mensen gaan stemmen. Jan met de pet vindt het echter niet zo vreemd!

In 2009 waren er ook nog 8.829 blanco stemmers die echter wel meetelden in de opkomstcijfers. Ook deze nee stemmers maken duidelijk niets te zien in het EU circus. De opkomstcijfers in de UK zijn geen vergelijking want daar kon men tegelijkertijd een stem uitbrengen voor de gemeenteverkiezingen op verschillende plaatsen. De opkomst bij de vorige EU verkiezingen van 34,7% laten ook daar een duidelijke trend zien. In België, Cyprus, Griekenland en Luxemburg is er een stemplicht wat mij benieuwd maakt naar het aantal blanco en ongeldige stemmen in die landen.

In vele EU landen ondervinden ze aan den lijve wat Europa voor nadelige invloeden heeft. De open arbeidsmarkt heeft er met name in Nederland voor gezorgd dat vele banen vergeven werden aan buitenlanders die voor een veel lagere beloning aan de slag gaan. Het gaat zelfs zo ver dat je in Nederland een andere taal dient te spreken om je verstaanbaar te maken bij verschillende bedrijven weet ik uit eigen ervaring. Terwijl de belastingen verder de pan uit reizen staan de lonen sociale voorzieningen en pensioenen onder druk. Geen enkele politieke partij heeft de 63% groep kunnen motiveren om in actie te komen op deze punten.

Spreuk: Als verkiezingen iets zouden veranderen, waren ze allang verboden

De politiek is de kunst zich van de mensen te bedienen door hen te doen geloven dat men hen dient. — Louis Dumur

Werner Finck stelde: “Wat in de politiek ontbreekt is een machtshongerstaking”, die lef hebben ze geen van allen omdat ze maar al te goed weten dat er dan doden vallen. Het begrip politieke moord betekend in de praktijk slechts dat men thuis komt te zitten met een dikke oprotpremie!

Gelukkig zijn de verkiezingen weer voorbij, veranderen zal er niets want het Bilderberg beleid dient gewoon ten uitvoer gebracht te worden. Pechtold, Rutte en Beatrix zijn weer van de partij! Het pluspunt is dat het aantal chemtrails weer even vermindert is na 22 mei in ons land.

De conclusie zou wel eens kunnen zijn dat zowel de stemmers als niet stemmer massaal bedonderd worden en de EU afstevent op een complete dictatuur …. en dat dit proces al vele jaren ten uitvoer wordt gebracht. We stonden erbij en keken erna!

— Henk Mutsaers